Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Er is een baby geboren

Emmily is geboren-1
Onze familie wist het al, de mensen die ons op Facebook volgen ook, maar ken je ons nog maar sinds een paar weken en vraag je je af waarom de website ineens zo statisch is: we hebben een dochter! En niet zomaar een dochter, nee Emmily!

Ze is geboren op 15 december en zette direct ons leven op zijn kop. Daar waar we alles heerlijk gepland hadden, hebben we nu een meisje met een geheel eigen willetje, vandaar dat we dus iets minder tijd hebben gehad om blogs te schrijven. Zo ook nu pas een berichtje over haar geboorte.

Omdat onze lieve bruidsparen ons toestaan dat we hun foto’s plaatsen, willen we jullie ook een kleine selectie laten zien van een aantal foto’s die we de eerste weken gemaakt hebben van Emmily en van elkaar. En we sluiten af met mijn (Hermine) favoriete foto van de fantastische newborn-fotografe Patricia van den Bogaart.

En voor het geval dat je het je afvraagt: deze blogpost kon geschreven worden omdat Emmily inmiddels doorslaapt en het gastouderschap begonnen is. We gaan de komende weken dus weer keihard aan de slag met Mon et Mine en kunnen niet wachten tot het seizoen helemaal begint. Dit gaat een prachtig seizoen worden!

Emmily is geboren-2

Emmily is geboren-4

Emmily is geboren-5

Emmily is geboren-6

Emmily is geboren-3

Emmily is geboren-7

En nog even een extra aanbeveling voor newbornfotograaf Patricia… mocht je zelf een kleintje krijgen kijk dan absoluut even op haar site. Een superlieve vrouw die met alle geduld en liefde van de wereld een uniek tijdsdocument voor je kan maken. Een investering voor de toekomst. Onderstaande foto is 1 van de beelden die we van haar hebben gekregen en we gaan ze zeker in een mooi album stoppen voor ons kleintje.

_MG_7878