Gaan jullie trouwen in 2024 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Fearless Awards

Yesyesyes, goed nieuws! We doen een paar keer per jaar mee aan de Fearless Awards, een wedstrijd voor en door bruidsfotografen. Eens in de zoveel tijd durven we weer mee te doen, want bij zoveel geweldige beelden zakt je moed je in de schoenen. Deze ronde hebben we weer een aantal foto’s ingestuurd en onderstaande foto heeft 1 van de 253 felbegeerde awards gewonnen. Nu lijkt dat natuurlijk superveel, 253 awards, maar als je er vanuit gaat dat er meer dan 10.000 (!) foto’s zijn ingestuurd en een foto alleen wint als hij echt heel goed is, best een prestatie dus ;)

Dit moment is tijdens het diner. Alle volwassenen zitten rondom ronde tafels en de kids hebben een kindertafel. Op een gegeven moment zijn ook zij aan een toetje toe en daarom krijgen ze een lekker ijsje en de mogelijkheid om zelf uit te zoeken welke snoepjes ze willen. Een “versier je eigen ijsje”-toetje dus. De foto is gemaakt bij de Vier Jaargetijden in Enschede.

Nick & Jolijn: nogmaals dank dat we jullie bruiloft mochten vastleggen, want daar hebben we deze foto gemaakt. En wil je meer zien van deze wedstrijd, hou dan deze pagina in de gaten.

942086_537024516345274_558718788_n