Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Bruiloft Landgoed Oostdorperhoeve | zomerse bruiloft in Franse sferen

Bruiloft Landgoed Oostdorperhoeve 045

Het was zo’n dag…. zo’n dag waarop je eindigt met een superromantische avondshoot. Met perfect avondlicht, wilde koeien en een bruidspaar wat helemaal opging in het moment. Dat zelfs nog even een mindfull momentje pakte, voordat we terugkeerden naar het feest. In een natuurgebied, vlak bij Wassenaar met een heerlijk temperatuurtje.

Bruiloft Landgoed Oostdorperhoeve 002 Bruiloft Landgoed Oostdorperhoeve 003

Landgoed in Wassenaar

Deze dag begon bij het Landgoed Oostdorperhoeve in Wassenaar. Eigenlijk was deze locatie tweede keus, omdat de locatie die ze eerder hadden helaas niet meer door kon gaan. Maar wat een geweldige bruiloft werd het! Op een “bijna onontdekt” plekje. Echt zo’n pareltje waar nog amper iemand getrouwd is. Wij zijn echt verliefd geworden op deze plek. Een locatie waar je met fijne styling totaal je eigen stempel op kunt drukken. En dat deed dit bruidspaar dan ook.

Bruiloft Landgoed Oostdorperhoeve 006

Voorbereidingen bij de Oostdorperhoeve

De voorbereidingen begonnen voor de bruid dus bij de Oostdorperhoeve. De bruidegom begon in hun huis. En die supertoffe zonnebril? Die was niet alleen cool, maar ook een beetje nodig in verband met lichtgevoeligheid. Maar daarom niet minder leuk voor de foto’s natuurlijk. Na een tijdje haalde hij zijn bruid op.

Bruiloft Landgoed Oostdorperhoeve 018Bruiloft Landgoed Oostdorperhoeve 005Bruiloft Landgoed Oostdorperhoeve 007

Unieke First Look

Een first look waarbij ze beiden eerst achter een heg stonden en zo elkaars gezichten konden zien, maar de rest nog niet. En na een paar meter lopen konden ze elkaar dan volledig bewonderen. Heerlijk eigenzinnig. We deden de fotoshoot in het centrum van Leiden. Het bruidspaar (ik noem ze even M&W) had een aantal goede locaties geselecteerd en onderweg vonden wij zelf ook nog een paar mooie fotoplekjes. Heerlijk als je zo kunt samenwerken.

Bruiloft Landgoed Oostdorperhoeve 008 Bruiloft Landgoed Oostdorperhoeve 009 Bruiloft Landgoed Oostdorperhoeve 010 Bruiloft Landgoed Oostdorperhoeve 012 Bruiloft Landgoed Oostdorperhoeve 013 Bruiloft Landgoed Oostdorperhoeve 014 Bruiloft Landgoed Oostdorperhoeve 015 Bruiloft Landgoed Oostdorperhoeve 019 Bruiloft Landgoed Oostdorperhoeve 020

Romantische buitenceremonie bij Oostdorperhoeve

Na de fotoshoot was het tijd voor een heerlijke lunch en daarna uiteraard “hét moment” van de dag: de trouwceremonie, buiten op het gras. Op witte stoeltjes, met heel veel bloemen en veel lieve persoonlijke woorden. Omdat de vader van M helaas overleden is werd hier ook nog even stil bij gestaan. Heel subtiel kwamen de papavers uit zijn tuin terug in de bloemstukjes die door M’s moeder gemaakt werden.

Dit is gewoon een hele mooie trouwlocatie. Eentje die je niet zo vaak terug ziet komen op het internet. En daarom zijn we altijd extra blij wanneer we zo’n prachtige plek ontdekken. Wil je meer lezen over buiten trouwen en kun je tips gebruiken? Klik dan even op de link.

Buiten op het gras trouwen bij de Oostdorperhoeve, overview van de ceremoniesetting. Bruiloft Landgoed Oostdorperhoeve 022 Bruiloft Landgoed Oostdorperhoeve 024

Live muziek tijdens de trouwceremonie.

Bruiloft Landgoed Oostdorperhoeve 025 Bruiloft Landgoed Oostdorperhoeve 026

Heerlijk, die kinderen die gewoon hun gang gaan tijdens de ceremonie. En ook dat bruidsparen dat dus helemaal ok vinden.

Bruiloft Landgoed Oostdorperhoeve 023 Bruiloft Landgoed Oostdorperhoeve 027

Mooie emotie, vlak na de trouwceremonie. Een echte omhelzing!

Bruiloft Landgoed Oostdorperhoeve 030

Hoe lekker ziet deze taartentafel er uit? Voor iedere gast iets om te kiezen!

Bruiloft Landgoed Oostdorperhoeve 017 Bruiloft Landgoed Oostdorperhoeve 031Bruiloft Landgoed Oostdorperhoeve 028

Altijd leuk om een fotohokje te zien tijdens een trouwdag.

Bruiloft Landgoed Oostdorperhoeve 033

Trouwen in Franse sferen

De zus van W heeft een die heerlijke, Frans aandoende, dinertafel gestyled. En de rest werd qua styling geregeld door ceremoniemeester Martine. Tevens onze tourguide in Leiden. Superhandig. Je zou trouwens maar mogen dineren aan zo’n dinertafel, bij zo’n trouwlocatie op zo’n mooie dag. Echt een droom. En als je zo’n dag dan af mag sluiten met een hele fijne borrel en aansluitend feest dan weet je dat de zomer nu echt begonnen is.

Dinersetting bij de Oostdorperhoeve.

Het bruidspaar inspecteert de dinersetting.

Bruiloft Landgoed Oostdorperhoeve 035Bruiloft Landgoed Oostdorperhoeve 043Bruiloft Landgoed Oostdorperhoeve 038 Bruiloft Landgoed Oostdorperhoeve 036 Bruiloft Landgoed Oostdorperhoeve 039 Bruiloft Landgoed Oostdorperhoeve 040 Bruiloft Landgoed Oostdorperhoeve 041 Bruiloft Landgoed Oostdorperhoeve 042 Bruiloft Landgoed Oostdorperhoeve 044 Bruiloft Landgoed Oostdorperhoeve 046Bruiloft Landgoed Oostdorperhoeve 048 Bruiloft Landgoed Oostdorperhoeve 049Bruiloft Landgoed Oostdorperhoeve 047 Bruiloft Landgoed Oostdorperhoeve 050 Bruiloft Landgoed Oostdorperhoeve 051 Bruiloft Landgoed Oostdorperhoeve 052

Adresjes van deze trouwdag

Bruiloft Locatie – Oostdorperhoeve
Video – Maarten Slooves
Kaart – lechiccards.nl
Kleding bruidegom – Man of the world Leeuwarden
Jurk – Honeymoonshop Rotterdam (Pronovias)
Haar & Make up – Face & Art Bruidsboeket – De Mooij bloemen Lisse, overige bloemen moeder en zus van de bruid
Taarten en dessert – Soetenso (Leiden) fotohokje – Drost Photo booth
muziek ceremonie- Sander en Desi
Aankleding – Zus van de bruidegom (www.stylingburo71.nl) en ceremoniemeester Martine
DJ en saxofonist – LA DJ’s
Letterwerk – zus van de ceremoniemeester
Meubilair – De Vesting Verhuur (Stellendam)
Trouwringen – de Gunst juwelier (Leiden)
Trouwschaaltje – Etsy

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren