Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Trouwinspiratie De Hazelhof | Herfst

Nog op zoek naar een trouwlocatie voor 2024? En hou je heel veel van romantische locaties, met zo’n mooie tuin, flexibele eigenaren, waar je jouw eigen droombruiloft neer kunt zetten? Nou serieus: kijk even naar De Hazelhof in Rijsbergen. Een plaatje!

Winterse tafel voor een trouw diner.

Ken je de trouwlocatie Hazelhof al?

We fotografeerden al eerder op De Hazelhof. We zijn bevriend met Anne Floor Bakkenist van Heerlijk & Hecht en zij is vaste gastvrouwe voor deze locatie. En wij vinden Anne Floor zo’n fijn iemand om mee samen te werken. Want ze is zorgzaam en zakelijk tegelijk.

Ze weet hoe je een goede trouwdag in elkaar zet met alles er op en er aan, zonder dat je het idee hebt dat je in een concept zit. Dus écht relaxt trouwen, met bourgondisch eten en drinken, met ruimte voor jullie eigen verhaal en heel veel fijne mensen om je heen.

Diner op een bruiloft bij De Hazelhof. Inspiratie voor jouw trouwdag.
Bruiloft De Hazelhof 004
De kas bij De Hazelhof in dinarsetting. Lekker lang tafelen.
Bruiloft De Hazelhof 006

In de winter trouwen bij De Hazelhof

Maar even terug naar De Hazelhof. Zie het als een stukje Frankrijk, maar dan in Nederland. Een locatie die zo in een magazine kan. Waar de planten in de kas mogen groeien, een heerlijke rustieke vloer ligt en dan die open haard!

Ter promotie van deze locatie, en gewoon omdat het heerlijk is om samen te werken, organiseerde Anne Floor een shoot waarbij je goed kunt zien hoe het is om in de winter of in het najaar te trouwen bij De Hazelhof. Dat je alsnog lekker licht zit, dat het warm genoeg is, je bij de open haard kunt genieten van een fijne cocktail en aan tafel urenlang kunt dineren. V&V bloemenleverancier van Heerlijk & Hecht, was ook aanwezig om een keer compleet uit te pakken. Met mooie najaarsstukken die ook goed toepasbaar zijn bij een Kerstbruiloft.

Bruiloft De Hazelhof 012

Tijdens deze shoot kwamen de kleuren koningsblauw, olijfgroen en goud veel naar voren. Dit geeft meteen een chique uitstraling. Een beetje Kerst-achtig, zonder meteen overal rood te laten zien.

Bruiloft De Hazelhof 010
Anne Floor Bakkenist dekt de tafels voor het trouwdiner.
Bruiloft De Hazelhof 016
De Hazelhof kas in winterse setting met een beetje Kerst sfeer.

De ceremoniesetting werd ook uitgebreid op de foto gezet. Kristel van V&V had niet alleen een mooie dinertafel gestyled en enkele boeketten gemaakt, maar ook de trouwplek mooi gemaakt. Met twee prachtige bloemenslingers werd de locatie net even iets meer “winter”.

Een mooie guirlande van V&V Bloemen en Wonen.
Bruiloft De Hazelhof 021
Najaars trouwtaart met herfstfruit en vijgen.

Taart in een winterse setting

Maar we hebben het nog niet over de taart gehad. Ik denk dat veel mensen Heerlijk & Hecht ook wel kennen van hun taartentafels. Waarbij je als bruidspaar zijnde allemaal lekkere taartjes uitkiest, zodat elke gast wel iets heeft om zich op te verheugen qua taart. Ditmaal fotografeerde ik een taart met kokos, een heerlijke najaarstaart met cranberry en een prachtige witte chocoladetaart met prachtige bovenlaag. Kijk die bramen, bloemen en vijgen eens!

Bruiloft De Hazelhof 027
Bruiloft De Hazelhof 024
Cocktails bij het haardvuur.
Een heerlijk borrelplankje bij De Hazelhof in De Kas.

Wederom een heerlijke dag om aan mee te werken. En nu heel erg hopen dat we in 2024 jullie prachtige bruiloft bij De Hazelhof mogen fotograferen. Dan kunnen we allemaal onze krachten bundelen om voor jullie, een heerlijke dag neer te zetten.

Lijkt het je leuk om een keer van gedachten te wisselen? Of wil je gewoon kennismaken? Stuur ons vooral een mailtje!

BewarenBewaren