Gaan jullie trouwen in 2024 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Bruidsreportage Dalfsen

Bruidsfotografie Dalfsen-019

Afgelopen week zijn Jolanda & Rutger in Dalfsen getrouwd. Het was voor ons erg leuk om weer eens zo dichtbij Elburg, namelijk in Hattem en Hattemerbroek, te beginnen aan de reportage. Ramon en ik splitsten ons weer op en begonnen apart van elkaar de voorbereidingen vast te leggen. Jolanda was al bijna klaar met haar make-up toen ik binnenkwam. Ze had alle details alvast klaargelegd zodat ik direct kon beginnen met fotograferen. Hun trouwkaart, een heus Huwelijksbootje, met een foto van hun loveshoot stond ook klaar!

Bruidsfotografie Dalfsen-001

Ramon was ondertussen in het huis van Rutgers ouders. Omdat Rutger heel veel broers en zussen heeft was het een gezellige drukte in dit huis. Op een gegeven moment werd besloten om gewoon wat eerder naar het huis van Jolanda te gaan, omdat iedereen toch al klaar was. Het gevolg: we liepen een half uur voor op schema! De fotoshoot stond gepland op twee locaties, namelijk een mooie tuin in Hattem en vervolgens in de achtertuin van Jolanda’s broer. Toen we echter bij de eerste locatie klaar waren zag ik ineens dat het erf waar we onze auto tijdelijk hadden geparkeerd ook superbijzonder was. Dit is het huis waar Jolanda’s oma vroeger gewoond heeft en haar tante woont er nu nog steeds. Juist omdat het zo’n oprecht landelijke omgeving was, maakte dat deze locatie supergeschikt was voor een aantal extra foto’s.

Bruidsfotografie Dalfsen comp

In de vroege middag werd er eerst geluncht bij “Onder Ons”, de trouwlocatie in Dalfsen. Als je aan komt rijden zie je van de buitenkant helemaal niet wat van locatie dit is, maar het is echt een prachtig hofje. Na de heerlijke broodjes werd het gezelschap gevraagd om plaats te nemen op de ceremonieplek voor de buitenbruiloft. Op de achtergrond zong een zangeres enkele prachtige nummers en binnen een half uur was het bruidspaar getrouwd. Vervolgens was het tijd voor een stukje taart en natuurlijk een glaasje bubbels.

Bruidsfotografie Dalfsen-004

De kerkdienst vond plaats in het Hofje van Buisman. Een particulier te huren kerk waar je zelf helemaal kunt beslissen wat je wilt qua kerkdienst. Dit superlichte kerkje paste helemaal bij de vrolijke sfeer van deze dag. De kerkelijke ceremonie duurde een uurtje en toen alle gasten weer buiten stonden, zwaaiden ze met ribbonwands het bruidspaar tegemoet. Vlak hierna gingen de bruiloftsgasten terug naar “Onder Ons” waar de middag langzaam overging in de avond. Ramon en ik fotografeerden de felicitaties en een korte sfeerimpressie van de barbecue en vervolgens zat de dag er voor ons op.

Bruidsfotografie Dalfsen-008
Bruidsfotografie Dalfsen-010
Bruidsfotografie Dalfsen-009
Bruidsfotografie Dalfsen-005
Bruidsfotografie Dalfsen-011
Bruidsfotografie Dalfsen-012
Bruidsfotografie Dalfsen-013
Bruidsfotografie Dalfsen-014
Bruidsfotografie Dalfsen-016
Bruidsfotografie Dalfsen comp2
Bruidsfotografie Dalfsen-020
Bruidsfotografie Dalfsen-024
Bruidsfotografie Dalfsen comp3
Bruidsfotografie Dalfsen-026
Bruidsfotografie Dalfsen-027
Bruidsfotografie Dalfsen-028
Bruidsfotografie Dalfsen-029
Bruidsfotografie Dalfsen-030
Bruidsfotografie Dalfsen-031
Bruidsfotografie Dalfsen-032
Bruidsfotografie Dalfsen-033
Bruidsfotografie Dalfsen-034
Bruidsfotografie Dalfsen-035
Bruidsfotografie Dalfsen-036
Bruidsfotografie Dalfsen-037
Bruidsfotografie Dalfsen-039
Bruidsfotografie Dalfsen-038
Bruidsfotografie Dalfsen-040
Bruidsfotografie Dalfsen-042
Bruidsfotografie Dalfsen-043
Bruidsfotografie Dalfsen-044
Bruidsfotografie Dalfsen-046
Bruidsfotografie Dalfsen-045
Bruidsfotografie Dalfsen-047
Bruidsfotografie Dalfsen-048
Bruidsfotografie Dalfsen-049
Bruidsfotografie Dalfsen-050
Bruidsfotografie Dalfsen-051
Bruidsfotografie Dalfsen-052
Bruidsfotografie Dalfsen-053
Bruidsfotografie Dalfsen-054
Bruidsfotografie Dalfsen-055
Bruidsfotografie Dalfsen-057
Bruidsfotografie Dalfsen-058
Bruidsfotografie Dalfsen-059
Bruidsfotografie Dalfsen comp4