Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Dikke Graaf Amsterdam

Dikke Graaf Amsterdam-003

Dit is de e-mail van Birgit:

Ik bekijk jullie foto’s en ben helemaal super enthousiast. Dit IS het! Zo wil ik ook graag fotograferen, maar dat terzijde. Ik zie dat jullie een site hebben met bruidsreportages. Nou zou ik het zo geweldig vinden als jullie 1 x een “out of the box” fotoreportage zouden willen maken van 2 jonge jongens, broers: Erik & Jochem, 23 en 26 jaar, die de stap hebben gewaagd een eetcafe in Amsterdam aan de Wilhelminastraat 153 in Amsterdam te openen “Dikke Graaf” genaamd. Als stimulans voor deze 2 topgozers zou ik het zo leuk vinden om de bekendheid en de gezellige sfeer in het cafe en de keuken vast te leggen met jullie topfoto’s. Zouden jullie dit misschien willen overwegen. Ik zou het een eer vinden. 

En dit is wat ik terug mailde:

(Ik zal jullie alle mails die mijn twijfels benadrukken onthouden, maar:) Nou, dik overleg hier. Ik wil het graag doen, Ramons hart ligt bij andere zaken. Vandaar dat je het met mij zou mogen/kunnen/moeten doen : ) Als je dat ok vindt is hier mijn voorstel.

Birgit stemde in en dus een persoonlijk project, eentje voor mij alleen! Ahhh, spannend! Dus deze week ging ik netjes in mijn Skoda op weg naar Amsterdam. Nadat ik met gevaar voor eigen leven enkele trams had ontweken en een perfect parkeerplaatsje had gevonden stapte ik binnen bij Dikke Graaf. Een geweldig leuke tent in hartje Amsterdam. Zo’n zaak waar we vaak langskomen, onderweg naar een bruiloft en dan denken: “als we genoeg puf hebben vanavond, gaan we hier eten!”. En dan komt het er telkens niet van. Verse muntthee, heerlijke cappuccino’s, voor de echte kenner heerlijke wijnen en dan dat eten! Jochem en Erik zijn inderdaad twee superenthousiaste eigenaren. Passie voor hun zaak, liefde hebbend voor mooi en eerlijk eten en dat ook gewoon graag met je willen delen. Ik heb zowaar rauwe zalm gehad, had zo een oester kunnen wegtikken en heb een perfecte tournedos gehad. Oh ja, en dan die hamburger, laten we het daar niet over hebben ;)

Afin, een superleuke opdracht dus om te doen. Mijn liefde voor eten, details, mensen en fotografie gecombineerd in 1 uitdaging. En als “ode aan Dikke Graaf”, een aantal foto’s op onze website.

Dikke Graaf Amsterdam-c

Dikke Graaf Amsterdam-001

Dikke Graaf Amsterdam-c3

Dikke Graaf Amsterdam-005

Dikke Graaf Amsterdam-007

Dikke Graaf Amsterdam-c5

Dikke Graaf Amsterdam-009

Dikke Graaf Amsterdam-012

Dikke Graaf Amsterdam-c2

Dikke Graaf Amsterdam-013

Dikke Graaf Amsterdam-008

Dikke Graaf Amsterdam-014

Dikke Graaf Amsterdam-020

Dikke Graaf Amsterdam-c4

Bekijk meer van ons werk als Bruidsfotograaf Amsterdam.