Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Bruiloft Sint-Martens-Latem | Caroline & Johan | Dag 1

Bruiloft Sint-Martens-Latem-007

Trouwen in België is niet heel erg anders dan trouwen in Nederland. De gemeentelijke ceremonie is wel echt korter. Maar dat maakte niet zoveel uit, omdat Caroline & Johan er gewoon een eigen feestje omheen bouwden. Aan de telefoon vertelde Caroline dat haar nicht(je) Fien haar foodtruck (Ooogst) mee zou nemen. En we weten allemaal dat foodtrucks een festivalsfeer geven! Achter het stadhuis ligt namelijk een mooi veldje, vlak bij de Leie. En als je daar een paar opklapbare tafels en bankjes neerzet, dat combineert met heel veel lekker eten en drinken, mooie wilde bloemboeketten én gasten die wel van een feestje houden, heb je al heel snel een bourgondisch geheel. En dan die panzanella…. of die bloemenkaas!

Deze dag is dan ook “dag 1 van 3 dagen”. En we bloggen de mooiste foto’s van het gemeentelijke huwelijk en de “officiële” trouwdag, omdat we echt heel trots zijn op deze reportage. Of, zoals ze in België zeggen, fier. Het is zo’n weekend geworden waar je nog jaren op kunt terugkijken. Natuurlijk onvergetelijk voor de gasten, maar ook zeker voor ons! En dat was niet in de laatste plaats omdat de bruid zo onwijs tof is. Afin, bekijk vooral eerst deze foto’s, dan zetten we later de foto’s van de “trouw” online.

Bruiloft Sint-Martens-Latem-001 Bruiloft Sint-Martens-Latem-002 Bruiloft Sint-Martens-Latem-003 Bruiloft Sint-Martens-Latem-004 Bruiloft Sint-Martens-Latem-005 Bruiloft Sint-Martens-Latem-006Bruiloft Sint-Martens-Latem-009Bruiloft Sint-Martens-Latem-008 Bruiloft Sint-Martens-Latem-010 Bruiloft Sint-Martens-Latem-011 Bruiloft Sint-Martens-Latem-012 Bruiloft Sint-Martens-Latem-013 Bruiloft Sint-Martens-Latem-015 Bruiloft Sint-Martens-Latem-017

Food truck: http://www.ooogst.be
Trouwkleding bruid: Stefan Schneider

Bekijk meer stellen die een vintage en bohemian stijl bruiloft hadden.