Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Bruiloft bij Osa Major in Mallorca | Naomi & Robert

Bruiloft Osa Major Mallorca 065

Een droom, zo mag je dit trouwweekend op Mallorca wel omschrijven. Want wat was het mooi! De locatie was fantastisch, het eten, het gezelschap, het bruidspaar, het zwembad. Een weekend om nooit meer te vergeten. Kijk vooral even mee naar 3 dagen puur genieten.

Trouwen bij Osa Major

Ergens in het midden van het Spaanse eiland Mallorca ligt Osa Major. Een plek waar je heen kunt voor yogaretraites, maar dus ook kunt trouwen. Een exclusieve locatie, met bohemian (boho) sfeer en fantastische catering. Wij mochten dus mee om dit alles vast te leggen. En tussendoor genoten we stiekem ook een beetje mee.

Bruiloft Osa Major Mallorca 084

Spaanse avond

De eerste avond begon met een Spaanse avond. Uiteraard met Tapas en heel veel knuffels, want veel mensen hadden elkaar al een tijd niet gezien. Onderaan het landgoed vond het welkomstdiner plaats in de “vegetable garden”. Met live gitaarmuziek en gigantische pannen Paella.

Bruiloft Osa Major Mallorca 001
Bruiloft Osa Major Mallorca 003
Bruiloft Osa Major Mallorca 004
Bruiloft Osa Major Mallorca 005

Ook was er tijd voor een speech. Mooi om te zien.

Bruiloft Osa Major Mallorca 006
Bruiloft Osa Major Mallorca 007
Bruiloft Osa Major Mallorca 008

Voorbereidingen voor een bruiloft in Spanje

Het feestje was niet eens zo heel erg laat afgelopen. En terecht, omdat dag 2 zou gaan beginnen. We arriveerden rond 10:00 en konden zo de voorbereidingen van Naomi & Robert vastleggen. Ze verbleven beiden in Osa Major (terwijl een groot deel van de gasten ook in andere Finca’s verbleef) en daarom konden we ze vanaf het eerste moment fotograferen.

Bruiloft Osa Major Mallorca 010
Bruiloft Osa Major Mallorca 012

Terwijl de gasten nog genoten van het zwembad en de vele fijne plekjes rondom het landgoed, waren Naomi & Robert, samen met de drie kinderen die Robert heeft, bezig met het aankleden.

Bruiloft Osa Major Mallorca 015
Bruiloft Osa Major Mallorca 018
Bruiloft Osa Major Mallorca 016
Bruiloft Osa Major Mallorca 013
Bruiloft Osa Major Mallorca 020
Bruiloft Osa Major Mallorca 011

Naomi trok rond half twaalf haar prachtige jurk aan, droeg een paar slippertjes en ging op weg om haar aanstaande te zien.

Bruiloft Osa Major Mallorca 017
Bruiloft Osa Major Mallorca 021

First look bij Osa Major

En hier zagen ze elkaar dus. Is er een groter compliment van een bruidegom dan die eerste paar tranen van de dag? Wat een mooi stel. En dat pak ook van hem: olijfkleurig groen linnen.

Bruiloft Osa Major Mallorca 022
Bruiloft Osa Major Mallorca 023
Bruiloft Osa Major Mallorca 025
Bruiloft Osa Major Mallorca 029

Lunchen op de terrassen

Rond het middaguur werden de gasten ontvangen met een fijne lunch. Talloze kleine hapjes verder rondgedeeld en terwijl de gasten binnendruppelden, kwam het moment van de trouwceremonie steeds dichterbij.

Bruiloft Osa Major Mallorca 027
Bruiloft Osa Major Mallorca 026

Het is en blijft natuurlijk Mallorca, dus het was behoorlijk warm. Maar hoe tof is het wanneer je met vriendinnen rondom het zwembad kunt hangen? Ik denk dat dit het fijnste plekje was op dit moment van de dag ; )

Bruiloft Osa Major Mallorca 030
Bruiloft Osa Major Mallorca 031
Bruiloft Osa Major Mallorca 034

De ceremonie kon bijna beginnen. Via een kronkelig paadje liepen de gasten omhoog. Hierboven stond een geweldige ceremoniesetting klaar. Compleet met parasols, flesjes met water, bloemen, een backdrop en boho-kleedjes op de grond. Ik keek mijn ogen uit!

Bruiloft Osa Major Mallorca 032
Bruiloft Osa Major Mallorca 035

Emotionele aankomst

En ergens rond dit moment brak iedereen: terwijl Robert met zijn drie prachtige kinderen aan kwam lopen en keihard het nummer “That’s why they call it the blues”, van Elton John, werd afgespeeld begon niet alleen het gezelschap te huilen. Niet alleen de ouders, de zussen, vrienden en vriendinnen, maar ook de trouwambtenaar en wijzelf! En dat gebeurt niet vaak.

Het was die combinatie van bruidegom met kinderen en daarna bruid met haar vader en bonusvader. Dat families op zo’n warme manier met elkaar om kunnen gaan. Zo vertrouwd en lief.

Bruiloft Osa Major Mallorca 036
Bruiloft Osa Major Mallorca 037
Bruiloft Osa Major Mallorca 038
Bruiloft Osa Major Mallorca 039

Intieme trouwceremonie

Ja sorry Jaap, maar ook deze foto willen we heel graag laten zien. Want wat deed je dit mooi. Tuurlijk, we werkten al een keer samen bij een ander huwelijk, maar wat was het mooi om te zien hoe je deze ceremonie vorm gaf! En als je trouwambtenaar, na heel veel huwelijken, ook meehuilt dan weet je dat je een gevoelsmens te pakken hebt. De trouwceremonie was oprecht het moment waarop alles samenkwam deze dag.

