Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Bruiloft Landgoed Te Werve

Bruiloft Landgoed Te Werve 001

Een Amerikaans-Nederlandse bruiloft

We laten je graag zien hoe het eruit ziet om te trouwen bij Landgoed Te Werve. Wanneer een Amerikaanse en een Nederlander gaan trouwen, kun je van alles verwachten; misschien Hollandse spelletjes, veel bloemen, rehearsal diners, eerste dans met papa, dat soort dingen. Het werd uiteindelijk een sprookjesachtige bruiloft, compleet met drie kleine mannetjes in pak.

Bruiloft Landgoed Te Werve 002

De dag starten bij Te Werve

We begonnen de ochtend heerlijk ontspannen. Andrea werd al mooi(er)gemaakt, haar moeder en zussen waren aanwezig en hier en daar zagen we haar vader ook rondlopen. Ondertussen was Peter ook aanwezig bij Landgoed te Werve en was hij bezig met zijn voorbereidingen.
Er moest echter nog wel geïmproviseerd worden, want waar zou de ceremonie plaats gaan vinden? Een hele urgente vraag, omdat we die dag zo’n 38 graden gingen krijgen…. zon is leuk, maar teveel zon…

Bruiloft Landgoed Te Werve 003
Bruiloft Landgoed Te Werve 004
Bruiloft Landgoed Te Werve 005
Bruiloft Landgoed Te Werve 008
Bruiloft Landgoed Te Werve 009

Peter zorgde ervoor dat de jongens aangekleed werden. Later begon hij aan zijn eigen voorbereidingen, maar hier is in ieder geval alvast te zien hoe hij zijn zoons helpt. Dit lijkt me zo’n fijn gevoel: dat je je trouwdag mét je eigen kinderen kunt meemaken.

Bruiloft Landgoed Te Werve 010
Bruiloft Landgoed Te Werve 015
Bruiloft Landgoed Te Werve 016

Uiteraard kwamen de jongens tussendoor ook nog even bij hun moeder kijken. Ging alles goed? Zat ze er ontspannen bij?

Bruiloft Landgoed Te Werve 013
Bruiloft Landgoed Te Werve 020
Bruiloft Landgoed Te Werve 019
Bruiloft Landgoed Te Werve 021
Bruiloft Landgoed Te Werve 022

Hierboven de laatste touch-up en het bruidspaar is klaar voor hun first-look! We zijn nu een paar maand verder en die hitte is niet direct meer terug te zien in de foto’s. Zo fijn dat ze veel buiten hebben gedaan! De first look op het grasveld bij Landgoed te Werve en daarna de eerste fotoshoot onder de bomen.

Bruiloft Landgoed Te Werve 023
Bruiloft Landgoed Te Werve 024
Bruiloft Landgoed Te Werve 028
Bruiloft Landgoed Te Werve 029

We maakten ook binnen nog een paar foto’s. Vervolgens gingen Peter en Andrea uit het zicht, zodat hun gasten een extra grote verrassing zouden hebben, bij het aanloopmoment.

Bruiloft Landgoed Te Werve 031

Trouwceremonie onder de bomen van Landgoed te Werve

Wat zag het er mooi uit! Weddingplanner Vivian van Het Bruidsmeisje had de leukste leveranciers verzameld en toverde deze prachtige trouwceremonieplek, onder de bomen, tevoorschijn. Een plek waar je vol in het licht zat, maar tegelijkertijd ook schaduw had. En je kon het statige gebouw van Landgoed te Werve zien!

Bruiloft Landgoed Te Werve 033
Bruiloft Landgoed Te Werve 034
Bruiloft Landgoed Te Werve 018
Bruiloft Landgoed Te Werve 038
Bruiloft Landgoed Te Werve 039
Bruiloft Landgoed Te Werve 040

De romantiek spat er toch af, zo?!

Bruiloft Landgoed Te Werve 041
Bruiloft Landgoed Te Werve 035

Tijdens de ceremonie kon het gezelschap genieten van live harpmuziek. Daarnaast speelde een violist mee, ook dit droeg bij aan de romantische sfeer van dit moment.

Bruiloft Landgoed Te Werve 042
Bruiloft Landgoed Te Werve 043
Bruiloft Landgoed Te Werve 045
Bruiloft Landgoed Te Werve 046
Bruiloft Landgoed Te Werve 047
Bruiloft Landgoed Te Werve 049
Bruiloft Landgoed Te Werve 052

Receptie bij Landgoed Te Werve

De receptie vond plaats op het terras van Landgoed te Werve. Het personeel had heel veel parasols neergezet en hier kon men genieten van taart, heerlijke drankjes en tussendoor ook hapjes. Er kwamen een aantal gasten bij voor dit moment en later gingen deze mensen ook weer naar huis. Een fijn moment om toch een groot gezelschap erbij te hebben.

