Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Loveshoot Daan & Rianne bij ’t Nije Hemelriek

Mooie fotoshootlocaties in Nederland. Ditmaal Drenthe.

Goed. Vorig jaar mochten we dit stel al fotograferen tijdens hun loveshoot op de heide bij Nunspeet. En dit jaar werden we weer gevraagd. Zij zochten een plek uit. Eentje waar wij nog niet zijn geweest, die superfotogeniek is en iets “toevoegt” aan de collectie van deze twee heerlijke mensen. Want Daniël (Daan) en Rianne hebben een traditie: ze gaan elk jaar op de foto!

Elk jaar een loveshoot

Eerst een paar foto’s in de trouwjurk van Rianne dus. Die trouwjurk is al de halve wereld over geweest voor mooie foto’s en dus trok ze hem ook nu weer aan. Maar deze shoot draaide niet eens alleen om hun trouwjubileum, hij draaide ook om Pure Films. Daan en Rianne zijn namelijk beiden actief voor hun bedrijf Pure Films en daar mochten wel een paar mooie nieuwe foto’s voor komen.

Foto’s bij ’t Nije Hemelriek

Uiteindelijk gingen we dus naar ’t Nije Hemelriek. Zo’n locatie waar je eerst even niet weet of je nu in het buitenland bent of gewoon in Nederland. Een fijn strand, super schoon water en een goede sfeer. Jammer dat het even een eindje vanaf Elburg is ;)

Trouwfoto bij 't Nije Hemelriek

Elk jaar dus een paar foto’s met de trouwjurk en daarna gewoon lekker nog wat “losse foto’s”. Wat was het warm!

Loveshoot Daan Rianne 002 Een fijn momentje in het hoge gras. Loveshoot Daan Rianne 005 Loveshoot Daan Rianne 006

Tja, videografen he. Die hebben vaak een Drone ;) Zo ook Rianne en Daan. En ze hadden hun DJI Phantom 4 meegenomen, dus maakten we deze foto van bovenaf. Leuk om even mee gespeeld te hebben.

Loveshoot Daan Rianne 007 Loveshoot Daan Rianne 008 Loveshoot Daan Rianne 009 Loveshoot Daan Rianne 010 Loveshoot Daan Rianne 012

Wat ik zo mooi vind aan Rianne? Ze is altijd tiptop in orde verzorgd en zo kleurrijk (naast andere dingen, maar dat is niet zo makkelijk vast te leggen). En die prachtige haren! Altijd een plaatje om naar te kijken ;) Dus als afsluiter nog even een kleurrijke Rianne foto. Gewoon omdat het kan.

Loveshoot Daan Rianne 013

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren