Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Loveshoot bij De Haere

Loveshoot De Haere Doornspijk 001

We liepen rond over de Haere, de zandverstuiving bij ’t Harde en Doornspijk en ik vroeg Laura en Wilco of ze de foto’s van deze loveshoot ook gingen gebruiken voor hun trouwkaart. “Nou, dat ligt een beetje aan het resultaat”, gaven ze aan. “Als de foto’s mooi zijn dan wel en anders kijken we gewoon nog even”. Hoezo spannend hahaha.

Loveshoot De Haere Doornspijk 004

Foto’s maken op de zandverstuiving

We wilden eigenlijk een week daarvoor al een loveshoot bij de Haere doen. Maar die dag bleek het erg wisselvallig te zijn qua weer, Laura voelde zich niet helemaal top en wij waren zelf net bezig met de laatste zomerbruiloften. Dus we kozen toch voor deze datum. En wat was ik blij met het avondlicht! Het werd een heerlijke zomerse dag en als afsluiter van die dag gingen we dus op pad voor de loveshoot.

Loveshoot De Haere Doornspijk 002
Loveshoot De Haere Doornspijk 005
Loveshoot De Haere Doornspijk 006
Loveshoot bij de Haere met een jong bruidspaar dat op afstand te zien is.
Loveshoot De Haere Doornspijk 009
Loveshoot De Haere Doornspijk 010
Jong bruidspaar wandelt over de Haere tijdens een loveshoot.
Loveshoot De Haere Doornspijk 012

Loveshoot op de Haere

Nu ben ik al heel vaak op de zandverstuiving geweest, maar vaak blijf ik dan aan het begin. We besloten voor deze shoot om niet alleen gebruik te maken van de grote zandvlaktes en de naaldbomen, maar ook even naar het heidegebied te lopen. Wat een heerlijke plek!

Loveshoot De Haere Doornspijk 013
Jong stelletje kijkt in de verte van de Haere.
Loveshoot De Haere Doornspijk 015
Loveshoot De Haere Doornspijk 016
Loveshoot De Haere Doornspijk 017

Kennismaken tijdens een loveshoot

Uiteindelijk waren we een kleine anderhalf uur op pad. Ik maakte foto’s van hen samen, losse foto’s en hier en daar wat foto’s op afstand. En gedurende de shoot maakten we nog iets beter kennis dan lukte tijdens het online kennismakingsgesprek. We bespraken hun dag en wat ze allemaal nog te regelen hebben. Ik vond het in ieder geval een superleuke shoot en verheug me extra op hun trouwdag in 2024.

Loveshoot De Haere Doornspijk 018