Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Bruiloft bij Landgoed Het Laer | Johan & Angelina

Bruiloft Landgoed het Laer Ommen 034

Nu fotograferen we sinds 2006 bruiloften, maar in al die jaren waren we nog nooit bij Landgoed Het Laer geweest. En dat is best maf, want het is net iets langer dan een half uur vanaf Elburg. Dus wij waren superblij dat Johan & Angelina kozen voor deze prachtige trouwlocatie. Eindelijk zagen we een keer hoe het is om hier te trouwen.

Een bruiloft in Zwolle

Hun dag begon echter, zoals vaak, apart van elkaar. Angelina vanuit haar ouderlijk huis in Dronten en Johan vanuit hun appartement in Zwolle. Ramon had er dus al heel wat kilometers opzitten voordat we daadwerkelijk de trouwceremonie fotografeerden. We kenden deze plek van een heel aantal jaren terug. Zwolle heeft namelijk een mooie lichte trouwzaal, waar vroeger de schepenen raad spraken. Bij het naar buiten lopen werden er ballonnen opgelaten en niet veel later reed men naar Landgoed Het Laer.

Buiten trouwen bij Het Laer

Bij aankomst op de middag- en avondlocatie stond een kleine High Tea klaar. De gasten konden genieten van een kopje thee of koffie met een hartig broodje en lekkere zoete hapjes. Inmiddels stond de ceremoniesetting buiten én binnen klaar, want het was best wisselvallig deze dag. We hoopten enorm op een goed einde en dat kwam dan ook: er kon buiten worden getrouwd. De kerkelijke inzegening vond plaats in de tuin van Het Laer. Wat een prachtige setting. Er zijn min of meer tuinkamers gemaakt en ergens in het midden had het bruidspaar dan daadwerkelijke de ceremonie.

Buiten dineren op je trouwdag

Na afloop was er nog tijd voor een paar groepsfoto’s, een kleine fotoshoot met bruid- en bruidegom en was er een soort borrelmoment. De gasten bleven heerlijk in het gras zitten en genoten van een hapje en drankje. Niet veel later stond een lange tafel klaar en kon de barbecue beginnen. We maken het gelukkig steeds vaker mee dat het mogelijk is om buiten te dineren. Hoe sfeervol wil je het hebben?  :)

Bruiloft Landgoed het Laer Ommen 001 Bruiloft Landgoed het Laer Ommen 002 Bruiloft Landgoed het Laer Ommen 004 Bruiloft Landgoed het Laer Ommen 005 Bruiloft Landgoed het Laer Ommen 007Bruiloft Landgoed het Laer Ommen 006 Bruiloft Landgoed het Laer Ommen 008 Bruiloft Landgoed het Laer Ommen 009 Bruiloft Landgoed het Laer Ommen 010 Bruiloft Landgoed het Laer Ommen 011 Bruiloft Landgoed het Laer Ommen 012 Bruiloft Landgoed het Laer Ommen 013 Bruiloft Landgoed het Laer Ommen 014 Bruiloft Landgoed het Laer Ommen 016Bruiloft Landgoed het Laer Ommen 015 Bruiloft Landgoed het Laer Ommen 019 Bruiloft Landgoed het Laer Ommen 020 Bruiloft Landgoed het Laer Ommen 021Bruiloft Landgoed het Laer Ommen 022 Bruiloft Landgoed het Laer Ommen 023 Bruiloft Landgoed het Laer Ommen 024 Bruiloft Landgoed het Laer Ommen 025 Bruiloft Landgoed het Laer Ommen 026 Bruiloft Landgoed het Laer Ommen 028 Bruiloft Landgoed het Laer Ommen 029 Bruiloft Landgoed het Laer Ommen 030 Bruiloft Landgoed het Laer Ommen 031 Bruiloft Landgoed het Laer Ommen 033 Bruiloft Landgoed het Laer Ommen 035 Bruiloft Landgoed het Laer Ommen 036

Adresjes van Johan & Angelina

Trouwlocatie overdag: Stadhuis Zwolle
Trouwlocatie kerkelijke dienst + Diner: Landgoed Het Laer
Catering: De Zon Hotel & Restaurant: http://www.dezon.nl/nl/
Schoenen: Manfield
Fotoshootlocatie: Schouwburg Odeon
Haar en make up: Mirjam Meijer – https://www.mirjammeijer.com
Bloemen en Corsages: aan de Zeven Alleetjes – https://www.aandezevenalleetjes.nl/
Trouwjurk: Assenpoester Arnhem – https://www.assepoester.com
Trouwpak: HKC Hony Zwolle – http://www.hony.nl/
Schoenen man: http://reinhardfrans.nl/

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren