Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Last-minute trouwfotograaf

Zijn jullie op zoek naar een last-minute trouwfotograaf? Misschien omdat jullie eigen fotograaf afgezegd heeft? Wij zijn vaak nog beschikbaar en horen het graag indien we jullie kunnen helpen.

Tip: wil je de hele bruiloft nog plannen? Lees hier wat je moet regelen voor je last-minute bruiloft of overweeg om te trouwen op een doordeweekse dag.

portfolio slider 052

Waar moet je op letten?

Vaak is het handig om even (online) kennis te maken. Het is mogelijk om te bellen (06 53 59 42 04) of kennis te maken via bijvoorbeeld Google Meet. Duurt het nog minimaal twee weken voordat jullie gaan trouwen, dan is het ook mogelijk om even bij ons in Elburg langs te komen.

Wanneer je een last-minute trouwfotograaf wilt boeken kun je letten op de prijzen van pakketten, het aantal foto’s dat je krijgt en de manier waarop de foto’s worden aangeleverd. Onze prijzen starten bij €1595 voor 4 uur fotografie. Eventueel kan een weddingplanner je helpen bij al het werk.

Tip: lees hier welke vragen je kunt stellen tijdens het kennismakingsgesprek.

Ervaring met 500+ bruiloften

De eerste bruiloften fotografeerden we in 2006. We zijn professioneel trouwfotograaf sinds 2010 en hebben in de afgelopen jaren meer dan 500 bruiloften mogen vastleggen. We streven er altijd naar om een zo compleet mogelijk beeld te geven van jullie dag. De kans is groot dat we bekend zijn met jullie trouwlocatie.

trouwfotograaf kleurrrijk 004

Werkwijze

We fotograferen op een manier die zo rustig mogelijk is. We zijn er wel, maar je ‘hoeft’ niets te doen van ons. Vaak zeggen bruidsparen dat ze ons amper hebben opgemerkt tijdens de bruiloft en dat vinden we fijn om te horen. De dag draait om jullie en jullie gasten en wij maken daar mooie trouwfoto’s van.

Last-minute trouwfotograaf vinden en alsnog trouwfoto's krijgen.

Oog voor detail, moment en emotie

Onze reportages hebben vaak foto’s waarbij je heldere kleuren ziet, veel sfeer, momenten en emotie en ook hebben we aandacht voor al die kleine details. Daarnaast sturen we jullie een vragenlijst, zodat we de puntjes de I kunnen plaatsen voor jullie en precies weten wat voor jullie van belang is.

Heb je een vraag over jullie trouwdag?

Als ervaren trouwfotografen delen wij graag onze kennis en ons netwerk.

neem contact op
ramon en hermine 001 1

Last-minute trouwfotograaf: beschikbaar op deze data

We hebben onze agenda online staan, zodat jullie meteen kunnen zien of we nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum. En omdat we met twee trouwfotografen zijn, is er vaak wel iemand van ons beschikbaar. Bekijk onze beschikbare data hier. Wie weet zien we jullie snel!