Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Botanische bruiloft Meelfabriek Zijlstroom Leiderdorp | Jack & Lynn

bruiloft-meelfabriek-zijlstroom-leiden-011

Oh Jack en Lynn, toen jullie vertelden dat jullie een kaasboerderij runnen, waren wij al verkocht. Ik heb zelfs de postzegels waar een blok kaas op staat bewaard voor jullie post. En hoewel er weinig kaas te zien was tijdens de trouwdag waren wij helemaal fan van jullie te gekke trouwdag. En daarom benoemen we nu een aantal dingen die helemaal te gek waren.

Trouwen in het kasje bij Zijlstroom in Leiden, wat een leuk idee! En wat een sfeervolle plek zo.
De styling van Oh Happy Day (prachtig weer, Kristel!), overal die kaarsen en dat glas en die bloemen en die back-drop, en en en.
De Hortus Botanicus als binnenfotolocatie. En als je geluk hebt (zoals wij die dag) kun je ook nog buiten mooi foto’s maken. En dan hebben we de koeienstal en boerderij nog niet eens genoemd.
Twee mega smiles de hele dag. Wat een verliefde mensen!
Het eten was geweldig. Die lunch bij Zijlstroom, wow.
Het botanische sfeertje was erg fijn, terugkomend in de fotolocatie, de ceremonieplek en de taarttafel.
En dan die prachtige kanten trouwjurk van Lynn (zwijmel).

bruiloft-meelfabriek-zijlstroom-leiden-001bruiloft-meelfabriek-zijlstroom-leiden-003 bruiloft-meelfabriek-zijlstroom-leiden-002 bruiloft-meelfabriek-zijlstroom-leiden-004 bruiloft-meelfabriek-zijlstroom-leiden-005 bruiloft-meelfabriek-zijlstroom-leiden-006 bruiloft-meelfabriek-zijlstroom-leiden-007 bruiloft-meelfabriek-zijlstroom-leiden-008 bruiloft-meelfabriek-zijlstroom-leiden-010 bruiloft-meelfabriek-zijlstroom-leiden-012 bruiloft-meelfabriek-zijlstroom-leiden-013 bruiloft-meelfabriek-zijlstroom-leiden-014 bruiloft-meelfabriek-zijlstroom-leiden-016 bruiloft-meelfabriek-zijlstroom-leiden-018 bruiloft-meelfabriek-zijlstroom-leiden-019 bruiloft-meelfabriek-zijlstroom-leiden-020 bruiloft-meelfabriek-zijlstroom-leiden-021 bruiloft-meelfabriek-zijlstroom-leiden-022 bruiloft-meelfabriek-zijlstroom-leiden-023 bruiloft-meelfabriek-zijlstroom-leiden-024 bruiloft-meelfabriek-zijlstroom-leiden-025 bruiloft-meelfabriek-zijlstroom-leiden-026 bruiloft-meelfabriek-zijlstroom-leiden-027 bruiloft-meelfabriek-zijlstroom-leiden-028 bruiloft-meelfabriek-zijlstroom-leiden-029 bruiloft-meelfabriek-zijlstroom-leiden-031 bruiloft-meelfabriek-zijlstroom-leiden-032 bruiloft-meelfabriek-zijlstroom-leiden-035bruiloft-meelfabriek-zijlstroom-leiden-033 bruiloft-meelfabriek-zijlstroom-leiden-038bruiloft-meelfabriek-zijlstroom-leiden-037 bruiloft-meelfabriek-zijlstroom-leiden-039 bruiloft-meelfabriek-zijlstroom-leiden-040

Adresjes

Styling: Oh Happy Day
Bloemen: Fiori & Siem van Wieringen
Trouwauto: De Blauwe Kever
Kerk: Onze-Lieve-Vrouw-Geboortekerk
Trouwlocatie: Zijlstroom