Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Loveshoot Japanse Tuinen in de Herfst | Rolf en Shaila

Loveshoot bij de Japanse Tuinen in Den Haag. Dit stel gaat trouwen.Ze zijn helemaal gek van Japan. Maar dat kun je ook wel aan de foto’s zien, toch? Shaila en Rolf wilden dolgraag een loveshoot bij de Japanse tuinen in Den Haag. Dus hoppa: op naar het centrum van Den Haag. Echt supergrappig hoe je de stad binnen komt rijden en ineens midden in de natuur staat!

Er komt een herfstbruiloft aan!

Shaila en Rolf hadden in Japan ook al een shoot gedaan. In traditionele kimono, mét teensokken en alles er op en er aan. Voor deze shoot had Shaila een andere prachtige kimono meegenomen! De rest van de styling had ze samen uitgezocht met zusje Maaike (ken je haar nog van die prachtige vintage bruiloft ?). Wist je trouwens dat Shaila in Japan ten huwelijk gevraagd is? En dat ze nu dus een herfstbruiloft voor 2018 aan het plannen zijn? We zijn heel erg benieuwd wat hun locatie gaat worden!

De Japanse tuinen

De Japanse tuinen in Den Haag zijn twee keer per jaar open. In het voorjaar en najaar kun je er terecht om even te genieten van de heerlijke sfeer die er hangt. Uiteraard is het dan superdruk en dat is best een uitdaging bij het fotograferen, maar met een beetje improvisatie kom je een heel eind. Zie hier het kleurrijke, lekker herfstachtige, resultaat.

Lijkt het je ook leuk om een keer gefotografeerd te worden tijdens een loveshoot? Kijk dan even op onze loveshoot-pagina voor meer informatie. Je kunt de foto’s namelijk voor heel veel verschillende dingen gebruiken. Denk aan een gastenboek op je bruiloft, je trouwkaart, om groot op te hangen in de woonkamer of gewoon om alvast even te oefenen met je trouwfotograaf. Dan weet je meteen waar je aan toe bent ; ) Wij vinden het in ieder geval heerlijk om alvast op pad te gaan met verliefde mensen.

Loveshoot japanse tuin clingendael 001 Loveshoot japanse tuin clingendael 004 Loveshoot japanse tuin clingendael 005 Nederlandse in prachtige Japanse traditionele kimono. Met parasol. Loveshoot japanse tuin clingendael 009 Loveshoot japanse tuin clingendael 013 Loveshoot japanse tuin clingendael 010Heerlijk dramatisch licht tijdens een herfst loveshoot. Loveshoot japanse tuin clingendael 015

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren