Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Bruidsreportage Paviljoen Puur | Jaap & Craig

Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam-023

Een deels Schotse en deels Nederlandse bruiloft. Jaap en Craig hadden de plannen al helemaal klaarliggen. De complete dag zou plaatsvinden bij Paviljoen Puur en ze vroegen zich af of wij de foto’s wilden maken. Laat ik nu een enorme fan van Schotland zijn. Heel graag dus!

Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam-003
Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam-c

Afgelopen vrijdag mochten we de foto’s maken. De voorbereidingen waren bij Paviljoen Puur en eigenlijk was het begrip “voorbereidingen” ditmaal wel heel erg letterlijk. Jaap en Craig hadden namelijk een bewegwijzeringsbord gemaakt en wilden hem zelf in elkaar zetten. En er moesten ook nog een aantal honeycombs, paper fans en pompons worden opgehangen. Oh ja en natuurlijk talloze kleine vilten bolletjes rondgestrooid worden. Wat zag het er goed uit! We waren sowieso al heel erg blij dat we eindelijk een complete dag, met ceremonie en alles er op en er aan gingen meemaken bij Paviljoen Puur.

Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam-005
Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam-006
Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam-007
Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam-008

De beide mannen kwamen met hun moeders aanlopen voor de ceremonie. Heel erg mooi om te zien. En Janita (Blanken van de Berg) deed de ceremonie deels in het Engels en deels in het Nederlands. Ik vind het altijd zo heerlijk om op dat soort momenten meer te leren over het bruidspaar. Ook de persoonlijke speeches van de gasten waren erg mooi om te horen. En na afloop werd er gestrooid met nog veel meer wollen/vilten balletjes.

Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam-009
Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam-010
Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam-013
Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam-011
Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam-c2
Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam-014
Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam-015
Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam-016
Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam-017
Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam-019

De receptie en fotoshoot vonden ook op deze locatie plaats. We wilden foto’s maken “met een mooie grote boom”, in een natuurlijke omgeving, liefst van een afstandje, dus Ramon ging snel op zoek naar de perfecte boom. Nadat we de fotoshoot hadden gedaan en er meerdere speeches in het Nederlands en Schots waren geweest, was het tijd voor een fijne barbecue.

Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam-022
Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam-021
Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam-c3
Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam-024

Terwijl alle gasten lekker genoten van een hapje en een drankje maakten wij een aantal overzichten. Ook fotografeerden we uitgebreid het stiekem toch wel steeds terugkomende thema “schapen”. Het was helemaal niet de bedoeling geweest, maar omdat de locatie schapenvachten had neergelegd, er 5 schapen in een nabijgelegen veld ontsnapt waren en er veel gebruik gemaakt was van wol en vilt kwam dit thema stiekem terug. Combineer dit met de traditionele tartan van de McNeill family (de Schotse ruit in blauw en geel), twee lieve trouwende mannen, internationale gasten en een heerlijke locatie en je hebt een unieke trouwdag!

Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam-026
Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam-028
Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam-027
Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam-029
Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam-030
Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam-031
Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam-032

Ringen: Laings of Glasgow: http://www.argyll-arcade.com/laings.htm
Uitnodigingen: zelf gemaakt
Kleding & Schoenen: Voorwinden, ’s Gravendeel
Bloemist: Marte Glasbergen, Bloom Your Life
Taart: Kelly Koopmans van Delicious Sweetness
Locatie & Muziek: Paviljoen Puur & in-house DJ