Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Herfstbruiloft in Oud-Beijerland | Suzanne & Leonard

herfstbruiloft-oud-bijerland-013

Soms heb je geluk en soms heb je pech, trouwen in de herfst kan best spannend zijn. Want het kan zo bijzonder mooi zijn. Met overal van die fantastische kleuren. Hier en daar een zonnestraal en misschien ook wel wat blauwe lucht. Dus eigenlijk namen Suzanne & Leonard best wel een risico, maar wat pakte het goed uit! Hun herfstbruiloft was prachtig.

Een groot deel van de dag vond plaats bij de Oude Tol, een veelzijdige locatie, gelegen aan het water. Het mooie van deze plek is dat er veel glas is waardoor je gemakkelijk naar buiten kunt kijken. De gasten genoten van een heerlijke high tea, voordat ze naar het Oude Raadhuis in Oud-Beijerland reden. Hier vond namelijk de gemeentelijke ceremonie plaats. Direct daarna reden we weer terug voor de taart en drankje. Ook het diner vond hier plaats.

Na het diner reed het gezelschap naar de kerk in Heinenoord. Suzanne en Leonard hadden gekozen voor een super sfeervolle trouwdienst met alleen maar kaarslicht. En dat geeft natuurlijk een hele fijne sfeer. Kortom: een prachtige herfstbruiloft in oktober.

herfstbruiloft-oud-bijerland-001 herfstbruiloft-oud-bijerland-004 herfstbruiloft-oud-bijerland-005 herfstbruiloft-oud-bijerland-006 herfstbruiloft-oud-bijerland-007 herfstbruiloft-oud-bijerland-008 herfstbruiloft-oud-bijerland-010 herfstbruiloft-oud-bijerland-011 herfstbruiloft-oud-bijerland-012 herfstbruiloft-oud-bijerland-015 herfstbruiloft-oud-bijerland-016 herfstbruiloft-oud-bijerland-019 herfstbruiloft-oud-bijerland-020 herfstbruiloft-oud-bijerland-021 herfstbruiloft-oud-bijerland-022herfstbruiloft-oud-bijerland-017 herfstbruiloft-oud-bijerland-023 herfstbruiloft-oud-bijerland-024 herfstbruiloft-oud-bijerland-026 herfstbruiloft-oud-bijerland-027 herfstbruiloft-oud-bijerland-028 herfstbruiloft-oud-bijerland-030 herfstbruiloft-oud-bijerland-031 herfstbruiloft-oud-bijerland-032 herfstbruiloft-oud-bijerland-033 herfstbruiloft-oud-bijerland-034

Adresjes

Uitnodigingen: leintjes.nl
Locatie: De Oude Tol
Bloemist: abbloemsierkunst.nl
Trouwjurk: weddings.nl
Trouwpak: roka.nl
Ringen: 123gold.nl (Steinberg Rotterdam)
Kapster: beautyspecialistmariska.nl
Kerk: kerkheinenoord.nl
Gemeentehuis: Oude Raadhuis Oud-Beijerland