Bruiloft Landgoed Te Werve 050
Bruiloft Landgoed Te Werve 051

Eén van de jongens was volledig uitgeput. Dus even boven op zolder, in een geairconditioneerde ruimte, een dutje doen. Daarna had hij weer genoeg energie voor de rest van de middag.

Bruiloft Landgoed Te Werve 053
Bruiloft Landgoed Te Werve 054
Bruiloft Landgoed Te Werve 061

Fotoshoot bij Landgoed te Werve

Vlak voordat we aan tafel gingen was er nog even tijd voor een korte fotoshoot. Wanneer het echt een warme zomerdag is, kun je goed de fotoshoot opdelen in kleine stukjes. Zo gingen we rond het middaguur twintig minuten foto’s maken (zodat je alvast wat hebt) en omdat er nog wat tijd over was, konden we ook nog in de vroege avond foto’s maken.

Bruiloft Landgoed Te Werve 062
Bruiloft Landgoed Te Werve 066
Bruiloft Landgoed Te Werve 055
Bruiloft Landgoed Te Werve 057
Bruiloft Landgoed Te Werve 058
Bruiloft Landgoed Te Werve 063

Andrea had (samen met Peter) veel uitgedacht, voor het diner, maar toen bleek dat het nog mooier was dan ze had gehoopt, schoot ze toch even vol… Wat een compliment ook voor Vivian!

Bruiloft Landgoed Te Werve 064
Bruiloft Landgoed Te Werve 067
Bruiloft Landgoed Te Werve 068
Bruiloft Landgoed Te Werve 069
Bruiloft Landgoed Te Werve 065

Avondshoot bij ondergaande zon

Ook in de avond, vlak voor het feest begon, hadden we nog een mini avondshoot. Het fijne van dit moment is dat de druk er wel een beetje af is, bij bruidsparen. Dit is dus écht zo’n momentje waar je samen kunt genieten. Van elkaar, van het weer, van de tijd, de herinneringen die je nú al hebt gemaakt en van de shoot dus.

Bruiloft Landgoed Te Werve 073
Bruiloft Landgoed Te Werve 072
Bruiloft Landgoed Te Werve 074
Bruiloft Landgoed Te Werve 075

De eerste dans was natuurlijk voor Peter, maar niet snel daarna volgde Andrea’s vader. Iedereen huilen natuurlijk, want zo bijzonder!

Bruiloft Landgoed Te Werve 076
Bruiloft Landgoed Te Werve 077
Bruiloft Landgoed Te Werve 078

En niet veel later brak het feest écht los. Alle gasten op de dansvloer, boeketgooien (en vangen), een fijne DJ en ook de Same-day edit van de videograaf.

Bruiloft Landgoed Te Werve 079

We sloten de avond af met een paar extra romantische beelden. Een heerlijke afsluiting van een prachtige dag!

Bruiloft Landgoed Te Werve 080

Deel van de review van Andrea & Peter

Op de dag van onze bruiloft zelf waren ze ook geweldig (…), het was een heerlijke, relaxte fotoshoot. Er zijn dan ook waanzinnig prachtige, liefdevolle foto’s vol emotie gemaakt en wij zijn ze voor altijd dankbaar voor deze fantastische dag en mooie, bijzondere herinneringen!” (lees de rest vooral in onze Google Reviews).

Bruiloft Landgoed Te Werve 081

Adresjes voor deze bruiloft

Andrea schreef:“Stijlvolle trouwkaarten, Koonings (trouwjurk), Bart Sanders maatpakken, Vivian ter Huurne (wedding planner), Henri Westerveld (videograaf), taart is Enjoy Cakes, styliste is White Weddings (Bianca heet ze), bloemiste (werkt samen met White Weddings) is Jacinta. Sieraden is voor Peter Borg & Daphne Sieraden B.V., voor Andrea is het Nathan Alan (in de USA), locatie is Landgoed te Werve, live muziek ceremonie is LoveSound, receptie/feest is Skyfly. Haar & make-up is Debbie Brakhoven.

Denken jullie er over na om te trouwen op deze heerlijke trouwlocatie? En zoeken jullie nog een trouwfotograaf? We zijn nu drie keer op deze locatie geweest en kennen veel mooie plekjes.