Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Dit zijn wij

“Wat is er mooier dan van je hobby je beroep maken?” Dit dachten wij in 2006, toen we onze eerste bruiloft fotografeerden. Het duurde nog vier jaar, een aantal studies, talloze workshops, cappuccino’s, volgeschreven notitieboekjes en heel veel lessen over van alles en nog wat voordat we Mon et Mine maakten tot wat het nu is. Een bedrijf dat staat voor kleurrijke trouwfoto’s, oog voor detail en pure momenten.

Hoe wij zijn op een bruiloft?

Ik denk dat je het kunt samenvatten in drie woorden: rustig, professioneel en creatief. We improviseren graag, we overleggen waar nodig met anderen en beseffen dat deze dag voor jullie heel bijzonder is.

Wil je een fotoshoot? Leuk! Wil je alles fotojournalistiek op de foto, ook super! Weet in ieder geval dat wij gewoon willen dat jullie kunnen genieten van jullie trouwdag. En die foto’s? Die regelen wij wel.

Ouders en ouder

Inmiddels staan we aan het begin van een nieuw hoofdstuk, namelijk met onze dochters Emmily & Julia. Toen we in 2013 zelf getrouwd waren merkten we een enorme verandering in onze fotografie. 

En nu we kinderen hebben, merken we het weer: meer emotie, meer momenten, meer liefde, meer gevoel in de reportages. Natuurlijk blijft Ramon zich richten op architectuur, overzicht en sfeer, terwijl ik zorg draag voor de details, portretten en interactie tussen mensen, maar samen richten we ons met een hernieuwde liefde op emotie en momenten.

Wat het voordeel is van al die blijheid voor jullie? Twee fotografen, die onwijs veel van hun vak houden en daarom tot het uiterste gaan om voor jullie een pure trouwreportage te maken. Zodat jullie voor een lange tijd naar jullie fotocollectie kunnen kijken en weer meegenomen worden naar die ene speciale dag.

Heb je een vraag over jullie trouwdag of trouwreportage?

Als ervaren trouwfotografen delen wij graag onze kennis en ons netwerk. Stuur ons een berichtje met jullie vraag.

ramon en hermine 001 1
over ons 001
over ons 003
over ons 002

Meer fotografie

Naast onze bruidsfotografie, doen we ook ook zakelijke opdrachten en maken we familiefoto’s. We vinden het enorm leuk om meerdere momenten in het leven van onze klanten vast te leggen. Of dit nu zakelijke fotografie is of portretten van het dagelijkse leven, we fotograferen ook deze momenten op de Mon et Mine manier. Dus met oog voor detail, met heldere kleuren en met nadruk op momenten.

Gezinsfotografie

Sinds we zelf kinderen hebben, beseffen we pas écht hoe belangrijk het is om foto’s te hebben van alledaagse momenten. De foto’s, gemaakt door Hermine, laten een kijkje zien in jullie leven.

Foto’s waarbij je later denkt: oh ja, zo ging het er bij ons aan toe :) Spreekt deze manier van familiefoto’s je aan, bekijk dan even onze familiefotografie site.

Zakelijke fotografie

Ben je te spreken over onze manier van fotograferen, onze werkwijze en ons kleurgebruik, bekijk dan vooral ook onze website voor zakelijke fotografie. We komen graag bij je langs voor het maken van een reportage waarbij mensen en jullie product centraal staan.