Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Trouwlocatie Landtgoed | buiten in de zomer

Trouwen bij Landtgoed

Wat ik stiekem zo enorm leuk vind van Landtgoed (ook wel bekend als Omni Mobilae) is dat het zo bijzonder dicht bij onze woonplaats Elburg is. Tuurlijk, we kennen heel veel plekjes in de omgeving, maar dit plekje is wel bijzonder hoor… Heino achter Zwolle, midden in de bossen, overal groen, écht dat natuurgevoel: trouwlocatie Landtgoed is super!

omnimobilae 61

Dat vonden ook Fenny en Robin; hun trouwdag stond al even gepland, maar door de coronamaatregelen moesten ze hun plannen omgooien. Ze hadden uiteindelijk wél weer geluk met deze dag, want het was heerlijk weer! Perfect voor een buitenbruiloft tijdens corona.

omnimobilae 19

Wanneer je aan komt rijden is het meteen al een hele vrolijke plek: Landtgoed is van zichzelf al superleuk gestyled. En als je daar zelf nog wat DIY decoratie aan toevoegt, wordt het helemaal gezellig!

omnimobilae 25

DIY, decoratie en mondkapjes

Fenny had van te voren al een paar dingen heel goed bedacht: mondkapjes voor iedereen, van die mooie die je ook nog kunt hergebruiken en daarnaast ook hand gel, want we blijven goed op onze hygiëne letten natuurlijk. Dus iedereen een eigen mondkapje, zelfs matching pairs voor stelletjes! Daarnaast een sjaal (voor als het koud zou worden) en leuke slippertjes voor de avond.

Die hand gels en mondkapjes mocht je aan het einde van de avond mee naar huis nemen. Ramon en ik (we mochten deze bruiloft fotograferen als trouwfotografie duo) hebben nu beiden een turquoise, uiteraard matching ;)

DIY mondkapjes en hand gel met sjaals in vrolijke kleuren.
omnimobilae 37
omnimobilae 29
omnimobilae 33

De ceremonie vond midden in het bos plaats. De trouwlocatie had alles al klaargezet. Het was ongeveer een minuut of 7 lopen, vanaf de plek waar gegeten en gedronken kon worden, naar de trouwplek. Je kon dus echt Trouwen in het bos!

Overzichtsfoto van de ceremonieplek van Landtgoed.

Allemaal boomstammen, faux schapenvellen, confetti om te strooien (Eco Friendly Wedding Style) en talloze geweldige bloemen: zoveel sfeer!

omnimobilae 54

Vlak voor de ceremonie liep het gehele gezelschap (op gepaste afstand) richting de ceremonieplek. Uiteraard de bruidegom voorop!

omnimobilae 65

De ceremonie duurde ongeveer 40 minuten en was fijn persoonlijk. Sowieso is het natuurlijk heerlijk om op zo’n bijzondere plek, midden in het bos, te trouwen!

Buitenceremonie bij Landtgoed in Heino. Bruidspaar zit op een stoel.
omnimobilae 70
omnimobilae 71

De kus vond plaats, de ringen werden gewisseld en yes! Het bruidspaar was officieel getrouwd.

Mensen strooien confetti over het bruidspaar.
omnimobilae 75
omnimobilae 79
omnimobilae 80 1

Foodtruck Festival

Na de trouwceremonie deden we een korte fotoshoot. Daar was natuurlijk overal plek voor, in het bos. Na afloop liepen we weer richting de hoofdlocatie van Landtgoed waar alle gasten een fijne cappuccino of koffie konden pakken en de barbecuekar inmiddels ook klaar was om “los te gaan”. Ook konden de gasten genieten van een lekker stukje (vegan) taart of cupcakes, een groot deel van de gasten had zelf meegebakken!

Omni mobilea of landtgoed, buitenplek.
omnimobilae 83
omnimobilae 85

De speeches vonden in de namiddag plaats. Door de maatregelen moest iedereen zoveel mogelijk op zijn/haar plaats blijven zitten, maar dit is sowieso al iets wat veel voorkomt bij speechmomenten. Dus eigenlijk was ook dit weer een heel fijn moment van de trouwdag: luisteren naar mooie woorden en liedjes.

omnimobilae 88

En check die superleuke game bar! Gemaakt en geregeld door de vriendinnen van Fenny.

omnimobilae 96

Feestelijke trouwavond

Dit jaar was dus erg uitdagend qua feesten. Ik heb ze zelf niet meegemaakt, behalve dan misschien deze avond… Het is helemaal correct dat de muzikanten niet rond mochten lopen, dat er niet gedanst mocht worden en dus zeker niet keihard gefeest. Maar hoe romantisch was dit? Overal kaarsen, mooie bloemen, lekkere hapjes, een lekker drankje en dan de intieme sfeer van een huiskamerconcert.

Bruidspaar op de bank, gasten op een andere fijne plek en gewoon genieten van hele fijne muziek. Een hele gedenkwaardige avond zo!

omnimobilae 97
omnimobilae 100

Leuke trouwadresjes van Fenny & Robin

Trouwlocatie Landtgoed in Heino
Kapster Fenny: Haarstyle by Maaike
Make-up Fenny: Beautysalon Pure Enjoy
Bloemist: Fleurrissant
Foodtruck met fijne cappucino: Baristini Barista Bus
Foodtruck met BBQ: Salland Smokers
Foodtruck met ijs: Rosahoeve IJscokar
Muziek voor de feestelijke avond: Band Baragan