Trouwceremonie, buiten bij Osa Major op Mallorca in Spanje.
Bruiloft Osa Major Mallorca 041
Bruiloft Osa Major Mallorca 042
Bruiloft Osa Major Mallorca 044

Het was ook erg mooi om te merken hoe het bruidspaar volledig in elkaar opging. Talloze kusjes, knuffels, aanrakingen en kleine momentjes. En dat kwam ook door de intieme sfeer die door de livemuziek ontstond. Floor en haar bandgenoten maakten er iets prachtigs van.

Bruiloft Osa Major Mallorca 043
Bruiloft Osa Major Mallorca 045
Bruiloft Osa Major Mallorca 046

Na de trouwceremonie een kort moment waarop het bruidspaar alvast naar beneden liep. De gasten maakten een kleine omweg, waardoor deze twee even een momentje voor zichzelf hadden.

En kijk die heerlijke sweet table toch eens. Alles was zelfgemaakt: de bodem, de vulling, de topic: Nina en haar team hebben bergen werk verzet.

Bruiloft Osa Major Mallorca 048
Bruiloft Osa Major Mallorca 047
Bruiloft Osa Major Mallorca 050
Bruiloft Osa Major Mallorca 052
Bruiloft Osa Major Mallorca 053

Kijk dat uitzicht toch eens. Hoe heerlijk om op zo’n plek te mogen fotograferen. Je zou er maar als gast zijn ; )

Bruiloft Osa Major Mallorca 054
Bruiloft Osa Major Mallorca 051
Bruiloft Osa Major Mallorca 055

De moeder van Naomi en een aantal vriendinnen hadden een “The Mallorca Wedding”-magazine gemaakt. Zo onwijs lief ook.

Bruiloft Osa Major Mallorca 056
Bruiloft Osa Major Mallorca 057
Bruiloft Osa Major Mallorca 058

Buiten tafelen tijdens je bruiloft

De middag vorderde en toen de zon achter de berg zat, was het tijd om lekker aan tafel te schuiven. Het gezelschap kon genieten van tapas, een barbecue en daarna heerlijke bolletjes ijs.

Ook dit moment was weer prachtig gestyled door Vivian ter Huurne, weddingplanner, van Het Bruidsmeisje. De gasten werden enorm in de watten gelegd. Alles klopte gewoon deze dag. En om het geheel nóg mooier te maken, was er ook tijd voor speeches.

Bruiloft Osa Major Mallorca 060
Bruiloft Osa Major Mallorca 061
Bruiloft Osa Major Mallorca 062
Bruiloft Osa Major Mallorca 064

Fotoshoot op Mallorca

Bruiloft Osa Major Mallorca 066
Bruiloft Osa Major Mallorca 069
Bruiloft Osa Major Mallorca 068
Bruiloft Osa Major Mallorca 070
Bruiloft Osa Major Mallorca 071
Bruiloft Osa Major Mallorca 072
Bruiloft Osa Major Mallorca 073
Bruiloft Osa Major Mallorca 074
Bruiloft Osa Major Mallorca 075

Het plan was eigenlijk om midden op de dag wat foto’s te gaan maken. Maar we besloten dat het toch handiger was om even af te wachten tot de avond. En wat waren we allemaal blij met die beslissing! In een kwartier tijd bezochten we een paar plekjes die Ramon en ik alvast geselecteerd hadden. Op deze manier was het voor Naomi en Robert ook even een fijn momentje met hun tweetjes. En na een aantal minuten konden ze zo weer aan tafel schuiven voor het dessert.

Party by the Pool

Osa Major in de avond.
Bruiloft Osa Major Mallorca 077
Poolparty bij Osa Major op Mallorca.
Bruiloft Osa Major Mallorca 079
Bruiloft Osa Major Mallorca 080
Bruiloft Osa Major Mallorca 081

En dan ineens is het donker, ook al ben je boven op de berg van Osa Major. En overal gaan de lichtjes aan: direct sfeer. De gasten bleven nog even rond de tafels hangen en niet veel later liep men richting het zwembad. Tijd voor de Pool Party! We hebben nu een stuk of 8 bruiloften in het (verre) buitenland meegemaakt en niet eerder maakten we mee dat er meer mensen in het zwembad waren dan er buiten. Wat een feest.

De Hangover Brunch

Maar aan elk feest komt een einde. Ik hoorde dat sommige van de gasten de 04:00 uur wel gehaald hebben. De volgende ochtend stond een erg fijne hangoverbrunch klaar. Met wederom veel lekkere hapjes. Nina had zelfs voor het personeel een complete lunch klaargezet. Met legendarisch lekkere wentelteefjes.

Ontbijt bij Osa Major.
Bruiloft Osa Major Mallorca 083
Bruiloft Osa Major Mallorca 086

Na een goed uur brunchen bij Osa Major nam het gezelschap afscheid van elkaar. Een deel bleef voor een kleine vakantie en een deel vloog met ons mee terug naar Eindhoven. Wat een weekend. Legendarisch.

Bruiloft Osa Major Mallorca 087

Alle fantastische leveranciers die meewerkten aan deze dag

Weddingplanner en stylist: Het Bruidsmeisje
Trouwlocatie: Osa Major
Cateraar: The Duke & Nina van Fine Food
Trouwambtenaar: Jaap Loonen
Entertainment: Lovesound (Floor, Robert, Bas & Melle)
Fotografie: wij natuurlijk ; )
Haar & Make-up: Ana Mujan Hair & Make-up
Bloemwerk: Flowerscence