Lifestyle gezinsfotografie bij ’t Harde

Gezinsfotografie-t-Harde-008
In de week dat we online aankondigden dat Ramon en ik zelf een echte familie worden, hadden we ook onze eerste echte Mon et Mine familieshoot. Eigenlijk zou het gewoon een loveshoot zijn tussen Nailia en Thijs, maar toen ze voorstelden om de kinderen mee te nemen dachten we: “ja waarom ook niet!”. Of je nu de liefde tussen 2 of tussen 5 mensen vastlegd, het effect is hetzelfde.

En dus gingen we voor deze “soort van loveshoot” naar ’t Harde, of om precies te zijn: de Woldberg, het stukje heide tussen ’t Harde en Epe in. Nailia had bedacht dat het een goed idee zou zijn om een aantal activiteiten te ondernemen en daar waren we het helemaal mee eens!

We begonnen met een minipicknick met boho sfeertje, daarna mochten de kinderen een vlieger oplaten (wat al dan niet lukte) en uiteindelijk gingen we nog een klein stukje wandelen met een grote gele ballon. Tussendoor probeerden we steeds om een paar portretjes te maken, maar het doel was echt om een beetje “lifestyle” te schieten. Lekker losjes, veel gelach en veel gepraat. En hierbij het resultaat dus. We zijn superbenieuwd naar jullie reacties op deze “first of it’s kind” familieshoot.

Gezinsfotografie t Harde c Gezinsfotografie 't Harde-003 Gezinsfotografie t Harde 001 Gezinsfotografie 't Harde-005 Gezinsfotografie 't Harde-006 Gezinsfotografie t Harde c2 Gezinsfotografie 't Harde-007 Gezinsfotografie 't Harde-013 Gezinsfotografie 't Harde-012 Gezinsfotografie 't Harde-015 Gezinsfotografie 't Harde-018 Gezinsfotografie t Harde c4 Gezinsfotografie 't Harde-020 Gezinsfotografie t Harde c5