Bruidsreportage Winselerhof Limburg | Liesbeth & Bert

Bruidspaar in wijds koolzaadveld met overal gele bloemen.

Trouwen in het prachtige Limburg

Oh Liesbeth en Bert, wat zagen jullie er toch geweldig uit op jullie dag! Een goede keuze om te gaan trouwen in Limburg, want eigenlijk was gewoon de hele dag mooi. We begonnen met een fijne samenwerking met (de Vlaamse) weddingplanner Kim, konden direct beginnen met fotograferen van het make-up moment en de overige voorbereidingen en voor we het wisten was het tijd voor het aankleedmoment. Hierna volgde een superemotionele “first-look”. De bruidsmeisjes stonden klaar, Bert was ook helemaal klaar voor het moment en daar kwam Liesbeth dan. Door de poorten heen gelopen, echt een bijzonder moment om mee te maken.

Een gedenkwaardige ceremonie

De ceremonie was mooi, de trouwlocatie Winselerhof geweldig, het weer zat eigenlijk ook best mee (’t was koud, maar het bruidspaar was er zo relaxed onder dat wij het ook prima vonden) en de diverse fotolocaties erg fijn. De avond voor de bruiloft had het bruidspaar nog een mooie fotolocatie gescout, namelijk een schaapskooi. En toen we daar klaar waren met fotograferen reden we nog even langs een koolzaad-veld dat we op de heenweg zagen. En ook in de avond konden we nog even een paar foto’s maken in een boomgaard met prachtige bloesem. De eerste bruiloft van het officiële trouwseizoen en meteen een echte Mon et Mine bruiloft (vinden wij dan, he ; ).

Een Vlaams avondfeest

Nog een klein verschil met Vlaamse bruiloften en Nederlandse bruiloften: het diner duurt best lang. Hierdoor zit de sfeer er flink in, vlak voor het feest begint. Dit resulteert in de eerste plaats in veel drank en sterke verhalen, maar ook in een bijzondere avond. Toen Liesbeth & Bert de dansvloer openden, ging het L.O.S. Een dance battle, maskers, stokpaardjes, knipperlichtjes, pruiken, één groot feest. Vlamingen kunnen feesten!

Schoenen van de bruidegom, hangend aan wijnranken. Bruiloft Hotel Winselerhof-002 Bruiloft Hotel Winselerhof-003 Bruiloft Hotel Winselerhof-004Bruiloft Hotel Winselerhof-008 Trouwjurk hangt buiten bij Hotel Winselerhof Detailfoto van twee trouwringen en groen blad. Bruiloft Hotel Winselerhof-009 Bruiloft Hotel Winselerhof-011 Het moment waarop de bruid de bruidegom voor het eerst die dag ziet. Romantisch moment. Detailfoto van prachtige trouwboeketten van de bruid en haar bruidsmeisjes. Bruiloft Hotel Winselerhof-015 Bruiloft Hotel Winselerhof-016 Overzicht van de binnenplaats van Hotel Landgoed Winselerhof. Trouwen in Limburg. Bruiloft Hotel Winselerhof-018 Romantisch portret van een bruid in een hooiberg in Limburg. Bruiloft Hotel Winselerhof-020 Bruiloft Hotel Winselerhof-021 Bruiloft Hotel Winselerhof-022

Bruiloft Hotel Winselerhof-025 Bruiloft Hotel Winselerhof-026 Bruiloft Hotel Winselerhof-028 Binnen trouwen in Limburg bij Hotel Winselerhof. Bruiloft Hotel Winselerhof-032 Bruiloft Hotel Winselerhof-033 Bruiloft Hotel Winselerhof-034 Bruiloft Hotel Winselerhof-036 Bruiloft Hotel Winselerhof-037 Bruiloft Hotel Winselerhof-038 Bruiloft Hotel Winselerhof-039 Bruiloft Hotel Winselerhof-040 Bruiloft Hotel Winselerhof-041 Bruiloft Hotel Winselerhof-042 Bruiloft Hotel Winselerhof-043 Bruiloft Hotel Winselerhof-044 Bruiloft Hotel Winselerhof-047 Bruiloft Hotel Winselerhof-048 Bruiloft Hotel Winselerhof-049 Bruiloft Hotel Winselerhof-050 Bruiloft Hotel Winselerhof-051 Bruiloft Hotel Winselerhof-052 Bruiloft Hotel Winselerhof-053 Bruiloft Hotel Winselerhof-054

Adresjes
– Trouwkleed/Bruidsjurk: Koonings bruidsmode
– Bruidsmeisjes: Ted Baker
– Wedding planner: Kim van der Heyden
– DJ: Fred Verhoeven
– Ceremonie: Rent-a-bart
– Dessertenbuffet: Sugarlips cakes
– Videobooth: Bruiloft Zuil

Wil je meer reportages en tips & tricks zien? Bekijk onze pagina over ons werk als Bruidsfotograaf Limburg.