Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Bruiloft Wollebrand | Marcia & Thierry

Trouwfoto's in de herfst met avondlicht.

Toen ik in 2014 wist dat we dat jaar een kindje gingen krijgen brak ook een moment van goed plannen aan. Want we wisten bij voorbaat al dat Ramon een paar maanden opdrachten in zijn eentje zou gaan doen. Ik kon immers niet mee. Nu we inmiddels twee lieve mooie meisjes hebben werd het tijd om zelf ook eens alleen een bruiloft te doen. Om te zien of ik het nog kan, want de laatste was al weer een tijdje geleden.

Foto’s van lieve mensen

Dit is de trouwdag van Marcia en Thierry. Een stel dat een heerlijke herfstachtige trouwdag had. Een dag die begon met hagel, langzaam overging in een regenachtige late ochtend en eindigde met een zonovergoten middag en avond. Dit lieve stel vond het prima om 1 fotograaf te hebben en daarom presenteer ik, met gepaste trots, hun herfst trouwreportage. Met voorbereidingen bij Thierry én Marcia, foto’s van een prachtige Heilige Birmaan, een first look in de achtertuin en een dubbele fotoshoot in het herfstlicht.

Trouwen bij De Wollebrand

Trouwen rondom het haardvuur, met je meest naaste familie. Eerst het jawoord, daarna een mega lekkere witte chocoladetaart en daarna de fotoshoot. In een bos, want dat hoort wel een beetje bij deze tijd van het jaar. Dat het ineens heerlijk zonnig was, was echt een kadootje. En als afsluiting een heel fijn diner bij de Wollebrand. Voor mij een korte dag, maar wel eentje die ik niet snel zal vergeten.
Bruiloft Wollebrand TM 003 Bruiloft Wollebrand TM 005 Bruiloft Wollebrand TM 006Bruiloft Wollebrand TM 001Bruiloft Wollebrand TM 007Bruiloft Wollebrand TM 002 Bruiloft Wollebrand TM 008 Bruiloft Wollebrand TM 009 Bruiloft Wollebrand TM 010 Bruiloft Wollebrand TM 011 Bruiloft Wollebrand TM 012

De first look in de achtertuin. En blij dat ze waren! Heerlijk om te zien ;)

Bruiloft Wollebrand TM 013

Tussen de regendruppels door, maakten we alvast een paar foto’s. Want de kans bestond nog altijd dat het die middag erg hard zou gaan regenen.

Bruiloft Wollebrand TM 014 Bruiloft Wollebrand TM 015

Marcia haar vader zag haar pas, vlak voordat hij de bruid zou begeleiden naar “het altaar”. Een mooi emotioneel momentje.

Bruiloft Wollebrand TM 016 Trouwceremonie bij De Wollebrand De bruidegom schuift een ring om de vinger van de bruid. Bruiloft Wollebrand TM 019

En lieve mensen echt,… die taart! Zo lekker dat ik vroeg of ik wellicht voor mijn broertje Ies (mijn fotografie-assistent voor die dag) ook een stukje kon regelen, voor thuis.

Bruiloft Wollebrand TM 023 Bruiloft Wollebrand TM 021 Samen wandelen in het bos. Bruiloft Wollebrand TM 025 Bruiloft Wollebrand TM 026 Bruiloft Wollebrand TM 028

Twee schattige bruidsmeisjes in hun mooie jurkjes.

Bruiloft Wollebrand TM 030Bruiloft Wollebrand TM 029 Bruiloft Wollebrand TM 031

Adresjes van Thierry & Marcia

Uitnodigingen: hipDesign
Ringen: Steinberg 123gold
Jurk bruid: Unique Bridal
Schoenen bruid: Keds
Pak en schoenen bruidegom: Roka
Visagie en haar bruid: Michelle van Soest visagie
Bloemen: Manon Bloemen
Taart: Bakkerij Vreugdenhil
Locatie: Restaurant Wollebrand