Leven jullie nog? | Mon et Mine update

Leven jullie nog 002

Sorry dat we zolang niet van ons hebben laten horen. Dit is niet helemaal verwonderlijk, want we hebben afgelopen december een klein meisje gekregen. Onze Emmily is nu grote zus. Een aantal weken terug schreef ik nog dat alles zo onwijs goed ging. En hoewel alles nog steeds voorspoedig gaat, merken we ook wel dat je opnieuw moeten zoeken naar een balans wanneer je er een kleintje bij krijgt.

Julia is inmiddels een week of 7 en er begint heel langzaam een soort nieuwe dagindeling te ontstaan. Onze werkdagen worden weer wat langer dan dat ene uur dat we af en toe hadden. Met andere woorden: de lente is onderweg!

We geven jullie graag een update van de dingen waar we de afgelopen dagen, weken of maanden mee bezig zijn geweest. Gewoon omdat het kan.

Leven jullie nog 001

Youtube kanaal voor bruidsfotografen

De afgelopen maanden zijn we bezig geweest met het opzetten van een Mon et Mine Youtube-kanaal. Hoewel dit eigenlijk Ramons persoonlijke project is, help ik graag mee. We hebben nog niet een heel concreet doel met het kanaal, maar vinden het heerlijk om te werken met de media film en fotografie. Omdat je opnieuw naar beeld kijkt leer je ook weer meer. En ja, het ene filmpje heeft een paar duizend views en het andere nog geen 25…. maar toch: stay tuned!

Leven jullie nog 001 3

Mon et Mine geeft les tijdens bruidsfotografie workshop

We zijn bezig met het regelen van een locatie voor de bruidsfotografie workshop die we 24 maart gaan geven. Met een beetje geluk keren we terug naar een locatie waar we 1 keer eerder in ons leven iets heel bijzonders hebben meegemaakt. We houden je op de hoogte 😉

Feedbacksessie

Daarnaast geven we binnenkort weer een 1:1 feedbacksessie. Eigenlijk is het 2:1, omdat we dit soort momenten samen met een cursist gaan zitten en zijn of haar werk bekijken. Onwijs leuk om te doen en heel fijn als je merkt dat de cursist met een grote glimlach op het gezicht naar huis gaat. Dat je hoofd aan het einde van de dag een beetje zeer doet van alle informatie die je hebt gekregen, dat idee. We hopen dat we dit soort momenten in 2018 nóg vaker mogen regelen.

Leven jullie nog 001 2

Kleine aanpassingen website (achter de schermen)

Hoewel de website niet heel veel verandert lijkt, zijn we aan de “achterkant” van de site wel degelijk veranderingen aan het doorvoeren. We willen het voor onze bruidsparen nog makkelijker maken om hun trouwalbum-keuzes door te geven bijvoorbeeld. Nu we weer wat meer tijd hebben doordeweeks om na te denken over Mon et Mine, hebben we ook weer tijd om daadwerkelijk die plannen uit te voeren. Heb je nog suggesties, laat het echt horen, want we waarderen jullie input enorm.

To-do list tot begin april

We willen nóg meer leren over flitsen, aan de slag met de prijslijst van 2019 (de eerste aanvragen en boekingen voor 2019 en zelfs 2020 komen al binnen!) en zorgen dat we weer beginnen met hardlopen (Hermine). Daarnaast nog meer filmpjes maken voor Youtube, wellicht een mooi nieuw trouwalbum (voorbeeld) bestellen en opladen voor het nieuwe seizoen. Hoe dat laatste gaat gebeuren met twee kleine dames in huis is nog even de vraag, maar we hebben in ieder geval heel veel zin in dit trouwjaar! Oh en al die plannen die we nog gaan bedenken de komende tijd. Ik kan niet wachten.

BewarenBewaren