Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Bruiloft in Kralingen | Laurens-Jan & Silva

Bruiloft Rotterdam 001 1

Deze bruiloft in Kralingen is eigenlijk Part Two: het tweede deel van een heel mooi trouwfeest. Van een stel dat heel slim de keuze heeft gemaakt om voor 2 kleine trouwdagen te gaan, in plaats van 1 gigantisch feest. Op dat 1 gingen ze namelijk trouwen in Hellevoetsluis. En deze dag? Deze dag draaide om foto’s en het kerkelijke huwelijk. Ja en een beetje dat de bruiloft in Kralingen was.

Romantische trouwfoto's in Kralingen.

Je bruiloft plannen tijdens Corona

En dat niet alleen he… Laurens Jan en Silva zijn beiden superdruk, met werken, met studeren, met verhuizen ook nu, want ook al vallen veel dingen weg, tijdens corona, het leven gaat wel door.
Ze hadden dan ook besloten om hun gemeentelijk huwelijk in juni te doen en het kerkelijke huwelijk uit te stellen tot en maand later. En dat bleek een goede keus!

Het Kralingse Bos

Ze namen me mee naar een prachtig bos in Rotterdam. Eigenlijk verwacht je totaal niet dat er zoveel wilde natuur is, vlak bij Rotterdam en toch is het zo. Want rond de plas in Kralingen ligt het Kralingse bos. En dat bos is dus prachtig.

Wat je overigens niet ziet hier is dat het de hele ochtend continu aan het regenen was. Dikke plassen, grote buien, ik hield mijn hart vast! Maar net toen de first-look ging plaatsvinden stopte het met regenen.

Bruidspaar loopt op een pad in Kralingse Bos.
Bruiloft Rotterdam 005 1
Bruid staat in het bos van Kralingen.
Foto's van bruid en bruidegom tijdens een bruiloft in kralingen.
Bruiloft Rotterdam 009 1
Bruiloft Rotterdam 010 1
Bruiloft Rotterdam 011 1

Ik had heerlijk lang voor de fotoshoot. In zo’n anderhalf uur bezochten we talloze mooie plekjes in Kralingen. En na afloop reden we richting de Hoflaankerk. Het bruidspaar voorop, in een supertoffe Tesla.

Bruiloft Rotterdam 012 1
Bruiloft Rotterdam 013 1
Bruiloft Rotterdam 014 1

De ceremonie was een emotioneel moment. Wat ik zelf heel bijzonder vond was de muziek. Door corona is het niet toegestaan om in groepen te zingen, maar een zangkoor mag dit wel (veilig op afstand). Men was muisstil en genoot extra van de prachtige muziek van het koor. Wat konden die meiden zingen, wow!

Bruiloft Rotterdam 015 1
Bruiloft Rotterdam 016 1
Bruiloft Rotterdam 017 1
Bruiloft Rotterdam 019 1

Bruiloft in Kralingen: het diner

Na de kerkelijke ceremonie reden we naar The Boathouse, een prachtige gastvrije locatie in Rotterdam, aan de Kralingse Plas. Dit moderne gebouw heeft heel veel lichtinval door al die geweldige ramen en ze hebben een mooi terras. Extra handig dus, want op die manier kun je veilig buiten dineren met je gezelschap.

Het bruidspaar kwam binnen, maakte samen een dansje en vervolgens liep men naar buiten voor de barbecue. Ik maakte nog een aantal sfeerbeelden en familiefoto’s en dat was meteen het einde van een fijne ingetogen trouwdag tijdens corona.

Bruiloft Rotterdam 021 1
Bruiloft Rotterdam 022 1

Wil je meer mooie trouwreportages zien en gaan trouwen in Rotterdam? Kijk dan vooral even bij het linkje.