Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Loveshoot bij Elburg

Loveshoot Zandverstuiving 001

Loveshoot op de zandverstuiving

Een loveshoot bij Elburg, heerlijk in de zomer. Dit bruidspaar, wat eind september gaat trouwen, wilde graag een aantal foto’s voor de trouwkaart. En dat is natuurlijk een superidee: je kunt even wennen aan het op de foto gaan en de foto’s vervolgens ook nog eens gebruiken.

Loveshoot Zandverstuiving 003
Loveshoot Zandverstuiving 002

Ze vonden het helemaal prima om vroeg af te spreken. Het zou knetterheet worden, dus daarom was het fijn om rond 8:30 al op de zandverstuiving te staan. Bijkomend voordeel is dat je dan ook van dat zachte ochtenlicht hebt. De hond ging ook mee, want die hoort er natuurlijk ook bij.

Loveshoot Zandverstuiving 004
Foto van een bruidspaar tijdens een loveshoot in een boom bij de zandverstuiving van De Haere.

Loveshoot bij Elburg

Wat we meestal doen bij een loveshoot is in overleg met het bruidspaar een loveshootlocatie kiezen. Hier bijvoorbeeld De Haere. Wanneer we rondom Elburg afspreken, komen we zelf met suggesties. Vervolgens gaat 1 van ons dan op pad en zegt waar de mooiste plekjes zijn. Bijvoorbeeld bij een boom, of op een open veld of in de buurt van groen struikgewas.

Loveshoot Zandverstuiving 008
Loveshoot foto op de zandverstuiving.

We stellen dan ook een aantal poses voor. Nu was dit bij dit bruidspaar amper nodig, want ze waren zelf al heel natuurlijk op de foto. Maar weet in ieder geval dat we best wat instructies kunnen geven als dat gewenst is. En als we merken dat jullie zelf al heel veel verschillende ideeën hebben, gaan we daar mooi in mee. : )

Stelletje en hun hond op een groepsfoto.
Loveshoot Zandverstuiving 011

Halverwege de shoot nog even een kleine kledingwissel, voor nét weer andere foto’s.

Loveshoot Zandverstuiving 012

Meer foto’s zien? Kijk even bij deze loveshoots van Mon et Mine. En wil je meer zien over trouwen in Elburg? Dan kan dat natuurlijk ook.

Stel wandelt met hun hond op de zandverstuiving tijdens een loveshoot.