Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam | Nicole & Daniël

Goed. Voor deze blogpost ga ik eens even goed zitten. Want de bruiloft van Nicole en Daniël, bij Paviljoen Puur, was erg bijzonder. Niet eens alleen omdat ze zo’n geweldig mooi stel zijn, maar ook omdat de dag gewoon helemaal “af” was.

Een trouwdag bij Paviljoen Puur

Nicole begon in haar ouderlijk huis. Hier woonde ze al heel lang niet meer, maar toch geeft het net even die extra sfeer. Dat je ouders lekker rustig nog een krantje lezen en een kopje thee of koffie drinken. Dat er een schaal met vers fruit op tafel staat om te pakken. En dat je moeder af en toe even komt vragen of je nog wat wilt drinken. Dat gevoel. Thuis.

Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam 006Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam 002

Een bruidegom met een eigenzinnige smaak. Fijne details dus!

Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam 007 Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam 004Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam 008 Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam 005

Fotoshoot in IJmuiden

Daniël begon in IJmuiden. Ze hadden hier een leuk hotelletje gevonden dat ons nog eens fotogeniek was. Dus ontspannen beginnen + mooie omgeving. Heerlijk toch? Daarna stapte Daniël in de auto om zijn bruid op te halen. We hadden inmiddels besloten dat het mooi zou zijn om de “First Look” in de tuin te doen en zo geschiedde. Na dit moment gingen we op pad voor de fotoshoot. Aanvankelijk was het de bedoeling om ergens in Amsterdam foto’s te maken, maar eigenlijk was deze plek in IJmuiden ook helemaal te gek. Lekker contrasterend met het bruidspaar. Hoewel die klaprozen wel weer goed passen natuurlijk.

Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam 009 Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam 010 Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam 011

De first look was dus in de tuin. Maar omdat dit pas later besloten was, bleek het toch nog wel een opgave om tussen de struiken door te lopen.

Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam 012 Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam 013 Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam 014 Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam 017 1Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam 015

Het was niet eens echt de bedoeling om tussen de bloemen foto’s te maken, maar we kónden het simpelweg niet laten om gebruik te maken van al die prachtige klaprozen!

Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam 016 Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam 019 Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam 020

De haven van IJmuiden is zo fotogeniek! De perfecte plek voor een trouwfotoshoot.

Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam 022 Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam 023 Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam 024 Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam 025

Trouwen bij Paviljoen Puur

Vervolgens op naar Paviljoen Puur. En wat was het warm inmiddels! Er werden nog een paar extra parasols geplaatst en de ceremonie kon beginnen. Achter het hoofdgebouw, in een mooi beschut veld. Op en top romantiek. Een mooie ceremonie volgde met veel persoonlijke woorden en hier en daar een emotioneel moment.

Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam 026 Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam 027 Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam 029

Dat moment dat je aan de hand van je vader naar het altaar loopt….

Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam 030 Trouwceremonie achter het gebouw van Paviljoen Puur. Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam 032 Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam 033

Na de ceremonie volgden nog een paar speeches, heel veel lekker eten, een spekkoek-taartentafel en spelletjes op het grasveld. Afgesloten met een mooie feestavond. Deze bruiloft móet wel in ons bruidsfotografie portfolio komen. We hebben er zelfs een voorbeeldtrouwalbum van laten maken! In turquoise, helemaal passend bij de dag.

Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam 034 Spekkoek en Triumph

Spekkoek en een geweldige oude Triumph!

Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam 037

Speeches zijn altijd een fantastisch moment om meer te weten te komen over het bruidspaar ;)

Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam 038 Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam 039 Overzichtsfoto van een trouwfeest bij Paviljoen Puur. Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam 041

De gasten konden zich uitstekend vermaken met lekkere drankjes en spelletjes op het gras. Wat een geluk met het weer!

Spelletjes doen tijdens een trouwreceptie buiten. Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam 043

Tussendoor vonden er enkele stukjes plaats.

Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam 044 Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam 045 Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam 046

Buiten dineren op je bruiloft, met je gasten, genietend van fijne hapjes, toffe speeches en elkaars gezelschap. De bruidegom geniet keihard mee!

Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam 047 Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam 048 Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam 049

Het bruidspaar ontving een uniek kado voor hun trouwdag.

Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam 050 Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam 051

Avondshoot bij ondergaande zon bij Paviljoen Puur

Omdat het licht zo mooi was, die avond,  “stalen” we nog een paar minuten van deze dag om een paar foto’s te maken tijdens “The Golden Hour”. Daarom hebben deze foto’s dan ook heerlijk warm avondlicht. Uiteraard maakten we ook nog even gebruik van de kraanvogels die op diverse plekken te zien waren.

Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam 052

Voor ons eindigde de dag na de eerste dans. We maakten nog een kwartiertje foto’s en stopten daarna onze camera’s weer in onze tassen. Dit was een geweldige kleurrijke en fijne trouwdag bij Paviljoen Puur in Diemen!

Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam 053

Toffe trouw- adresjes van dit bruidspaar

Locatie, catering: Paviljoen Puur
Bruidsjurk: I do, I do
Pak bruidegom: Michael & Giso
Bloemen: Don Florito
Muziek: DJ Silverius (Quinq entertainment – http://quinq.com/) en Dixieland Orkest
Taart: JEM’s spekkoeken + eigen decoratie (hoe tof is dat idee?)
Uitnodigingen & Gastenboek: Leesign
Make up: Sophie van Bijleveld
Hotel: Hotel Augusta

Bekijk meer van ons werk als Bruidsfotograaf Amsterdam.