Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Bruiloft Roode Schuur Nijkerk | Nick & Karin

Kunstzinnige trouwfoto bij de Kunstlinie in Almere

Trouwen in het voorjaar

Ze zijn tamelijk uniek, de vroege voorjaarsbruiloften. Want de kans op mooi weer is natuurlijk minder groot dan wanneer je in de zomer trouwt. En daarom worden we altijd enorm blij wanneer we een winterbruiloft mogen fotograferen. Dus toen Nick en Karin ons vroegen om “die van hun” te fotograferen bij De Roode Schuur, hadden we direct al zin in deze trouwerij.

Elk bruidspaar is uniek, maar…

dit stel helemaal, omdat ze een bijzonder verhaal hebben. Hoe ze elkaar hebben leren kennen, het feit dat Karin “van Urk” komt en hun prachtige huisje met niet 1, niet 2, maar 3 katten. En zien jullie hoe tof die inrichting is? De saucijzenbroodjes zal ik niet al te uitvoerig beschrijven, ook al waren het de lekkerste die we ooit hebben gehad: kortom: de eerste bruidsreportage van 2018 is een feit!

Euphorbia met trouwkaarten. Mooie oorhangers oorbellen van Cizari Jewelry.Bruiloft Roode Schuur Nijkerk 006 Bruiloft Roode Schuur Nijkerk 005

We mochten dus beiden beginnen op Urk. Want Urk was vroeger een eiland en dus zeg je “op Urk” :) Nick en Karin hebben een fijn huis in het oude gedeelte van het dorp en dus was het extra leuk om ook dit huis goed te laten zien op de foto’s. Terwijl Karin met haar voorbereidingen bezig was, dronk Nick een kopje koffie. En na een half uurtje liep hij richting de pakkenwinkel, want daar zou hij zijn trouwpak aan gaan doen. Super origineel, toch?

Bruidegom trekt zijn pak aan in de pakkenwinkel in Urk. Bruiloft Roode Schuur Nijkerk 008

Voorbereidingen met 3 katten

Afin, die katten kom je dus tegen op meerdere beelden. Ze liepen door het hele huis en ik moest er zelfs eentje heel even in een kamertje opsluiten om te voorkomen dat er plotseling een kat in de trouwjurk zou hangen. En hebben jullie die te gekke trouw-All-Stars al gezien? Hoe gaaf! Lekker om op te lopen en je voorkomt dat je als bruid zijnde langer bent dan je bruidegom. Slim, Karin!

Bruiloft Roode Schuur Nijkerk 009 Bruiloft Roode Schuur Nijkerk 010 De kat loopt de trap af, vlak voor de bruid de trap afloopt. Bruiloft Roode Schuur Nijkerk 012 Bruiloft Roode Schuur Nijkerk 013 Bruiloft Roode Schuur Nijkerk 014 Emotionele foto van de moeder van de bruid bij het weggeefmoment.

Tja en dan komt de “First Look”. Nicks ouders hadden een toffe trouwauto geregeld, dus Nick kwam alsnog “met de auto” zijn bruid ophalen. Uiteraard met beide families (deels) aanwezig. Wat wij nu extra mooi vinden om vast te leggen? Nou, emotionele ouders. Zullen wij ook ooit 1 of 2 kinderen zo de deur uit zien gaan?

Bruiloft Roode Schuur Nijkerk 016

Binnen fotolocatie in Almere

Het is Maart en dan weet je het nooit qua weer. Het weerbericht had eigenlijk ook al aangegeven dat het koud zou worden en grotendeels regenachtig. Wat bleek? Niets van waar! Het was vrijwel de hele dag zonovergoten! En toch was het geweldig om een reportage te kunnen maken bij de Kunstlinie Almere. Deze locatie is te omschrijven als “fotografie overload”, want je kunt er op talloze plekken fotograferen. Met geweldig licht, heerlijke achtergronden en de combinatie tussen water en “binnen”. Misschien wel de fijnste binnenlocatie ooit.

Bruiloft Roode Schuur Nijkerk 017 Bruiloft Roode Schuur Nijkerk 018 Bruiloft Roode Schuur Nijkerk 019 Bruiloft Roode Schuur Nijkerk 020 Bruiloft Roode Schuur Nijkerk 021 Lachende bruid bij Kunstlinie Almere. Bruiloft Roode Schuur Nijkerk 024De Gouden Gang bij Kunstlinie in Almere. Bruiloft Roode Schuur Nijkerk 025 Bruiloft Roode Schuur Nijkerk 026 Bruiloft Roode Schuur Nijkerk 028 Creatieve zwartwit foto van een bruid met trouwauto in Almere. Bruiloft Roode Schuur Nijkerk 030

Trouwen bij de Roode Schuur

Goed, de dag begon dus op Urk, maar de daadwerkelijke trouwceremonie vond plaats in Nijkerk. Bij De Roode Schuur. We kenden deze locatie van jaaaarrrreeen terug en vonden het leuk om nu, een paar jaar later, weer hier te zijn. De locatie heeft heerlijke hotelkamers, vriendelijk personeel en een kroonluchter waar je “u” tegen zegt.
De ceremonie duurde een half uurtje. Het hoogtepunt waren toch wel de persoonlijke geloften. En daarna was het tijd voor een toost, taart en felicitaties.

Overzicht van de trouwzaal van de Roode Schuur in Nijkerk Bruiloft Roode Schuur Nijkerk 032 Bruiloft Roode Schuur Nijkerk 033 Zwart-wit foto van de Kus bij De Roode Schuur in Nijkerk Bruiloft Roode Schuur Nijkerk 035 Bruiloft Roode Schuur Nijkerk 036 Bruiloft Roode Schuur Nijkerk 038 Bruiloft Roode Schuur Nijkerk 039

Persoonlijke elementen op je trouwdag

Nog twee unieke feitjes van deze dag? Karin is gek op Helleborus-bloemen en dus zaten die in het trouwboeket en zag je ze op de dinertafels staan. En de bruid en bruidegom hadden gekozen voor “niet te gek- en lekker eten”, lees: carpaccio, broodjes hamburger, spare ribs en een fijn toetjes buffet. Wij maakten nog een aantal sfeerbeelden tijdens het diner en reden daarna weer richting huis. Moe, voldaan en blij.

Bruiloft Roode Schuur Nijkerk 041 Bruiloft Roode Schuur Nijkerk 042

Trouwadressen van Nick & Karin

Ringen: Nanini https://www.nanini.nl/
Pak en schoenen: Brouwers mannenmode http://www.bromode.nl/
Jurk: de Bruidstuin Elburg http://www.debruidstuin.nl/
Haar: Klein Knip http://kapsalonkleinknip.nl/ (haar Karin wordt door vriendin Marissa gedaan, werkt ook bij Klein Knip)
Make-up: Blushing bride http://blushingbride.nl/
Nagels: Hanna’s nagelstudio https://hannasnagelstudio.com/
Uitnodigingen: Met Pitt http://metpitt.com/
Taart: Sam en Nels taarten https://www.samennelstaarten.nl/
Locatie: de Roode Schuur https://www.deroodeschuur.nl/
Band: Coverband Outlet:  https://www.facebook.com/OutletUrk/
Fotolocatie: Kunstlinie https://kaf.nl/
Bloemen: Extra Verte http://www.extra-verte.nl/
Sieraden: Cizare Beadwork & Jewelry: https://www.facebook.com/cizari.manuelle/

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren