Are you getting married in 2024 or 2025 and want to know if the date is still available?

Bruidsfotografie bij de Treeswijkhoeve in Waalre

Fotogeniek op de foto als bruidspaar zonder echt te poseren.

Turquoise, roze en heel veel eten op je bruiloft

En niets bleek minder waar. Fabienne blijkt namelijk een bijzonder gevoel voor stijl te hebben. Het huis van haar en Christian maakte mij in ieder geval heel erg blij: overal licht, prachtige turquoise en roze spulletjes, een unieke kat, bijzondere spreuken op kaartjes, washitape en natuurlijk (het is immers Brabant) heel veel lekkere chocolaatjes overal. Toen Ramon en ik die ochtend aankwamen bij hun huis kregen we eerst een cappuccino in onze handen gedrukt en toen het tijd was voor Christian om richting het huis van zijn ouders te gaan, waren wij ook helemaal klaar voor deze dag in Waalre.

Zoals wel vaker gebeurt splitsten Ramon en ik ons op. Ik bleef bij de bruid achter om haar voorbereidingen vast te leggen. Fabienne had haar details al klaargelegd, zodat ik gemakkelijk kon beginnen met fotograferen. Toen ze helemaal klaar was met alles reden we naar de Watermolen van Opwetten voor de First Look. Ook maakten we hier een aantal foto’s voordat we naar de ceremonieplek van de Treeswijkhoeve in Waalre reden.

Treeswijkhoeve te Waalre: Sfeer, kwaliteit en Brabants genieten

De ceremonieplek was helemaal gestyled door Pauline (kennen jullie haar nog van haar vintage bruiloft?). Ze had in samenspraak met de bruid een supertof sfeertje neergezet. Na de ceremonie werden er minibolletjes wol gestrooid en ging een Italiaans duo verder met het spelen van prachtige muziek. Tijdens de receptie glipten we er nog even tussenuit voor het tweede deel van de fotoshoot.

Het diner was prachtig om mee te maken. Het bruidspaar ging relatief vroeg aan tafel, zodat er genoeg ruimte was voor alle grappige en ontroerende speeches. En normaal gesproken heb je vaak na het diner een soort van inzakmomentje, maar we deden eerst nog een minishoot van 10 minuten en toen we terugkwamen begon direct een pre-party. De eerste dans was nog niet eens geweest, maar de helft van de familie stond al te swingen! Nadat we uiteindelijk de officiële eerste dans en de familiedansen hadden vastgelegd was het tijd om weer naar huis te gaan. Wat een te gekke dag!

Vintage-bruiloft-Treeswijkhoeve-002Fotogeniek op de foto als bruidspaar zonder echt te poseren. De bruid wordt klaargemaakt door de visagist. Vintage-bruiloft-Treeswijkhoeve-005 Vintage-bruiloft-Treeswijkhoeve-007 Voorbereidingen van de bruidegom op de grote dag. Vintage-bruiloft-Treeswijkhoeve-c2 Vintage-bruiloft-Treeswijkhoeve-009 Nagellak, bruid en kat op het bed. De bruid wordt klaargemaakt. De trouwjurk gaat tijdens de voorbereidingen aan. Award winning trouwfoto van bruid met moeder en schoonmoeder. Vintage-bruiloft-Treeswijkhoeve-c3 De bruidegom wacht voor de first look in een prachtig natuurgebied vlak bij de molen in Brabant. Bruid en bruidegom ontvangen elkaar met open armen tijdens de first look. Vintage-bruiloft-Treeswijkhoeve-c4 Vintage-bruiloft-Treeswijkhoeve-020 Vintage-bruiloft-Treeswijkhoeve-022 Creatief portret van bruid en bruidegom in de trouwauto. Vintage-bruiloft-Treeswijkhoeve-c6 Aankomst bij de Treeswijkhoeve in Waalre. De bruiloft kan beginnen. Vintage-bruiloft-Treeswijkhoeve-028 Vintage-bruiloft-Treeswijkhoeve-029 Vintage-bruiloft-Treeswijkhoeve-c8 Detailfoto van het trouwboeket bij de Treeswijkhoeve in Waalre. De eerste kus als getrouwd stel. Innige omhelzing tussen bruid en moeder van de bruid. Vintage details op een bruiloft bij de Treeswijkhoeve. Witte stoelen met decoratie. Vintage-bruiloft-Treeswijkhoeve-035 Vintage-bruiloft-Treeswijkhoeve-036 Vintage-bruiloft-Treeswijkhoeve-c9 Vintage-bruiloft-Treeswijkhoeve-039 Vintage-bruiloft-Treeswijkhoeve-040 Vintage-bruiloft-Treeswijkhoeve-047 Vintage-bruiloft-Treeswijkhoeve-c10 Vintage-bruiloft-Treeswijkhoeve-049 Vintage-bruiloft-Treeswijkhoeve-051 Vintage-bruiloft-Treeswijkhoeve-052 Vintage-bruiloft-Treeswijkhoeve-053 Vintage-bruiloft-Treeswijkhoeve-c11 Vintage-bruiloft-Treeswijkhoeve-054 Vintage-bruiloft-Treeswijkhoeve-c12 Vintage-bruiloft-Treeswijkhoeve-057 Vintage-bruiloft-Treeswijkhoeve-c13

Adresjes van Fabienne:

Uitnodiging: Letterpers
Styling: DIY en in samenwerking met Back to Style
Jurk: Amiga Breda (een Cymbeline !)
Pak: Rietbergh
Ringen: Goldfabrik Amsterdam
Muziek: Tamorra, G-productions, vrienden
Bloemen: Helmi’s Bloemwerk
Trouwlocatie en eten: Treeswijkhoeve in Waalre
Taartentafel: Familie en Vrienden
Haar en make-up bruid en gasten: Frans Veffer & Floor Visagie

Ga je ook trouwen in Brabant? Bekijk hier onze tips als Bruidsfotograaf Brabant.