Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Bruiloft Landgoed Het Roode Koper Ermelo | Loes & Hidde

bruiloft-landgoed-het-roode-koper-021

Er is iets romantisch aan bruiloften met mooie klassieke bruiden en piloten en laat nou net het huwelijk van Loes en Hidde precies voldoen aan die gegevens. Een prachtig huwelijk bij Het Roode Koper, fantastisch weer, indian summer sfeertje, Italiaanse invloeden, een geweldig schattige (en best wel pittige met een knipoog) Teckel, Hidde’s lieve kinderen, een bont gezelschap, een heel fijn leveranciersteam en Pinterest-proof styling.

We mochten voor dit stel een volledig fotojournalistieke reportage maken. Dus geen poseermoment, behalve dan misschien die 5 minuten groepsfoto’s en die ene foto met Filou. En hoewel we natuurlijk ook heel veel momenten hebben gefotografeerd hebben we voor deze reportage een aantal foto’s offline gelaten. Dus ditmaal heel veel sfeerbeelden van deze heerlijke locatie, een aantal mooie momenten van het bruidspaar en natuurlijk van de styling van Het Bruidsmeisje.

bruiloft-landgoed-het-roode-koper-004bruiloft-landgoed-het-roode-koper-003 bruiloft-landgoed-het-roode-koper-005 bruiloft-landgoed-het-roode-koper-008bruiloft-landgoed-het-roode-koper-007 bruiloft-landgoed-het-roode-koper-010bruiloft-landgoed-het-roode-koper-012 bruiloft-landgoed-het-roode-koper-011 bruiloft-landgoed-het-roode-koper-009bruiloft-landgoed-het-roode-koper-001 bruiloft-landgoed-het-roode-koper-014 bruiloft-landgoed-het-roode-koper-015 bruiloft-landgoed-het-roode-koper-016bruiloft-landgoed-het-roode-koper-020 bruiloft-landgoed-het-roode-koper-018 bruiloft-landgoed-het-roode-koper-019 bruiloft-landgoed-het-roode-koper-022 bruiloft-landgoed-het-roode-koper-023 bruiloft-landgoed-het-roode-koper-024 bruiloft-landgoed-het-roode-koper-026 bruiloft-landgoed-het-roode-koper-027 bruiloft-landgoed-het-roode-koper-028 bruiloft-landgoed-het-roode-koper-029 bruiloft-landgoed-het-roode-koper-030 bruiloft-landgoed-het-roode-koper-031

Bekijk meer stellen die gingen trouwen bij Landgoed Het Roode Koper

Leveranciers:

Weddingplanner: Vivian ter Huurne van Het Bruidsmeisje
Ballonnen: Ballon Idee
Bloemiste: Bloom your Life
Cinematografie: Blau Productions
Decoratie: Trends for Rent, Trouwbankje.nl & Te Leuk Trouwen
DJ: Victor & Rolf
Fotobooth: Fotodoos.nl
Kappers: Dutch Hair
Locatie: Het Roode Koper
Muziek: Strijkorkest Carel
Trouwambtenaar: Joanne trouwt