Het echte familieleven op de foto

gezinsfotografie-familie-004

Als jullie dit lezen, zijn jullie waarschijnlijk getrouwd. En misschien waren wij er wel bij om die prachtige dag vast te leggen. En mochten jullie ooit getwijfeld hebben: die trouwdag was niet de mooiste dag uit je leven. Gelukkig maar. Want toen je kindje werd geboren besefte je dat er heel veel mooie dagen zijn. En dat ze allemaal verschillen van elkaar.
Ik ben er heel graag bij om 1 van die mooie dagen vast te leggen. Een niet-helemaal-perfecte dag die daardoor misschien juist wel perfect is. Want hoe heerlijk is het om nu niet meer met twee te zijn, maar misschien wel met 3 of 4? Omdat we merkten dat steeds meer van “onze” bruidsparen kindjes kregen en omdat we zelf ook nu een gezin zijn, besloten we om te ontdekken of wij ook iets qua fotografie konden betekenen voor gezinnen. Het antwoord is: Real Family Life. Zogenaamde “Day in the Life” shoots.
Foto’s van het familieleven, maar dan wel op een realistische manier. Natuurlijk mag je je huis opruimen en schoonmaken en natuurlijk kun je een activiteit verzinnen (als je kind(je)(s) al wat ouder is), maar bovenal ben ik er om de kleinste momentjes vast te leggen. Een zoon die zijn vader zijn spierballen toont, die vechtpartijen die altijd net iets te ver gaan, het eerste hapje, verschonen van de zoveelste luier vandaag, het kammen van mama’s haar: ik fotografeer graag een middag uit jullie echte leven.
Dus wil je graag dat ik er bij ben om jullie dagelijkse ritueel vast te leggen. Met foto’s die niet eens per se voor nu zijn, maar ook vooral voor later, laat het dan vooral even horen via een mailtje of telefoontje. Dan plannen we meteen een datum in. En mocht je zwanger zijn op dit moment… ik kan ook in jullie kraamweek langskomen : )

gezinsfotografie-familie-009gezinsfotografie-familie-001gezinsfotografie-familie-007gezinsfotografie-familie-002 gezinsfotografie-familie-003gezinsfotografie-familie-006gezinsfotografie-familie-013 gezinsfotografie-familie-010 gezinsfotografie-familie-005 gezinsfotografie-familie-011gezinsfotografie-familie-008gezinsfotografie-familie-012