Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Coronaproof Bruiloft Eindhoven | Anna & Michael

Bruiloft AM 001

Een hele fijne trouwdag, zo kun je de coronaproof bruiloft van Anna en Michaël wel omschrijven, denk ik. Ramon mocht afgelopen weekend hun bruiloft fotograferen en legde hun voorbereidingen en trouwceremonies vast. En alles helemaal veilig, prachtig!

Bruiloft AM 004
Bruiloft AM 002
Bruiloft AM 005
Bruiloft AM 006

Creatieve First Look

Ik vind die first look van hen zo leuk… Anna stond al even te wachten en toen Michaël er aan kwam zagen ze elkaar niet alleen, ze hadden ook een heus zeepbellengevecht! Een heerlijke manier om het moment ook weer even extra ontspannen te maken.

Bruiloft AM 007
Bruiloft AM 009
Bruiloft AM 010

Ze hadden veel tijd ingepland voor de fotoshoot en dus kon Ramon met hen foto’s maken in deze prachtige omgeving. Op verschillende plekjes maakte hij romantische foto’s.

Bruiloft AM 012
Bruiloft AM 013
Bruiloft AM 011
Bruiloft AM 015
Bruiloft AM 016
Bruiloft AM 017

En dan kom je zo’n boom tegen, wow! Wat een geweldige sfeervolle plek.

Bruiloft AM 018
Coronaproof gemeentelijke trouwceremonie.

Trouwceremonie in het stadhuis

Bruiloft AM 020
Bruiloft AM 021

De trouwceremonie was uiteraard netjes op afstand en coronaproof. Omdat er een cirkel was in dit gemeentehuis kon iedereen heel goed meegenieten van de trouwceremonie.

Bij het naar buiten lopen hadden de gasten een zeepbellenapparaatje. Hiermee kon men heel gemakkelijk zeepbellen blazen naar het bruidspaar.

Bruiloft AM 022

Vervolgens ging het gezelschap naar De Lichtstad voor de kerkelijke inzegening. De bruidsmeisjes werden, last-minute, nog even extra mooi gemaakt. Klaar om voorop te lopen bij het naar binnen gaan.

Bruiloft AM 025
Bruiloft AM 026
Overzicht van een coronaproof kerkdienst tijdens een bruiloft.

Wat ik zo leuk vond, was dat er duidelijke looppaden gemaakt waren, maar ditmaal niet met tape, maar met hoopjes eucalyptusblad. Superfeestelijk!

Bruiloft AM 028
Bruiloft AM 029
Bruiloft AM 030
Bruiloft AM 031

Oeps, regen!

Bruiloft AM 033
Bruiloft AM 034

En ja, ook deze dag had weer een regenbui. Deze zomer is tot nu toe best nat, merken wij tijdens onze bruiloften. Hoewel er relatief gezien weinig regen valt, merk je af en toe toch echt wel dat er lokaal een flinke bui naar beneden komt. We hebben vrij veel ervaring met regen op je bruiloft

Ook het kaartmoment was weer enorm feestelijk gedaan.

Bruiloft AM 035
Coronaproof felicitaties op afstand.

Coronaproof bruiloft: Felicitaties op afstand

Bruiloft AM 037

De felicitaties waren op afstand, maar heel slim: er was een zitje gemaakt waar je precies veilig op afstand kon blijven. Hierdoor werd ook dit moment weer prima opgelost en kon men toch samen even kletsen over de feestelijkheden van de dag.

Tip: gaan jullie nou ook trouwen tijdens Corona of gaan jullie trouwen in Brabant, bekijk dan vooral even onze tips via de linkjes ;)