Gaan jullie trouwen in 2024 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Loveshoot in Elburg & Doornspijk

Loveshoot Elburg Lieneke en Remko-006

“Nou we hebben die loveshoot van jullie gezien die jullie in januari hebben gedaan en eigenlijk vinden we het stiekem wel superleuk dat we een loveshoot in dit jaargetijde doen! Mooi zonnig weer is altijd leuk, maar sneeuw is weer eens wat anders.” En het voordeel van het wonen in Elburg is dat je overal te gekke stukken natuur hebt. Toen Lieneke en Remko aangaven dat ze niet echt een locatie in hun omgeving hadden waar ze graag naar toe wilden voor de shoot besloten we dat we echt nog wel een paar plekjes rondom Elburg kenden. Toen ze vervolgens aangaven dat ze ook de zandverstuiving wel heel erg mooi vinden gingen we ook daar nog even heen.

Deel 1 van de shoot vond plaats bij een heel veld met riet dat vlakbij het Veluwemeer ligt. We hadden deze plek vanuit de auto al heel vaak gezien, maar er nog nooit foto’s gemaakt. Omdat er inmiddels een dun laagje sneeuw lag was het extra leuk om hier aan de slag te gaan. Lieneke en Remko hadden het super koud maar vonden het toch prima om de jassen uit te doen en even op een plastic zak te zitten tijdens de shoot!

Het tweede deel van de shoot deden we op de zandverstuiving tussen Doornspijk en ’t Harde. Hier zijn we afgelopen zomer al een paar keer geweest met Timmy, maar nu dus met dit aanstaande bruidspaar. Halverwege kwam een groepje dames langslopen en fluisterden tegen elkaar: “goh, waarom hebben ze geen jassen aan?”. Waarom de andere dame antwoordde: “ja dat is romantisch!”. Hoewel loveshoots in de winter nog niet helemaal ingeburgerd zijn op de Veluwe zijn we toch enorm blij dat dit toffe bruidspaar lekker winterse foto’s wilde!

Loveshoot Elburg Lieneke en Remko comp

Loveshoot Elburg Lieneke en Remko-001

Loveshoot Elburg Lieneke en Remko-003

Loveshoot Elburg Lieneke en Remko-005

Loveshoot Elburg Lieneke en Remko comp2

Loveshoot Elburg Lieneke en Remko-009

Loveshoot Elburg Lieneke en Remko comp3

Loveshoot Elburg Lieneke en Remko-013

Loveshoot Elburg Lieneke en Remko-014

Loveshoot Elburg Lieneke en Remko-015

Loveshoot Elburg Lieneke en Remko-017

Loveshoot Elburg Lieneke en Remko-010