Loveshoot in Gelderland | Daphne & Ivar

Loveshoot Daphne Ivar 029

Loveshoot in Gelderland, bij Nunspeet

Soms moet je gewoon een gokje nemen. Zo ook bij deze loveshoot in Gelderland. Want met zo’n nat voorjaar weet je nooit zeker of het wel droog gaat zijn. Nu hadden we samen besloten om twee data in te plannen, op verschillende dagen.

De ene dag was maandag (bakken met regen!) en de andere dag was vrijdag. Ook deze dag begon met heel veel regen. Maar hoe fijn is het dan dat je in de avond gewoon toch nog even lente hebt?

Oefenen tijdens een loveshoot

Daphne en Ivar gaan in september trouwen. En om alvast te oefenen voor de fotoshoot, of noem het misschien wennen, boekten ze een loveshoot. Heel toevallig waren ze toch al bij ons (we wonen in Elburg) in de buurt, dus gingen we naar de Zandenplas bij Nunspeet.

Dit is één van mijn favoriete locaties, omdat je er heel veel verschillende plekjes hebt. We twijfelden even of we ook nog naar de heide zouden gaan, maar uiteindelijk bleek deze plek alles in zich te hebben voor een fijne ontspannen loveshoot.

Loveshoot Daphne Ivar 018

Loveshoot Daphne Ivar 008

In een uur tijd liepen we rondom de Zandenplas, maakten we dankbaar gebruik van prachtige bomen, het water, hier en daar een boomstam en een bankje en maakten we dus diverse foto’s. Liggend, zittend, staand, lopend, alles kwam voorbij ; )

Loveshoot Daphne Ivar 021

Loveshoot Daphne Ivar 033

Loveshoot Daphne Ivar 040

Omdat we net een hele set nieuwe camera’s hadden gekocht, Ramon en ik fotograferen nu met de Canon Eos R5 en de R6, was het extra leuk om te fotograferen. Alles zat eigenlijk mee: een fijn koppel dat overal voor in was, een mooie zonsondergang en een heerlijke locatie!

Loveshoot in Gelderland tussen hoge bomen met avondlicht.

Loveshoot in Gelderland bij de Zandenplas.

Loveshoot Daphne Ivar 060

Loveshoot Daphne Ivar 064

Loveshoot Daphne Ivar 072

Loveshoot als try-out

Nu heb ik nôg meer zin in hun trouwdag! Een loveshoot is zo leuk omdat je elkaar dan extra leert kennen. Ook kun je loveshoot ideeën uitproberen, kijken wat werkt qua poses en elkaar weer net iets beter leren kennen. Op die manier is nu de fotoshoot op hun trouwdag ook al iets meer “bekend”. Zowel voor hen als voor mij (ons).

Dus tip: twijfel je, alsnog gewoon een loveshoot boeken ;)

Loveshoot Daphne Ivar 077

Loveshoot Daphne Ivar 090

Fotoshootlocatie: Zandenplas in Nunspeet