Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Bruiloft Landgoed Groenendaal Heemstede | Marijn & Melissa

Bruiloft Landgoed Groenendaal 011

Marijn en Melissa, twee levensgenieters die hard werken, studeren en dus ook besloten om te trouwen. Bij landgoed Groenendaal, want dat is en blijft een prachtige plek.

Nu is het al weer een tijdje geleden dat we hier naartoe gingen. Maar wat ons bij is gebleven is de fijne sfeer tijdens deze dag. Niet alleen van het bruidspaar en hun gasten, maar ook van de locatie. Een selectie beelden van hun trouwdag.

Voorbereidingen van de bruid bij Landgoed Groenendaal.Bruiloft Landgoed Groenendaal 024

Prachtig drukwerk en hele mooie trouwringen. De styling zag er weer mooi uit op deze bruiloft!

Bruiloft Landgoed Groenendaal 002 Bruiloft Landgoed Groenendaal 003

De first look verliep super! Melissa stond alvast buiten te wachten, terwijl Marijn goed zijn ogen dicht moest houden. En toen mochten ze ineens open…

Bruiloft Landgoed Groenendaal 005 Bruiloft Landgoed Groenendaal 006

Fotoshoot bij Groenendaal

De fotoshoot deden we op twee losse locaties. Eerst gingen we rondlopen op het landgoed rondom Groenendaal. Daarna stapten we nog even in de auto naar de Amsterdamse Waterleidingduinen. Beide locaties waren helemaal perfect: mooi afwisselend, goed begaanbaar en super romantisch.

Bruiloft Landgoed Groenendaal 007 Bruiloft Landgoed Groenendaal 010Bruiloft Landgoed Groenendaal 013 Bruiloft Landgoed Groenendaal 012

Als ik het goed begrepen heb, is de bovenstaande foto de favoriete foto van dit bruidspaar. Hij staat heel groot in het trouwalbum! :)

Bruiloft Landgoed Groenendaal 015 Bruiloft Landgoed Groenendaal 017Bruiloft Landgoed Groenendaal 018

Trouwen in de serre van landgoed Groenendaal

Hoewel het natuurlijk heerlijk was geweest om buiten te trouwen, liet het weer dit niet toe. Dus trouwen in de serre. En stiekem is dat best wel heel erg mooi! Want dit was een fijne lichte plek.

Bruiloft Landgoed Groenendaal 019 Bruiloft Landgoed Groenendaal 020 Bruiloft Landgoed Groenendaal 021Bruiloft Landgoed Groenendaal 016

Lekker samen eten

Na de trouwceremonie kon het gezelschap genieten van een 3-gangen-lunch. Het bruidspaar had er voor gezorgd dat er heel veel lekker eten was. Op zich ook niet gek, want de bruid komt uit een horeca-familie. Haar ouders zitten in het vak!

Bruiloft Landgoed Groenendaal 022 Bruiloft Landgoed Groenendaal 026 Bruiloft Landgoed Groenendaal 027 Bruiloft Landgoed Groenendaal 029Bruiloft Landgoed Groenendaal 032Bruiloft Landgoed Groenendaal 009 Bruiloft Landgoed Groenendaal 033 Bruiloft Landgoed Groenendaal 034

De bruid vroeg ons ook om vooral een aantal foto’s te maken vanuit de keuken. Haar vader is chef en dus was het eten ook echt onderdeel van deze bruiloft.

Bruiloft Landgoed Groenendaal 036Bruiloft Landgoed Groenendaal 035

Melissa haar vader zou het toetje maken. Witte chocolademousse met aarbeiencoulis. Haar broer hielp ook nog even mee. Hoe bijzonder op je bruiloft!

Bruiloft Landgoed Groenendaal 037 Bruiloft Landgoed Groenendaal 038

We gingen weer naar huis, nadat we een sfeerimpressie gemaakt hadden van het diner. Gewoon een aantal foto’s van het mooie eten, de speeches die plaatsvonden en de momenten die er waren. Een fijne afsluiting van deze dag.

Bruiloft Landgoed Groenendaal 039

Adresjes van Marijn & Melissa

Taart: Sugarlips Cakes
Jurk: Bruidshuis Elly
Pak: Misura Sartoria Maatpakken Amersfoort
Kapsel-make up: The Beautiful Bride Company
Ringen: Schaap & Citroen
Trouwlocatie: landgoed Groenendaal te Heemstede