Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Loveshoot Arnhem | Yanick & Sofie

Loveshoot Arnhem Yanick Sofie 008

Het blijft fantastisch om collega’s te fotograferen. Helemaal als ze uit België naar Nederland komen rijden voor een loveshoot! Yanick en zijn Sofie deden precies dat en ze maakten er meteen een uitje met hotelovernachting van. En dat alles in de omgeving van Arnhem.

Een loveshoot voor mooie foto’s

We hadden een hele tijd geleden al contact gehad om deze dag vast te leggen. Hun agenda is drukbezet en de onze zomers ook, maar hoe tof zou het zijn om met ondergaande zon, in een prachtig natuurlijk park, foto’s te maken? Voor de website van Yanick, maar natuurlijk ook absoluut “voor de heb”. En om zelf te ervaren hoe het is om op de foto te gaan.

Park Mariëndaal, een fijne plek

Sofie en hij hebben bijna een jaar verkering en elkaar ontmoet terwijl Yanick de bruiloft van Sofie’s vriendin vastlegde. Een hele romantische manier om elkaar te ontmoeten en je weet het: “van trouwen komt trouwen”, zeggen ze in Nederland : ) Maar vandaag was het dus tijd voor een fotoshoot met ondergaande zon. We kozen qua locatie voor Park Mariëndaal, een locatie die we kenden van toen we zelf nog in Arnhem woonden. We wilden graag gebruik maken van het prachtige lovers lane, van de uitgestrekte korenvelden en het groene karakter van deze plek.

Ondergaande zon

Na het eerste deel van deze loveshoot reden we naar de tweede locatie. Hoewel je in België ook heidegebied hebt is het vaak niet zo uitgestrekt als hier (schijnt) en daarom kozen we voor de Ginkelse Heide. Dit ligt vlak bij Ede en we kenden de locatie van een eerdere, styled loveshoot. We zagen langzaam het licht steeds warmer worden en maakten nog enkele beelden met ondergaande zon. Daarna namen we afscheid: moe maar voldaan :) Superleuk om zo een collega te leren kennen!

Loveshoot Arnhem Yanick Sofie 001 Loveshoot Arnhem Yanick Sofie 003Loveshoot Arnhem Yanick Sofie 002 Loveshoot Arnhem Yanick Sofie 004Loveshoot Arnhem Yanick Sofie 007 Loveshoot Arnhem Yanick Sofie 005Loveshoot Arnhem Yanick Sofie 009 Loveshoot Arnhem Yanick Sofie 011 Loveshoot Arnhem Yanick Sofie 012Loveshoot Arnhem Yanick Sofie 013Loveshoot Arnhem Yanick Sofie 015 Loveshoot Arnhem Yanick Sofie 016 Loveshoot Arnhem Yanick Sofie 017 Loveshoot Arnhem Yanick Sofie 018 Loveshoot Arnhem Yanick Sofie 019

BewarenBewaren

BewarenBewaren