Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Bruiloft De Havixhorst | Jan & Bernice

Bruiloft de Havixhorst 017

Dat je ’s ochtend in de auto stapt en binnen 10 minuten al bij de bruid kunt beginnen. Bernice woont namelijk in Oosterwolde wat vlak bij Elburg ligt. Geen probleem dus om rond 7:00 te beginnen ;) En wat was het een prachtige ochtend! Het beloofde een zonnige dag te worden. Niet te warm en niet te koud. Ramon reed ondertussen door naar Genemuiden, waar Jans ouders wonen.

Stralende bruid

De ochtend verliep rustig. Langzaam maar zeker werd Bernice omgetoverd in een prachtige stralende bruid. Wat moet het heerlijk zijn om in je ouderlijk huis te beginnen. Met je ouders, broertjes en zusje en de hond om je heen! Toen Jan zijn bruid op kwam halen was iedereen er helemaal klaar voor. We stapten in de auto en reden naar een prachtig bosrijk gebied voor de fotoshoot. In het Staphorster bos vonden we meerdere mooie plekken.

Trouwen bij De Havixhorst

De gemeentelijke ceremonie vond plaats bij De Havixhorst in Schiphorst. Een chique en landelijke locatie waar we al eerder geweest waren. We vinden het zo mooi hoe je hier zowel binnen als buiten kunt trouwen. En dat laatste deden Jan & Bernice dan ook. In de achtertuin, lekker buiten. Vlak na de ceremonie was het tijd voor een hele fijne lunch. Toen iedereen zijn broodjes ophad en op de groepsfoto stond, was het tijd voor de kerkdienst. Hier hebben we geen foto’s gemaakt.

Afsluiten met een avondshoot

De avond begon met een diner waarbij de gasten hun voorgerechten zelf konden pakken. Alles stond al op tafel klaar en daardoor stond een fijne familiesfeer. Er vonden enkele speeches plaats van de ouders van het bruidspaar waarna de receptie begon. Het bruidspaar kon buiten de felicitaties in ontvangst nemen. En na een heuse quiz maakten we buiten nog een aantal foto’s met “ondergaande zon”. Na de avondshoot was het voor ons tijd om afscheid te nemen. Wat een fijne dag om vast te leggen.

Bruiloft de Havixhorst 001 Bruiloft de Havixhorst 002Bruiloft de Havixhorst 007 Bruiloft de Havixhorst 003 Bruiloft de Havixhorst 005 Bruiloft de Havixhorst 006 Bruiloft de Havixhorst 009 Bruiloft de Havixhorst 010 Bruiloft de Havixhorst 012 Bruiloft de Havixhorst 014 Bruiloft de Havixhorst 016 Bruiloft de Havixhorst 018 Bruiloft de Havixhorst 019 Aankomst voor de buitenceremonie bij De Havixhorst in Schiphorst. Bruiloft de Havixhorst 021 Bruiloft de Havixhorst 022 Bruiloft de Havixhorst 023 Bruiloft de Havixhorst 025 Bruiloft de Havixhorst 027 Bruiloft de Havixhorst 028 Bruiloft de Havixhorst 030 Bruiloft de Havixhorst 031 Bruiloft de Havixhorst 032 Bruiloft de Havixhorst 033 Bruiloft de Havixhorst 034 Bruiloft de Havixhorst 036 Bruiloft de Havixhorst 037 Bruiloft de Havixhorst 038 Bruiloft de Havixhorst 039

Trouwadressen

Uitnodigingen: zelfgemaakt met artikelen van http://www.cardsandpockets.com/
Trouwjurk: Hony Bruidsmode Zwolle http://honybruidsmode.nl/
Trouwpak: Zano Elst https://www.zano.nl/
Trouwringen: Juwelier Bremmer Elburg http://www.bremmerjuweliers.nl/
Schoenen bruidegom: Laccio Zwolle http://laccio.nl/
Bruidstaart: Taartjes van An Nunspeet http://www.taartjesvanan.nl/
Trouwlocatie: De Havixhorst te De Schiphorst https://dehavixhorst.nl/
Make-up en haar bruid: Inze Meijer Make Up Artist https://www.inzemeijer.nl/
Bloemwerk door de tante van Bernice