Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Herfstbruiloft Landgoed Rhederoord | Iris & Emiel

herst-bruiloft-landgoed-rhederoord-014

Ik vertelde het Iris & Emiel al tijdens de dag: “volgens mij heb ik nog nooit een herfstbruiloft meegemaakt met zulke mooie herfstkleuren”. En dat was niets gelogen, want kijk nou eens… die tuin van Rhederoord. Echt een zee van kleuren. En omdat Iris en Emiel die kleuren op veel meer plekken hadden terug laten komen, was het een prachtige herfstbruiloft. Hierbij dus de tweede reportage die we deze herfst mochten maken.

Het was een heerlijke dag. Met een ontspannen sfeer en overal genoeg tijd voor. Met een avondvullend diner, een taart met symboliek, met twee geweldig lieve moeders, met allemaal vriendelijke mensen die onwijs mee genoten van deze dag, met een prachtige fishtailtrouwjurk en met de toplocatie “Rhederoord”. Ramon en ik hebben heel erg genoten van het vastleggen van deze hele fijne trouwdag.

herst-bruiloft-landgoed-rhederoord-001herst-bruiloft-landgoed-rhederoord-004 herst-bruiloft-landgoed-rhederoord-003 herst-bruiloft-landgoed-rhederoord-005 herst-bruiloft-landgoed-rhederoord-006 herst-bruiloft-landgoed-rhederoord-008 herst-bruiloft-landgoed-rhederoord-009 herst-bruiloft-landgoed-rhederoord-010 herst-bruiloft-landgoed-rhederoord-011 herst-bruiloft-landgoed-rhederoord-016 herst-bruiloft-landgoed-rhederoord-012 herst-bruiloft-landgoed-rhederoord-017 herst-bruiloft-landgoed-rhederoord-018 herst-bruiloft-landgoed-rhederoord-019 herst-bruiloft-landgoed-rhederoord-020 herst-bruiloft-landgoed-rhederoord-021 overzicht van de trouwzaal binnen bij Rhederoord herst-bruiloft-landgoed-rhederoord-024 herst-bruiloft-landgoed-rhederoord-025 herst-bruiloft-landgoed-rhederoord-026 Landgoed Rhederoord in de avond tijdens een bruiloft. herst-bruiloft-landgoed-rhederoord-029 herst-bruiloft-landgoed-rhederoord-030 herst-bruiloft-landgoed-rhederoord-031 herst-bruiloft-landgoed-rhederoord-032 Genieten van een fijn trouwdiner. herst-bruiloft-landgoed-rhederoord-034 herst-bruiloft-landgoed-rhederoord-035 Stukjes tijdens een lang trouwdiner met heerlijk eten.

 

Adresjes

Bruidsjurk: D’ amore bruidsmode Arnhem
Haar en make-up: Hairstyling Signature en NH visagie
Locatie: Landgoed Rhederoord
Trouwkaart: Koningkaart
Ringen: Paul van Zeeland Velp
Outfit bruidegom: Piet Zoomers Arnhem
Bloemen: Herman Dickhoff bloemsierkunst Iris Schiedam
Bedankjes: De bonte Koe chocolade Schiedam

Bekijk meer stellen die gingen trouwen bij Landgoed Rhederoord