Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Herfstbruiloft Kasteel Duivenvoorde | Irina & Bart

herfstbruiloft-kasteel-duivenvoorde-021

Irina’s zus kwam naar me toe in de ochtend en ze zei: “ik heb absoluut tegen Irina gezegd dat ze jullie de hele dag moet laten fotograferen hoor”. En dat gebeurde uiteindelijk dus ook. We mochten deze prachtige herfstbruiloft van A tot Z vastleggen. En wat hebben we er van genoten. De laatste bruiloft van dit “seizoen”!

Irina en Bart komen uit twee warme families. Met ouders die op de dag een praatje komen maken met je en die mooie speeches geven en die hun emoties gewoon laten zien, ook al kijkt iedereen toe. En daar worden wij zo blij van. Dat wij dan vervolgens aanwezig mogen zijn om dat vast te leggen; iedereen blij en mooi aangekleed en dat in zo’n herfstachtige setting: heel erg fijn.

Je vraagt je misschien af waarom ze precies in de herfst wilden trouwen. Zoals we meermaals tijdens de trouwdag hoorden: Irina & Bart zouden het liefst trouwen op zo’n dag waarop je binnen zit bij het haardvuur en buiten gutst de regen tegen de ramen aan. Een fijne herfststorm, warme chocolademelk binnen en gezelligheid. Nu was deze dag eigenlijk best wel mooi qua weer, maar die paar kleine buien maakten de sfeer helemaal “herfst”. En dan hebben we het nog niet gehad over al die kleine details, zoals zelf gedroogde bladeren, slingers, boomstronken met kaarsjes en een fantastische dinertafel. Helemaal mooi verzorgd door Brisked. Wij vonden het een fantastische afsluiter van het seizoen. En jullie? : )

En dan ben ik nog bijna vergeten te vertellen dat ik hun trouwringen zo bijzonder vind en die trouwjurk (!!!) en de eerste dans en de prachtige bomen overal en en en. Afin: wij hebben een fijne dag gehad.

herfstbruiloft-kasteel-duivenvoorde-004 herfstbruiloft-kasteel-duivenvoorde-008herfstbruiloft-kasteel-duivenvoorde-005 herfstbruiloft-kasteel-duivenvoorde-009herfstbruiloft-kasteel-duivenvoorde-003 herfstbruiloft-kasteel-duivenvoorde-010 herfstbruiloft-kasteel-duivenvoorde-011 herfstbruiloft-kasteel-duivenvoorde-012 herfstbruiloft-kasteel-duivenvoorde-013 herfstbruiloft-kasteel-duivenvoorde-014 herfstbruiloft-kasteel-duivenvoorde-015 herfstbruiloft-kasteel-duivenvoorde-016 herfstbruiloft-kasteel-duivenvoorde-017 herfstbruiloft-kasteel-duivenvoorde-018herfstbruiloft-kasteel-duivenvoorde-023herfstbruiloft-kasteel-duivenvoorde-019 herfstbruiloft-kasteel-duivenvoorde-022 herfstbruiloft-kasteel-duivenvoorde-024 herfstbruiloft-kasteel-duivenvoorde-026 herfstbruiloft-kasteel-duivenvoorde-027 herfstbruiloft-kasteel-duivenvoorde-028 herfstbruiloft-kasteel-duivenvoorde-029 herfstbruiloft-kasteel-duivenvoorde-030 herfstbruiloft-kasteel-duivenvoorde-031 herfstbruiloft-kasteel-duivenvoorde-033 herfstbruiloft-kasteel-duivenvoorde-034 herfstbruiloft-kasteel-duivenvoorde-036herfstbruiloft-kasteel-duivenvoorde-035 herfstbruiloft-kasteel-duivenvoorde-037 herfstbruiloft-kasteel-duivenvoorde-039 herfstbruiloft-kasteel-duivenvoorde-040herfstbruiloft-kasteel-duivenvoorde-043 herfstbruiloft-kasteel-duivenvoorde-041 herfstbruiloft-kasteel-duivenvoorde-042 herfstbruiloft-kasteel-duivenvoorde-044 herfstbruiloft-kasteel-duivenvoorde-047 herfstbruiloft-kasteel-duivenvoorde-048 herfstbruiloft-kasteel-duivenvoorde-049 herfstbruiloft-kasteel-duivenvoorde-050 herfstbruiloft-kasteel-duivenvoorde-051

 

Adresjes

Uitnodigingen: gemaakt door Mirthe (getuige)
Trouwringen: Nadine Kieft
Videograaf: SterVideo Producties www.stervideo.nl
Styling: Brisked www.brisked.nl
Harpiste: Harpiste Lucia Wisse http://www.harpisteluciawisse.nl
Taart: Nan’s bakery
Locatie (ceremonie): Kasteel Duivenvoorde https://www.kasteelduivenvoorde.nl
Locatie (avond): Fort Wierickerschans http://fortwierickerschans.nl
Ambtenaar: Sophie Looijestijn http://momentvanbetekenis.nl
Band: Belle en het Feest http://bellefeest.nl
Trouwauto: http://trouwporsches.nl
Bloemen: Judith Slagter http://judithslagter.nl