Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Bruiloft Huis de Voorst | Annemarie & Jitze

Bruiloft Huis de Voorst Eefde-026

En dan mag je als (voormalig) weddingplanner zijnde je eigen perfecte trouwdag gaan plannen. Annemarie, koos al vrij snel voor de prachtige locatie Huis de Voorst en ook haar aanstaande, Jitze, was het daar helemaal mee eens. Hoe kan het ook anders, want dit is wel echt een unieke locatie in Nederland. Hun dag begon echter in woonplaats Groningen. Hier begon hun leven samen namelijk ook. Toen Annemarie met een vriendin in cafe Soestdijk zat en opmerkte dat er gelukkig toch nog wel hele leuke jongens rondliepen in Groningen, ging dat over Jitze. En om dit bijzondere moment te herleven was de first-look ook op deze plek.

De middag en avond vonden vervolgens plaats bij Huis de Voorst. Een hele rit vanaf Groningen, maar gelukkig kwam iedereen netjes op tijd. Mark van Leeuwen stond al klaar om de ceremonie te laten beginnen en toen iedereen zat konden Jitze, de bruidsmeisjes, bloemenmeisjes en Annemarie aan komen lopen. De ceremonie was erg persoonlijk en interactief en voor mijn gevoel heeft bijna iedereen wel iets gezegd. De tijd vloog dan ook voorbij. Ik vond het zo mooi hoe iedereen echt betrokken werd bij deze ceremonie. Hierdoor werd het misschien iets minder stijf en daardoor dus extra persoonlijk.

Na de felicitaties, taart, toost en omhelzingen begon de fotoshoot rondom het landschap. We werkten samen met Ridali deze dag en als je samen creatieve dingen kunt bedenken dan is dat natuurlijk extra leuk. Toen het gezelschap aan tafel ging en er enkele speeches waren geweest, vroegen we het bruidspaar om toch nog heel even met ons mee te komen voor een korte avondshoot. Dit is vaak een moment waarop het bruidspaar even een paar minuten voor zichzelf heeft terwijl we op afstand nog een aantal beelden kunnen maken. Win win : )

De avond begon met een kort omkleedmoment waarbij Annemarie haar prachtige trouwjurk verruilde voor een korte dansjurk. En daarna begon natuurlijk de dansavond met een prachtige dans. We bleven voor een korte sfeerimpressie van de avond en gingen daarna weer naar Elburg met volle kaartjes. Al met al een prachtige dag, volledig gestyled in aqua met hier en daar een roze accent.


Bruiloft Huis de Voorst Eefde-001 Bruiloft Huis de Voorst Eefde-002 Bruiloft Huis de Voorst Eefde-003 Bruiloft Huis de Voorst Eefde-004 Bruiloft Huis de Voorst Eefde-005 Bruiloft Huis de Voorst Eefde-006 Bruiloft Huis de Voorst Eefde-007 Bruiloft Huis de Voorst Eefde-008 Bruiloft Huis de Voorst Eefde-009 Bruiloft Huis de Voorst Eefde-010 Bruiloft Huis de Voorst Eefde-011 Bruiloft Huis de Voorst Eefde-014 Bruiloft Huis de Voorst Eefde-015 Bruiloft Huis de Voorst Eefde-016 Bruiloft Huis de Voorst Eefde-017 Bruiloft Huis de Voorst Eefde-018 Bruiloft Huis de Voorst Eefde-019 Bruiloft Huis de Voorst Eefde-020 Bruiloft Huis de Voorst Eefde-021 Bruiloft Huis de Voorst Eefde-022 Bruiloft Huis de Voorst Eefde-023 Bruiloft Huis de Voorst Eefde-025 Bruiloft Huis de Voorst Eefde-027 Bruiloft Huis de Voorst Eefde-028 Bruiloft Huis de Voorst Eefde-029 Bruiloft Huis de Voorst Eefde-030 Bruiloft Huis de Voorst Eefde-031 Bruiloft Huis de Voorst Eefde-033 Bruiloft Huis de Voorst Eefde-034 Bruiloft Huis de Voorst Eefde-035 Bruiloft Huis de Voorst Eefde-036 Bruiloft Huis de Voorst Eefde-039Bruiloft Huis de Voorst Eefde-038 Bruiloft Huis de Voorst Eefde-040 Bruiloft Huis de Voorst Eefde-041 Bruiloft Huis de Voorst Eefde-042Bruiloft Huis de Voorst Eefde-037

 

Adresjes

Stationery: Coeur Blonde http://www.coeurblonde.com/
Ceremoniespreker: Mark van Leeuwen http://www.mooitrouwen.nl/
Videografen: RiDali http://www.ridali.nl/
Bloemen: Anders Bloemstyling http://www.andersbloemstyling.nl/
Trouwringen: Wim Meeussen Antwerpen http://www.wimmeeussen.be/
Trouwjurk: Mariages Hoogeveen http://mariages.nl/
Trouwjurk 2: Linea Raffaelli Antwerpen http://www.linx-fashion.be/
Trouwpak: Harvie Groningen http://www.harvie.nl/
Schoenen bruidegom: Santoni http://www.santonishoes.com/eu/
Das bruidegom: Brioni http://www.brioni.com/nl
Jurken bridesmaids: Daisy Formals http://www.daisyformals.com/
Weddingplanner: Bella Vita Weddings www.bellavita-weddings.nl
Visagie/kapsels: Floor Visagie http://www.floorvisagie.nl/
Hotel de Prinsenhof: http://www.prinsenhof-groningen.nl/nl/hotel
Cafe Soestdijk: http://www.cafesoestdijk.nl/
Landgoed Huis de Voorst: http://www.huisdevoorst.nl/
DJ: Skyfly https://www.skyfly.nl/
Decoratie: overal en nergens, veel van Etsy en ook wel wat van www.weddingdeco.nl
Jurkjes bruidskindjes: Mi Toetie https://mi-toetie.nl/
Aqua loper: GJ Floors https://www.gjfloors.nl/

 

Bekijk meer stellen die gingen Trouwen bij Landgoed Huis de Voorst