Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Bruiloft Hoorn | Talitha & Joey

Bruiloft Hoorn Talitha Joey-014

Wat ik zo leuk vind aan bruidsparen die ons ver van te voren boeken, is dat je als het ware een beetje met ze mee kunt leven naar de dag toe. En als je ze dan ook nog eens tijdens een loveshoot spreekt, dan leer je elkaar echt al kennen. Dus wij keken al een aantal weken uit naar de bruiloft van Talitha en Joey. En niet alleen maar omdat ze ons als gasten hadden meegerekend tijdens hun diner! : )

De ochtend begon regenachtig. En hoe flexibel je ook kunt zijn als persoon, Talitha moest echt even slikken. Ik voelde met haar mee, want zij en Joey hadden goed nagedacht over de fotolocaties die we zouden bezoeken en dan wil je gewoon zon. Sowieso is een beetje zon op je bruiloft leuk, toch? Dus regen. Regen regen en nog eens regen. De oplossing was om de first-look binnen te doen en toen we in Hoorn bij Cinema Oostereiland aankwamen bleek het eigenlijk een prima binnenfotolocatie te zijn. We fotografeerden het moment waarop Joey zijn Talitha zag met een grote glimlach op het gezicht. Hij was er namelijk heilig van overtuigd dat ze een knalrode jurk aan zou hebben. En dat bleek dus niet waar te zijn. Hij was blij verrast.

Het trouwen zelf gebeurde in het chique Statenlogement in de binnenstad van Hoorn. Omdat zowel Talitha als Joey in hetzelfde ziekenhuis werken, waren een heel aantal van hun collega’s gekomen om de ceremonie mee te maken. De zaal zat helemaal vol met vrienden en familie. Mooi om te zien. En na de ceremonie liep het gezelschap alvast naar de Tuynkamer, een onwijs leuk koffie- en theetentje. Het bruidspaar arriveerde per trouwfiets, compleet met blikjes. Ze stapten af en liepen het sfeervolle zaakje binnen. Er stond al een mega grote naked cake klaar en je kon heerlijke theeën en cappuccino’s bestellen. Ook was er tijd voor felicitaties, hier en daar een knuffel, heel veel verliefde blikken van Talitha en Joey en natuurlijk veel geklets.

Tijdens het diner was er een fijne speech van een hele lieve vriendin van Talitha en na het hoofdgerecht ging Talitha’s vader, samen met een vriend van het bruidspaar, een nummer spelen en zingen. Wij vinden het altijd heerlijk als er zulke persoonlijke momentjes zijn op een dag. En de opluchting van de zanger, de trotsheid van Talitha’s vader, de bewondering van de gasten staat allemaal op de foto. We sloten de dag af met een minishoot aan de Hoornsche Hop. Een fijn einde van een fijne dag.

Bruiloft Hoorn Talitha Joey-001 Bruiloft Hoorn Talitha Joey-002 Bruiloft Hoorn Talitha Joey-003 Bruiloft Hoorn Talitha Joey-005 Bruiloft Hoorn Talitha Joey-006 Bruiloft Hoorn Talitha Joey-007 Bruiloft Hoorn Talitha Joey-008 Bruiloft Hoorn Talitha Joey-009 Bruiloft Hoorn Talitha Joey-010 Bruiloft Hoorn Talitha Joey-012Bruiloft Hoorn Talitha Joey-011 Bruiloft Hoorn Talitha Joey-015 Bruiloft Hoorn Talitha Joey-016 Bruiloft Hoorn Talitha Joey-018 Bruiloft Hoorn Talitha Joey-019 Bruiloft Hoorn Talitha Joey-021Bruiloft Hoorn Talitha Joey-020 Bruiloft Hoorn Talitha Joey-022 Bruiloft Hoorn Talitha Joey-023 Bruiloft Hoorn Talitha Joey-024 Bruiloft Hoorn Talitha Joey-026 Bruiloft Hoorn Talitha Joey-027 Bruiloft Hoorn Talitha Joey-029 Bruiloft Hoorn Talitha Joey-030 Bruiloft Hoorn Talitha Joey-031 Bruiloft Hoorn Talitha Joey-032 Bruiloft Hoorn Talitha Joey-033 Bruiloft Hoorn Talitha Joey-034 Bruiloft Hoorn Talitha Joey-035 Bruiloft Hoorn Talitha Joey-036
Adresjes:

Uitnodigingen: ontworpen door Steve (broertje van Talitha)
Ringen: laten maken door de Vries Juweliers
Trouwjurk: laten maken door Astrid Braakman (vriendin van een tante van Talitha)
Pak: Dirk de Wit Mode
Kapper: ’t Atelier
Bloemist: Pascal van Blooms
Taart: Bakkerij Otten
Ceremonie: het Statenlogement
Receptie + Diner: de Tuynkamer
Lied tijdens ceremonie: door Zjon de Bruin en Ruud Schouten
Bedankjes (papieren taartpuntjes): gemaakt door Stefanie Smit (collega Talitha)
Ringenschaaltje: Paloma’s Nest