Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Bruiloft Landgoed Luchtenburg | Sandra & Anthony

Bruiloft Landgoed Luchtenburg-056De perfecte trouwdag

Sandra is twee jaar bezig geweest met het uitdenken en regelen van haar perfecte dag. En jullie mogen beslissen of het haar gelukt is om er een prachtige dag van te maken of niet. Ik vind het in ieder geval 1 van de mooist gestylede dagen van het jaar. We konden ook echt meeleven naar deze dag, helemaal toen we hoorden dat ze gingen trouwen bij Landgoed Luchtenburg. In de afgelopen anderhalf jaar kregen we namelijk met regelmaat voorproefjes te zien. Bijvoorbeeld van het drukwerk, van de sigarenbandjes, van de plannen voor de backdrop van de ceremonie, enzovoorts.

Wedding in the woods

Maar natuurlijk werd er ook gewoon getrouwd deze dag. Dus de voorbereidingen begonnen in hun mooie huis in Tilburg. We waren behoorlijk op tijd in verband met een niet bestaande file en werden eerst op zijn Brabants ontvangen. Met lekkere koffie en een heerlijk stukje caramel-brownie. Dat je meteen vol zit en dus lekker aan de slag kunt. En er lag een hoeveelheid details te wachten!

Ramon ging ondertussen mee met Sandra’s zoon Jesse en Anthony naar de Meesterbarbier. Uiteraard met bier, heel veel scheerschuim, en hier en daar een grapje van de heren barbier. Sandra was ondertussen bezig met haar eigen voorbereidingen. Ze werd opgemaakt in de tuin en toen de jurk aanging en haar bruidsmeisjes klaar waren, arriveerde Anthony ook om zich om te kleden.

Het first-look moment vond plaats op het bruggetje bij Landgoed Luchtenburg. Ze zagen elkaar en liepen vervolgens samen naar voren bij de ceremonieplek. Ook deze was prachtig gestyled. Kippenvelmomentje tijdens de ceremonie, niet eens per se de trouwgeloften, maar het moment waarop Anthony de zoon van Sandra beloofde om een toffe “extra papa” te zijn. Hoe bijzonder is het als je kersverse echtgenoot zo lief omgaat met je zoon? Dan kun je jezelf wel gelukkig prijzen volgens mij.

Kippenvel tijdens de trouwceremonie

En eigenlijk waren er nog veel meer kippenvelmomentjes. Het moment dat het bruidspaar samen naar de dinertafels liep en dat ze zagen dat het zo helemaal naar hun wens was. Een prachtige gestylede tafel, midden tussen de velden in, met een prachtig prieel er boven. Hoeveel geluk heb je als je zomaar buiten kunt eten tijdens je bruiloft? En ook het moment tijdens de fotoshoot met rookbommen was te gek. Die blauwe vond ik zelf het tofst, wat een geweldig effect!

De avond vond plaats bij Meneer van Eijck, helemaal passend binnen het “Wedding in the Woods-thema”. Hier deden we nog een kleine extra fotoshoot met ondergaande zon. Hoe heerlijk dat je net een paar straaltjes zonlicht in het bos vindt. Nadat de avondgasten gearriveerd waren vond de eerste dans plaats. We bleven nog een klein uurtje voor een sfeerimpressie en toen zat onze dag er op.

 


Bruiloft Landgoed Luchtenburg-001Bruiloft Landgoed Luchtenburg-005 Bruiloft Landgoed Luchtenburg-002Bruiloft Landgoed Luchtenburg-006 Bruiloft Landgoed Luchtenburg-004Bruiloft Landgoed Luchtenburg-007 Bruiloft Landgoed Luchtenburg-009 Bruiloft Landgoed Luchtenburg-010Bruiloft Landgoed Luchtenburg-012 Bruiloft Landgoed Luchtenburg-011Bruiloft Landgoed Luchtenburg-013 Bruiloft Landgoed Luchtenburg-014 Bruiloft Landgoed Luchtenburg-015 Bruiloft Landgoed Luchtenburg-016 Bruiloft Landgoed Luchtenburg-021Bruiloft Landgoed Luchtenburg-017Bruiloft Landgoed Luchtenburg-018 Bruiloft Landgoed Luchtenburg-022 Bruiloft Landgoed Luchtenburg-023 Bruiloft Landgoed Luchtenburg-024 Bruiloft Landgoed Luchtenburg-025 Bruiloft Landgoed Luchtenburg-027 Bruiloft Landgoed Luchtenburg-028 Bruiloft Landgoed Luchtenburg-029 Bruiloft Landgoed Luchtenburg-030 Bruiloft Landgoed Luchtenburg-032Bruiloft Landgoed Luchtenburg-031Bruiloft Landgoed Luchtenburg-035 Bruiloft Landgoed Luchtenburg-034 Bruiloft Landgoed Luchtenburg-036 Bruiloft Landgoed Luchtenburg-037 Bruiloft Landgoed Luchtenburg-039 Bruiloft Landgoed Luchtenburg-040 Bruiloft Landgoed Luchtenburg-041 Bruiloft Landgoed Luchtenburg-042 Bruiloft Landgoed Luchtenburg-043 Bruiloft Landgoed Luchtenburg-045 Bruiloft Landgoed Luchtenburg-046 Bruiloft Landgoed Luchtenburg-047 Bruiloft Landgoed Luchtenburg-049 Bruiloft Landgoed Luchtenburg-050 Bruiloft Landgoed Luchtenburg-052 Bruiloft Landgoed Luchtenburg-053 Bruiloft Landgoed Luchtenburg-054 Bruiloft Landgoed Luchtenburg-055 Bruiloft Landgoed Luchtenburg-058 Bruiloft Landgoed Luchtenburg-059 Bruiloft Landgoed Luchtenburg-060 Bruiloft Landgoed Luchtenburg-061

Styling: Bruid Sandra & Het Bruidsmeisje
Weddingplanner: Het Bruidsmeisje
Trouwlocatie: Landgoed Luchtenburg
Locatie feest: Meneer van Eijck
Band tijdens borrelmoment: 48 Special
Band tijdens feest: Coverup
Bloemist: V&V Breda
Bubbels: Buitengewoon Bubbels
Catering: Heerlijk & Hecht
Hairstylist & visagie Sandra: Bridelook
Kapper Anthony & Jesse: De Meesterbarbier
Meubilair & Styling: Te Leuk Trouwen
Muziek ceremonie: Peter & Julia
Taartentafel: Heerlijk & Hecht
Trouwambtenaar: Bijzonder Huwelijk
Trouwvervoer: Trouwspeedster.nl
Videograaf: Maru Films

Ga je ook trouwen in Brabant? Bekijk hier onze tips als Bruidsfotograaf Brabant.

BewarenBewaren

BewarenBewaren