Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Bruidsreportage Huis de Voorst | Poejan & Afzal

Bruidsfotografie Huis de Voorst Eefde-021

Poejan belt op: “kan ik ook langskomen op gesprek, zonder dat ik mijn aanstaande Afzal meeneem?”. We antwoorden bevestigend, maar vinden het een beetje een aparte zaak. Wie komt er nou kletsen over zijn bruiloft zonder zijn verloofde? Later komen we er achter: Poejan en Afzal zijn twee enorm ambiteuze mensen; samen bezig met het opzetten van een praktijk, daarnaast hard aan het werk en Afzal studeert ook nog eens! Dus Poejan komt langs, Afzal komt een paar dagen later langs en dit voorjaar kwamen ze samen nog een keertje langs om albums te kijken. En eindelijk konden we zien hoe lief dit stel was voor elkaar: samen op de bank in Elburg!

Poejan was op zoek naar een mooi kasteel en dat had hij, samen met Afzal, gevonden in het prachtige Huis de Voorst. Een uniek landgoed in Nederland, ik kan het zelf eigenlijk nergens mee vergelijken. Een beetje sprookjesachtig, een beetje modern, een beetje chique, maar vooral heel erg passend bij dit gezelschap: Perzisch en Nederlands. We weten meteen al dat het een bijzondere dag gaat worden. Helemaal omdat er ook Iraanse elementen zullen zijn. Denk: koekjes, een waanzinnige gedekte tafel met zilveren (familie-)schalen met symbolisch zoet eten, gouden munten en een spiegel waarin het bruidspaar zichzelf en hun toekomst samen kan zien, denk aan Iraanse muziek, Iraanse voorgerechten, een verdwenen taartmes dat al dansend weer terugkomt, denk aan een geweldig internationaal gezelschap en talloze groepsfoto’s.

Wat wij zo bijzonder vonden aan deze dag was het feit dat dit bruidspaar zo bijzonder goed alles gepland had. Met twee videografen, twee fotografen (wij uiteraard), een weddingplanner, een dijk van een draaiboek en hier en daar wat improvisatie was de dag tot in de puntjes verzorgd. Ik weet zeker dat alle gasten enorm genoten hebben, zowel van de persoonlijke ceremonie als van het avondfeest. Wij vonden het in ieder geval echt een fantastische dag om vast te leggen. Uniek in heel veel dingen.

Lieve Poejan en Afzal, ik wens jullie natuurlijk een gelukkig en lang leven doe, maar bovenal nu eerst even een paar weken van rust ;)

Bruidsfotografie Huis de Voorst Eefde-001 Bruidsfotografie Huis de Voorst Eefde-022 Bruidsfotografie Huis de Voorst Eefde-004 Bruidsfotografie Huis de Voorst Eefde-c Bruidsfotografie Huis de Voorst Eefde-005 Bruidsfotografie Huis de Voorst Eefde-007 Bruidsfotografie Huis de Voorst Eefde-008 Bruidsfotografie Huis de Voorst Eefde-009 Bruidsfotografie Huis de Voorst Eefde-010 Bruidsfotografie Huis de Voorst Eefde-011 Bruidsfotografie Huis de Voorst Eefde-013 Bruidsfotografie Huis de Voorst Eefde-014 Bruidsfotografie Huis de Voorst Eefde-c2 Bruidsfotografie Huis de Voorst Eefde-015 Bruidsfotografie Huis de Voorst Eefde-c3 Bruidsfotografie Huis de Voorst Eefde-018 Bruidsfotografie Huis de Voorst Eefde-020 Bruidsfotografie Huis de Voorst Eefde-023 Bruidsfotografie Huis de Voorst Eefde-024 Bruidsfotografie Huis de Voorst Eefde-025 Bruidsfotografie Huis de Voorst Eefde-026 Bruidsfotografie Huis de Voorst Eefde-027 Bruidsfotografie Huis de Voorst Eefde-028 Bruidsfotografie Huis de Voorst Eefde-029 Bruidsfotografie Huis de Voorst Eefde-030 Bruidsfotografie Huis de Voorst Eefde-032 Bruidsfotografie Huis de Voorst Eefde-031 Bruidsfotografie Huis de Voorst Eefde-034 Bruidsfotografie Huis de Voorst Eefde-033 Bruidsfotografie Huis de Voorst Eefde-038 Bruidsfotografie Huis de Voorst Eefde-036 Bruidsfotografie Huis de Voorst Eefde-035 Bruidsfotografie Huis de Voorst Eefde-037

Adresjes:

Ontwerp van de uitnodigingen is van Mevrouw Saghar Wafae http://www.burosarchitects.com
Gedrukt bij Posthumuswinkel in Amsterdam
Weddingplanner: Milene voor Beau Mariage
Juwelier Peter van Bruggen
Verlovingsring: Peter van Bruggen (zoals eerder vermeld)
Trouwringen: Backers & Zoon Juweliers te Den Haag
Pianist: Manuel via www.gigstarter.nl
Jacquet/pak Poejan: www.rietbergh.com
Bruidsjurk Afzal: http://www.bloomfeld.nl
Make up artist: Elles Nijkamp
Bloemist/stylist: Don Florito
Taart en catering wordt door Huis de Voorst geregeld.
Videograaf: Cinematic Wedding, www.cinematicwedding.nl
Band overdag: Fernand en Les faux manouches, Hielkje ten Cate
DJ Frisio, http://www.groovesum.nl/friso/
Trouwambtenaar: Guusta Veldman van Yes I Do 2 

Bekijk meer stellen die gingen Trouwen bij Landgoed Huis de Voorst