Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Loveshoot Elburg | Vivian & Pascal

loveshoot-elburg-vivian-pascal-012

De misschien-wel-spannendste-shoot van het jaar: de loveshoot van Vivian en Pascal. Op het eerste gezicht zie je misschien gewoon een lief en fotogeniek stel, maar voor de kenners onder ons: Vivian is van Het Bruidsmeisje. En ze is natuurlijk mega bekend met heel veel fotografen en nu mogen wij zomaar haar en haar geliefde vastleggen! Pascal en zij zijn inmiddels een jaar samen, dus een perfect moment voor mooie foto’s, toch?

Goed, eerst datum inplannen, dan kiezen voor een locatie en een tijdstip en dan dus daadwerkelijk de shoot. Gelukkig verliep alles precies zoals we hoopten: mooi weer, ontspannen en knuffelig stel, fijne zonsondergang. En een mooi resultaat ; ) Praktisch in onze achtertuin, namelijk op de strekdam van Elburg.

loveshoot-elburg-vivian-pascal-001 loveshoot-elburg-vivian-pascal-002 loveshoot-elburg-vivian-pascal-003 loveshoot-elburg-vivian-pascal-004 loveshoot-elburg-vivian-pascal-006 loveshoot-elburg-vivian-pascal-008 loveshoot-elburg-vivian-pascal-009 loveshoot-elburg-vivian-pascal-011 loveshoot-elburg-vivian-pascal-013 loveshoot-elburg-vivian-pascal-014

BewarenBewaren