bruiloft-landgoed-altembrouck-016

Jan Willem, deels Duits deels Nederlands en Carolin, volledig Duits, gingen trouwen in zowel Duitsland als België. En om het nog complexer te maken; met 2 Nederlandse bruidsfotografen. Ramon en ik dus : )

Trouwfoto’s in de kerk

We begonnen die dag met het maken van foto’s in de kerk. Het was bijzonder om te zien hoe familieleden die elkaar niet heel veel zagen, elkaar omhelsden en dolgelukkig waren met deze fijne dag. Echt een compleet familiefeest dus. En dat was ook de opdracht die we mee hadden gekregen van Jan Willem en Carolin: natuurlijk een paar mooie foto’s van hun als echtpaar, maar echt die familiemomenten vangen.

Landgoed Altembrouck (Altenbroek)

Na de kerkdienst reden we naar het prachtige Altembrouck (ook wel bekend als Altenbroek), een Vlaamse locatie, vlak bij de Nederlandse grens. Het bruidspaar maakte een grand entree en vervolgens begon de receptie. Met jazzbandje, een aantal acts die geheel pasten bij het thema “luchtvaart” en een uitgebreide taartentafel met zowel Vlaamse als Limburgse taartjes.

Speeches bij het avondeten

Ik vond zelf misschien het diner nog wel het meest bijzondere onderdeel van de dag. Er waren een aantal prachtige speeches, het eten was voortreffelijk en de dinerzaal was prachtig aangekleed met bloemen, gekleurde lampen en snoepjes op tafel. En toen het bruidspaar een schilderij en een gouache kregen van hun favoriete kunstenaar was de dag volgens mij compleet. We deden vervolgens nog een korte avondshoot, zagen hoe de gasten een kaarsje aanstaken en een wens deden, fotografeerden de eerste dans en de “familiedans” en toen zat de dag er voor ons weer op. Een lange, mooie dag waarbij we in drie landen zijn geweest.

bruiloft-landgoed-altembrouck-001 bruiloft-landgoed-altembrouck-003 bruiloft-landgoed-altembrouck-004 bruiloft-landgoed-altembrouck-005bruiloft-landgoed-altembrouck-010 bruiloft-landgoed-altembrouck-006 bruiloft-landgoed-altembrouck-008 bruiloft-landgoed-altembrouck-009 bruiloft-landgoed-altembrouck-011 bruiloft-landgoed-altembrouck-012bruiloft-landgoed-altembrouck-014 bruiloft-landgoed-altembrouck-013 bruiloft-landgoed-altembrouck-015 bruiloft-landgoed-altembrouck-017 bruiloft-landgoed-altembrouck-019 bruiloft-landgoed-altembrouck-020 bruiloft-landgoed-altembrouck-023bruiloft-landgoed-altembrouck-002 bruiloft-landgoed-altembrouck-025 bruiloft-landgoed-altembrouck-026

bruiloft-landgoed-altembrouck-024 bruiloft-landgoed-altembrouck-027 bruiloft-landgoed-altembrouck-028 bruiloft-landgoed-altembrouck-029 bruiloft-landgoed-altembrouck-030 bruiloft-landgoed-altembrouck-031 bruiloft-landgoed-altembrouck-032 bruiloft-landgoed-altembrouck-033 bruiloft-landgoed-altembrouck-034 bruiloft-landgoed-altembrouck-035 bruiloft-landgoed-altembrouck-036 bruiloft-landgoed-altembrouck-038bruiloft-landgoed-altembrouck-037

Adresjes

Landgoed Hotel Altembrouck
Bread & Delicious Maastricht
Daniel Stein (DJ)
Blumenhaus Götzkes Aachen

Wil je meer reportages en tips & tricks zien? Bekijk onze pagina over ons werk als Bruidsfotograaf Limburg.