Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Bruidsfotografie Oud-Beijerland en Antwerpen | Jaap & Thamar

Bruidsfotografie Jaap en Thamar 032

“Ja nou mijn tweede jurk, die ik dus eerst had nadat de eerste niet door kon gaan door een fout van de winkel, gaat niet door omdat de bruidszaak failliet is, maar ik heb inmiddels via Mary Borsato een andere kunnen regelen”. Thamar had Ramon en mij al verteld dat ze een zwarte Enzoani Dakota jurk zou hebben, dus we waren niet alleen verdrietig voor de bruid, maar ook voor onszelf een beetje. Hoe vaak kom je nu een zwarte trouwjurk tegen?

De bruiloft begon die ochtend, voor 7 uur zelfs, in Oud-Beijerland. Hier waren we vrij recentelijk nog geweest tijdens de bruiloft van Roxanne en Francis en daarom was het extra leuk om terug te keren naar dit mooie plaatsje. Thamar was in het huis van haar ouders, terwijl Jaap bij zijn ouders was op dat moment. Toen ik in het kamertje van Thamar binnenkwam zag ik hem: de zwarte trouwjurk van Enzoani! Het was Thamar gelukt om binnen drie dagen een nieuwe jurk te regelen bij de bruidsmode zaak van Mary Borsato en deze was gewoon exact hetzelfde als haar droomjurk. Dit was extra fijn voor haar, omdat ze al sinds ze vier maanden verkering heeft met Jaap droomde over haar perfecte trouwdag en daar hoort de perfecte jurk natuurlijk gewoon bij.

Jaap had een grote bos bloemen meegenomen voor zijn schoonmoeder en nadat hij deze gegeven had liep hij door naar de achtertuin waar Thamar al stond te wachten. Op deze manier konden we goed gebruik maken van het prachtige ochtendlicht en kon haar familie op een klein afstandje goed meekijken. Vervolgens hebben we een paar foto’s gemaakt bij de immense stapel Trouwen, Bruid & Bruidegoms, Wit Weddings en buitenlandse trouwtijdschriften. Anderhalf uur later stonden we midden in Antwerpen.  Omdat deze stad erg speciaal is voor Thamar en Jaap besloten we om ook hier de foto’s te gaan maken. We zijn eerst aan de Schelde geweest en vervolgens naar de Stadsfeestzaal gereden. Uiteindelijk kwamen we nog langs de botanische tuin waar Jaap met zowel zijn (toekomstige) vrouw als zijn moeder een paar keer had gegeten. Deze plek heeft net een Michelinster gewonnen en daarom was dit een extra gave plek voor kok Jaap.

Toen we weer terug waren in Oud-Beijerland wilde (voormalig bloemiste) Thamar de corsages opspelden. Ze had voor elke daggast een speciale bloem uitgezocht; soms omdat deze precies bij iemand paste, maar soms ook omdat dit stel bijvoorbeeld 40 jaar terug met precies die bloemsoort getrouwd is! Hoezo detaillistisch en speciaal ;) Vrij snel reden we al richting het Raadhuis waar de eerste ceremonie zou plaatsvinden. Na afloop liepen we direct al naar de kerk die letterlijk naast het gemeentehuis ligt. Hier hebben we de intro en het laatste gedeelte vastgelegd, maar tijdens de preek hebben we netjes gewacht. Thamar had een prachtig zwart bedekkend vestje aan en (oh joy!) een hoedje met fascinator.

De receptie vond plaats bij Le Bonheur, een croissanterie in Barendrecht. Hier stond een heerlijke High Tea te wachten. Het bruidspaar nam een glaasje Champagne, pakte een brownie en genoot nog eens extra van de aanwezigheid van hun gasten. Toen de receptie ten einde kwam zijn we nog achter hun aangereden voor de grootste verrassing van die dag: een ballonvaart! Op de locatie aangekomen bleek dat deze ballonvaart helaas niet door kon gaan door te harde wind, maar gelukkig had Thamar nog een tweede verrassing, namelijk een heerlijk picknick-diner van Frascati (uit Willemstad). We hebben nog een uurtje de tijd gehad voor een mini-avondshoot en het vastleggen van de picknick waarna iedereen besloot dat de ballonvaart vandaag niet meer zou komen. Toch was dit een bijzondere afsluiting van een unieke dag.

Bruidsfotografie Jaap en Thamar 003

compilatie8

Bruidsfotografie Jaap en Thamar 004

Bruidsfotografie Jaap en Thamar 005

Bruidsfotografie Jaap en Thamar 006

Bruidsfotografie Jaap en Thamar 007

Bruidsfotografie Jaap en Thamar 008

Bruidsfotografie Jaap en Thamar 009

Bruidsfotografie Jaap en Thamar 010

Bruidsfotografie Jaap en Thamar 011

Bruidsfotografie Jaap en Thamar 012

Bruidsfotografie Jaap en Thamar 013

Bruidsfotografie Jaap en Thamar 014

Bruidsfotografie Jaap en Thamar 015

Bruidsfotografie Jaap en Thamar 016

Bruidsfotografie Jaap en Thamar 017

Bruidsfotografie Jaap en Thamar 018

Bruidsfotografie Jaap en Thamar 019

Bruidsfotografie Jaap en Thamar 020

Bruidsfotografie Jaap en Thamar 021

Bruidsfotografie Jaap en Thamar 022

compilatie21

Bruidsfotografie Jaap en Thamar 029

Bruidsfotografie Jaap en Thamar 030

compilatie31

Bruidsfotografie Jaap en Thamar 031

Bruidsfotografie Jaap en Thamar 032

Bruidsfotografie Jaap en Thamar 033

Bruidsfotografie Jaap en Thamar 034

compilatie41

Bruidsfotografie Jaap en Thamar 036

Bruidsfotografie Jaap en Thamar 037

Bruidsfotografie Jaap en Thamar 038

Bruidsfotografie Jaap en Thamar 039

Bruidsfotografie Jaap en Thamar 040

Bruidsfotografie Jaap en Thamar 041

compilatie51

Bruidsfotografie Jaap en Thamar 044

Bruidsfotografie Jaap en Thamar 045

Bruidsfotografie Jaap en Thamar 046

Bruidsfotografie Jaap en Thamar 047

compilatie61

Bruidsfotografie Jaap en Thamar 051

compilatie71

Bruidsfotografie Jaap en Thamar 052

Bruidsfotografie Jaap en Thamar 053

Bruidsfotografie Jaap en Thamar 054

Bruidsfotografie Jaap en Thamar 055

Bruidsfotografie Jaap en Thamar 056

compilatie81

Bruidsfotografie Jaap en Thamar 058

Bruidsfotografie Jaap en Thamar 061

Bruidsfotografie Jaap en Thamar 060

Bruidsfotografie Jaap en Thamar 062

Bruidsfotografie Jaap en Thamar 063

Bruidsfotografie Jaap en Thamar 064

Bruidsfotografie Jaap en Thamar 065

Thamar en Jaap: jaren van voorbereiding en wat een geslaagde dag! Het was heerlijk om zoveel tijd met jullie door te kunnen brengen op die dag en we zijn enorm dankbaar dat we aanwezig mochten zijn om jullie feest te mogen vastleggen!