Bruiloft Land van Belofte | Dionne & Wouter

Bruiloft Land van Belofte 049

Trouwen bij het “Land van Belofte”. Klinkt dat niet romantisch? En stel je dan eens voor dat je buiten kunt zitten, aardbeien met witte chocolade als “taartmoment” hebt en je foto’s laat maken op het prachtige landgoed. Wij waren echt verbaasd hoe mooi het hier is!

Ontbijten met croissantjes en koffie

Afgelopen week trouwden Dionne en Wouter. Een beetje in botanische stijl eigenlijk. Ramon was bij Wouter om zijn voorbereidingen te fotograferen, terwijl ik begon in het ouderlijk huis van Dionne. Haar meest naaste familie was al aanwezig. Toen we aankwamen begonnen we met croissantjes met jam en heerlijke koffie en de sfeer bleef eigenlijk de hele dag zo ontspannen.

First look in de achtertuin

De first look vond plaats in de tuin. Terwijl iedereen op een klein afstandje toekeek, zagen Dionne en Wouter elkaar “helemaal af”. Het is altijd mooi om te zien hoe bruid en bruidegom elkaar helemaal herkennen, maar toch ook een beetje onwennig zijn. Want je ziet elkaar niet dagelijks in trouwkleding. Toen dit moment geweest was werden er heerlijke taartjes neergezet en was er een half uurtje voor koffie en thee.

Het Land van Belofte

De fotoshoot deden we bij het Land van Belofte. Omdat dit een hele veelzijdige romantische trouwlocatie is, waren we binnen een uurtje al klaar! Je hebt er namelijk een weiland met veldbloemen, een geweldig mooie aangelegde tuin, heel veel knusse hoekjes en overal weelderige bloemen. Er was dus voldoende tijd voor een fijne lunch met broodjes en vers fruit. Toen de ceremoniegasten arriveerden was het zo langzaamaan tijd om richting de ceremonieplek te lopen. Hier stond Jessie van Ouiyessi klaar om een prachtige ceremonie te verzorgen. Tijdens deze ceremonie werden veel persoonlijke woorden gesproken, werd er live gezongen en persoonlijke trouwgeloften uitgewisseld. Een hele bijzondere ceremonie dus.

Een feestelijke avond bij Alfreds

De receptie was heerlijk zonnig. Iedereen kon genieten van talloze lekkere hapjes, aardbeien en live muziek. Na een uurtje was de receptie afgelopen en gingen we verder naar de avondlocatie Alfreds. Deze locatie ligt in een mooi park en je kunt er heerlijk eten. En je kunt er ook een prima feestje geven. Na het diner, met een aantal fijne speeches, was het tijd voor de openingsdans. Een geweldige dag.
Bruiloft Land van Belofte 001 Bruiloft Land van Belofte 002 Bruiloft Land van Belofte 004 Bruiloft Land van Belofte 006 botanische details op deze bruiloft Bruiloft Land van Belofte 008 Bruiloft Land van Belofte 009 1Bruiloft Land van Belofte 010 Bruiloft Land van Belofte 011 detailfoto van trouwringen Bruiloft Land van Belofte 013 Bruiloft Land van Belofte 014 Bruiloft Land van Belofte 015 moeder pinkt een traantje weg als ze haar dochter als bruid ziet Bruiloft Land van Belofte 018 de reactie van de bruidegom op de first look van zijn bruid Bruiloft Land van Belofte 020 Bruiloft Land van Belofte 021 bruidsmeisje, bruidsboeketje en bruid Bruiloft Land van Belofte 024 Bruiloft Land van Belofte 025 Bruiloft Land van Belofte 026 Bruiloft Land van Belofte 027 Bruiloft Land van Belofte 028 Bruiloft Land van Belofte 029 Bruiloft Land van Belofte 030 Bruiloft Land van Belofte 031 fijne bourgondische lunch van de knusse keuken Bruiloft Land van Belofte 033 Bruiloft Land van Belofte 034 receptie moment bij het land van belofte Bruiloft Land van Belofte 037 aankomst van het bruidspaar bij land van belofte de trouwgasten lopen naar de buiten ceremonie plek Bruiloft Land van Belofte 040 Bruiloft Land van Belofte 041 Bruiloft Land van Belofte 042 Bruiloft Land van Belofte 043 trouwen bij het land van belofte Bruiloft Land van Belofte 045 Bruiloft Land van Belofte 046 Bruiloft Land van Belofte 047 Bruiloft Land van Belofte 048 Bruiloft Land van Belofte 050 Bruiloft Land van Belofte 051 Bruiloft Land van Belofte 052 Bruiloft Land van Belofte 053 Bruiloft Land van Belofte 054 Bruiloft Land van Belofte 055 Bruiloft Land van Belofte 056 Bruiloft Land van Belofte 057 Bruiloft Land van Belofte 058 Bruiloft Land van Belofte 059 Bruiloft Land van Belofte 060

Leuke trouwadresjes

Uitnodigingen: Marisse Douma (zusje bruid)
Ringen: Marjon Kappers
Bloemist: Krijn Verboom
Haar en make-up bruid: Nadien Pure
Trouwpak bruidegom: Diya customs
Trouwjurk bruid: Taft en Tule
Zangeres ceremonie: Zangeress Ott
Trouwlocatie: Land van Belofte te Moerkapelle
Catering: Knusse Keuken
Trouwauto Trouwporsches.nl
Ceremoniespreker: Ouiyessi
Feestlocatie: Alfreds in Alphen a/d Rijn
Entertainment: Music Entertainment Bookings
Openingsdans: The Nature of Dance

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren