Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Kleurrijke Bruiloft Heerlijkheid Mariënwaerdt

Landgoed Heerlijkheid Marienwaerdt 001

Een jaar geleden hadden we nog niet gedacht dat we deze herfst zoveel herfstbruiloften zouden fotograferen. Nu was dit er ook eentje en we delen hem heel graag met jullie! Dit bruidspaar besloot namelijk om hun voorbereidingen in eigen huis te doen en later die dag naar Heerlijkheid Mariënwaerdt te rijden voor hun bruiloft.

Landgoed Heerlijkheid Marienwaerdt 003

Wat ik zo leuk vond aan de ochtend is dat het hele gezin gewoon de dag samen begon. Dus niet bruidegom en bruid apart van elkaar, maar iedereen in hetzelfde huis. Zo ook hun kinderen. De bruidegom had zich alvast omgekleed, maar kon zijn bruid vervolgens helpen met het dichtdoen van de jurk. Zo persoonlijk!

Landgoed Heerlijkheid Marienwaerdt 005
Landgoed Heerlijkheid Marienwaerdt 004

Trouwen bij Heerlijkheid Mariënwaerdt

Ook al hadden ze elkaar dus al gezien, toch was het binnenlopen bij de ceremonie heel persoonlijk. Die blik van haar, heerlijk! De ceremonie vond plaats in Het Koetshuis van Heerlijkheid Mariënwaerdt.

Landgoed Heerlijkheid Marienwaerdt 006
Overzicht van een trouwceremonie tijdens
Trouwceremonie in het Koetshuis van Mariënwaerdt met swingend bruidspaar.

De trouwceremonie werd muzikaal omlijst door de Nijlpaarden, een akoestisch muziek trio dat heerlijke sfeervolle muziek maakt. Dit was ook echt een onderdeel geworden van de ceremonie. Het bruidspaar deed zelfs nog een minidansje!

Fotoshoot in de Herfst

De middag stond in het teken van een fijn borrelmoment, compleet met speeches en taart. Na een uurtje maakten we buiten groepsfoto’s. Direct daarna pakten we nog een kwartiertje voor een aantal trouwfoto’s van het bruidspaar mét en zonder kinderen. Zo mooi om de kleuren van de herfst te zien! Aan de ene kant zijn al heel wat bladeren gevallen, waardoor het een stuk lichter is en aan de andere kant zie je nog steeds die prachtige herfstkleuren.

Bruidspaar onder een boom bij Heerlijkheid Mariënwaerdt.
Landgoed Heerlijkheid Marienwaerdt 013
Landgoed Heerlijkheid Marienwaerdt 015
Landgoed Heerlijkheid Marienwaerdt 016
Landgoed Heerlijkheid Marienwaerdt 017

Het diner was in de Nieuwe Refter, een grote zaal met lichte plafonds. Extra fijn als fotograaf dus. Het gezelschap ging aan tafel en de Nijlpaarden gingen de tafels rond om overal extra sfeer te brengen.

Landgoed Heerlijkheid Marienwaerdt 018
Moeder van de bruidegom kijkt naar haar zoon tijdens het diner.
Landgoed Heerlijkheid Marienwaerdt 021

Vervolgens liepen we naar de Hooge Schuur voor het avondfeest. Hier kwamen nog heel veel gasten bij en dus maakten we nog veel felicitatiefoto’s. Toen het feest, niet veel later, op gang kwam en we de eerste dans hadden vastgelegd was onze dag klaar. We pakten de spullen in en reden weer naar huis. Wat een heerlijke herfstbruiloft.

Bruid neemt felicitaties in ontvangst.
Landgoed Heerlijkheid Marienwaerdt 024
Bruidegom en bruid tijdens hun eerste dans.
Dansfeest bij Heerlijkheid Mariënwaerdt.

Ook een zomerbruiloft bij Mariënwaerdt zien? Kijk dan even naar deze landelijke bruiloft.

Adresjes van het bruidspaar

Trouwlocatie: Heerlijkheid Mariënwaerdt
Trouwceremoniespreker: Babs Bouwman
Muziek overdag: De Nijlpaarden
Avondfeest: Wannabiezz