Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Bruiloft met kinderen inspiratie | Trouwen bij de Heische Hoeve

Kinderen bruiloft Heissche Hoeve 0117

Je besluit te trouwen. Niet alleen met elkaar en met je drie prachtige kinderen, maar ook met al je lieve vrienden, familieleden en al hún kinderen. Op een trouwlocatie waar je volledig je gang kunt gaan. Desie en Maikel waren er volgens mij snel uit: hun droombruiloft zou plaatsvinden bij De Heische Hoeve.

Heerlijk & Hecht regelt het wel bij de Heische Hoeve

Maar goed, je hebt een locatie op het oog. Misschien zelfs wel door de cateraar die je in hebt geschakeld, maar het wordt wel een steeds groter project. Hoe fijn is het dan wanneer je een partij vindt die alles voor je uit handen kan nemen? Die met de aanwezig zijnde faciliteiten weet om te gaan en er een betoverend mooi geheel van maakt? Heerlijk & Hecht, van eigenaresse Anne Floor Bakkenist, heeft zo onwijs veel gedaan tijdens deze bruiloft… echt een uniek evenement. En wat waren wij blij dat we daar bij mochten zijn!

Kinderen bruiloft Heissche Hoeve 0156

Inspiratie voor je kinderbruiloft

We waren zo onder de indruk, dat we graag nog een aantal details met je delen. Gewoon om te inspireren, omdat trouwen met kinderen heel erg leuk kan zijn. Dit bruidspaar had min of meer “out of the box” gedacht: “hoe kunnen we het de kinderen zoveel mogelijk naar hun zin maken?”. Want iedere ouder weet dat wanneer je kinderen zich vermaken, jij je ook een heel stuk makkelijker kunt vermaken. En niets bleek minder waar. Sterker nog: veel ouders gingen volledig mee in de dingen die voor kinderen geregeld waren! Denk aan de heerlijke ijsjes, de marshmallows die boven het vuur geroosterd werden en de filmavond.

Kinderen bruiloft Heissche Hoeve 0115

In het bovenstaande huisje begon het allemaal. De Dassenhut. Bruid bereidde zich hier voor, Bruidegom was bij de Heische Hoeve. Superromantisch!

Bloemwerk van Bloem Marie.

Hele fijne bloemen van Bloem Marie, een bekende van het bruidspaar. Normaal gesproken regelt Heerlijk & Hecht praktisch al het bloemwerk, maar deze keer had de bruid dus zelf al heel wat dingen geregeld. Lekker kleurrijk zo.

Trouwkleding voor de kinderen.

En met twee dochters en een zoon heb je natuurlijk heel veel kleding om uit te zoeken. Dus in totaal 3 jurken en twee trouwpakken.

Kinderen bruiloft Heissche Hoeve 0125 Kinderen bruiloft Heissche Hoeve 0126 Kinderen bruiloft Heissche Hoeve 0118 Prachtige trouwjurk met kant, voorkant en achterkant. Kinderen bruiloft Heissche Hoeve 0119 De tent werd gestyled met hooibalen, kleedjes, klapstoelen en bloemen. Die voorste rijen waren uiteindelijk gereserveerd voor alle kinderen. Op die manier konden ze makkelijk bewegen als ze wilden, maar ook de complete ceremonie volgen : )

Trouwen in een stretchten bij de Heische Hoeve. Mooie trouwring foto's.

Fijne trouwringen. Ik fotografeer ze graag op meerdere manieren : )

Kinderen bruiloft Heissche Hoeve 0131 Trouwkaartje van dit bruidspaar. Kinderen bruiloft Heissche Hoeve 0133

Zeg nou zelf, een plaatje van een bruiloft toch? Compleet met live harp-muziek, Pauline Suidgeest als trouwambtenaar en vele emotionele momenten.

Het bruidspaar is net getrouwd. Een heerlijke High Tea via Heerlijk & Hecht.

En wie Heerlijk & Hecht een beetje kent, weet dat er altijd heel veel lekkers te eten valt. Het bruidspaar had gekozen voor een high tea-constructie. Dus een tafel vol met zoet en een tafel vol met hartige hapjes. Lekker!

Lekkere hartige hapjes van Heerlijk & Hecht. Kinderen bruiloft Heissche Hoeve 0137 Kinderen bruiloft Heissche Hoeve 0138 Iets lekkers om te drinken tijdens de receptie bij de Heische Hoeve. Kinderen bruiloft Heissche Hoeve 0140

Workshop schaapshoeden

In de namiddag ging een deel van de gasten naar huis. Een ander deel bleef achter en kon kiezen voor een moment uitrusten in een speeltuin of het kijken naar een workshop schaapshoeden. Drie keer raden waar de meeste mensen en kinderen naar toe gingen.

Kinderen bruiloft Heissche Hoeve 0120 Workshop met schaapsherder. Kinderen bruiloft Heissche Hoeve 0143 Ijsjes voor de kinderen. Kinderen bruiloft Heissche Hoeve 0145 Kinderen bruiloft Heissche Hoeve 0146 Tent op je bruiloft.

Kamperen tijdens een trouwdag

Een groot deel van de gasten bleef op locatie logeren. De volwassen met kleine kinderen in de kamers van De Heische Hoeve, maar de grotere kinderen mochten samen in een hele toffe kampeertent slapen. Compleet met goodie-bag!

Tip: gaan jullie trouwen en twijfelen jullie nog over kinderen op je bruiloft? Bekijk de blogpost!

Kinderen bruiloft Heissche Hoeve 0154 En het drukwerk ook allemaal via Heerlijk & Hecht. Alles past precies bij elkaar zo.

Kinderen bruiloft Heissche Hoeve 0150 Kinderen bruiloft Heissche Hoeve 0151

Dit bruidspaar had geen feest, maar een avondvullend diner. Het diner begon rond een uur of acht, zodat de jongsten al op bed lagen. Hierdoor konden veel gasten rustig van het heerlijke eten genieten. Slim bedacht, toch?

Kinderen bruiloft Heissche Hoeve 0116 Kinderen bruiloft Heissche Hoeve 0152 Kinderen bruiloft Heissche Hoeve 0122 Kinderen bruiloft Heissche Hoeve 0155

Trouwadresjes van Desie & Maikel

Cateraar, ceremoniemeester en stylist: www.heerlijk-hecht.nl
Trouwlocatie: www.landelijkebruiloft.nl (Heissche Hoeve)
Overnachtingslocatie: http://dassenhut.nl/
Trouwambtenaar: Pauline Suidgeest
Trouwkaart: www.trouwkaartje.com
Trouwjurk: Koonings
Trouwpak: Tailormadesuits
Muziek: Muziekburo
Harpist: Nanja Bakker
Make-up: Knapsels
Haar: Murphy Lou.
Bloemwerk (via Heerlijk & Hecht): V & V
Trouwboeket en corsages: http://www.bloemmarie.nl

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren