Bruiloft in Amersfoort en Soest – Babeth & Harmen

Voorbereidingen van de bruid.

Babeth en Harmen trouwden begin mei. Om precies te zijn op 6 mei. We hadden vorig jaar al contact met hen, omdat vrienden ook getrouwd zijn (bij Landgoed Staverden) en Ramon als hun fotograaf hadden. Stiekem had niemand toen gedacht dat we nu nog midden in Corona zitten.

Bruiloft Amersfoort HB 005

Maar dat maakte de dag niet minder feestelijk. Er werd gewoon geïmproviseerd: minder knuffels, minder gasten ook, maar toch nog steeds een échte trouwdag! Met trouwauto, met heerlijke styling en prachtige bloemen en met een heel gelukkig bruidspaar.

Bruiloft Amersfoort HB 006 Trouwfoto in de straten van Amersfoort.Bruid en bruidegom tijdens een bruiloft in Amersfoort.

Bruiloft in Amersfoort

De fotoshoot vond plaats in Amersfoort. In die prachtige oude straatjes waren voldoende mooie plekjes te vinden voor een aantal trouwfoto’s! En omdat het weer goed meewerkte zie je ook lekker veel kleur terugkomen.

Bruiloft Amersfoort HB 009 Bruiloft Amersfoort HB 011 Bruiloft Amersfoort HB 012 Bruiloft Amersfoort HB 014 Bruiloft Amersfoort HB 015 Bruiloft Amersfoort HB 016

Trouwlocatie Soesterbergen

De trouwceremonie zelf vond plaats bij Soesterbergen in Soest. Ook deze ceremonie was erg persoonlijk. Babeth werd weggegeven en zat daarna samen met Harmen vooraan.

Bruiloft Amersfoort HB 017 Bruiloft Amersfoort HB 018 Bruiloft Amersfoort HB 019 Bruiloft Amersfoort HB 020 Bruiloft Amersfoort HB 021 Bruiloft Amersfoort HB 022

Een kleine toost van het bruidspaar.

Bruiloft Amersfoort HB 023

Na de gemeentelijke ceremonie was er ook een kerkelijke inzegening. Met een klein gezelschap werd dit huwelijk bevestigd, waarna de dag er voor Ramon op zat.

Bruiloft Amersfoort HB 024 Bruiloft Amersfoort HB 025

Adresjes van Babeth & Harmen

Ringen: Goudsmid Henriët Pater
Trouwpak: HKC Hony
Trouwjurk: Bruidsboetiek De Blauwe Hoeve
Oorbellen & armband bruid: Studio Willemijn
Bruidskapsel: Ruth Hair & Make-Up
Trouwlocatie en Restaurant: De Soester Duinen
Trouwauto: Nostalgico
Bloemen: BloemenGalerij Eigenwijzz
Taart: Eline’s Taarten & Cupcakes
Kaart: eigen ontwerp via Stijlvolle Trouwkaarten