Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Feest bij Het Roode Koper

Huwelijk Roode Koper Ermelo 002

Feest!

We hadden er zo’n anderhalf jaar naar toegeleefd een feest bij het Roode Koper… Toen Vivian, van weddingplanner Het Bruidsmeisje, in 2019 contact met ons opnam voor het huwelijk van dit prachtige stel, wisten we natuurlijk niet dat het nog een hele tijd zou gaan duren voor ze daadwerkelijk konden trouwen. Het idee was namelijk om grootst uit te pakken. Twee dagen feest, de ene dag met 60 intimi en de tweede dag met meer dan 150 mensen.

Huwelijk Roode Koper Ermelo 010
Huwelijk Roode Koper Ermelo 011

Uitstel door Corona

Maar… jullie voelen hem al aankomen: Corona gooide roet in het eten. De bruiloft moest uitgesteld worden. En daar waar we even bang waren dat alles nog een jaar verplaatst moest worden, bleek dat het toch dit jaar ging gebeuren: dit fantastische huwelijk kon doorgaan!

Het bruidspaar deed hun voorbereidingen in Het Manegehuis van Het Roode Koper. Ramon en ik splitsten ons op, zodat we van beide kanten alles konden vastleggen.

Huwelijk Roode Koper Ermelo 016
De daggasten lopen naar de trouwceremonie in de tuin van het Roode Koper.
Huwelijk Roode Koper Ermelo 022

Trouwen in de tuin van het Roode Koper

In de middag liep het gezelschap richting de tuin van het Roode Koper voor de trouwceremonie. In een sprookjesachtige setting nam men plaats, terwijl men wachtte tot het bruidspaar zou arriveren. Het weer was perfect. Echt de ideale omstandigheden voor een zomerse bruiloft.

Rond dit tijdstip zag het bruidspaar elkaar dan ook in vol ornaat. Hier zie je de bruidegom die staat te wachten. Niet veel later komt zijn bruid aan: een prachtige stralende bruid en een supertrotse bruidegom. Zo mooi om dit te zien! Ze hadden even een klein momentje voor zichzelf, waarna ze richting de trouwceremonie plek liepen.

Huwelijk Roode Koper Ermelo 023
Huwelijk Roode Koper Ermelo 027

Hoe mooi is deze setting? Ook al waren er door Corona nog restricties, toch kun je het nergens aan afzien. Iedereen was netjes ingecheckt met QR-codes en omdat vrijwel alles buiten plaatsvond, was het helemaal veilig.

Huwelijk Roode Koper Ermelo 029
Bruidspaar zegt ja tegen elkaar tijdens de trouwceremonie.
Huwelijk Roode Koper Ermelo 034
Huwelijk Roode Koper Ermelo 035

Exquise dineren

De avond, bij hotel landgoed het Roode Koper, bestond uit heel veel bijzonder eten. Er waren diverse food stations met hier en daar live cooking. Er waren oesters, mooie wijnen, heerlijke kaasjes, een Asia station, sweet table: kortom dit was een diner zoals we hem nog niet hadden meegemaakt.

Kaas en oesters als avondeten.
Buitendiner bij Roode Koper in Leuvenum.
Huwelijk Roode Koper Ermelo 039
Het Roode Koper in de avond.

Eindelijk begon dan echt het feest bij het Roode Koper. De avond werd gevuld met dansen, met muziek, een fijne sfeer en een verrassingsoptreden van Candy Dulfer plus DJ!

Foto's tijdens een dansfeest.

Verrassingsoptreden

Dit was ongeveer het moment dat Candy net begon te spelen. Wat een rasartiest! Te gek! Ze nam een zanger en DJ mee en dat maakte deze act tot heel erg bijzonder. De energie die deze vrouw heeft, wow……

Huwelijk Roode Koper Ermelo 048
Feest bij het Roode Koper onder de tent.


We bleven tot het moment dat het trouwboeket gegooid werd en maakten daarna nog een korte sfeerimpressie. Dit feest bij het Roode Koper liet ons zien dat feesten echt weer kan zoals vanouds. Tuurlijk, dit was nog even buiten, maar omdat het zo’n fijne zomeravond was, maakte dat de sfeer alleen maar fijner. Ook was het voor het eerst weer samenwerken met het fijne team van Het Bruidsmeisje. Al met al een heel fijn begin van dit drukke najaar!

Adresjes

 • Weddingplanner: Vivian van Het Bruidsmeisje
 • Trouwlocatie: Het altijd prachtige Het Roode Koper
 • Bruidstaart & Sweet Table: Sugarlips Cakes
 • Entertainment: Love Sound (alle muziek via Love Sound geregeld)
 • Fotobooth: Kamerakast
 • Film: The Dreamers
 • Haar & Make-up: The Beautiful Bride Company
 • Nanny: La Nou Nou
 • Styling: Best Day Ever Events
 • Trouwambtenaar: Mooijenbelofte
 • Videobooth: Guestcamitem